Reviews voor Junior Accountmanager (m/v) bij Verisure
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Junior Accountmanager (m/v)1 review
Locatie
Nederland1 review
Waarderingen per categorie
Sorteer op
1 review gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 2.253 reviews
Slecht
Junior Accountmanager (huidige medewerker) - Gouda - 31 januari 2022
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedWorden bergen met goud beloofd maar onderaan de streep valt het allemaal tegen. Er wordt gelokt met een auto die je maar niet krijgt en de middelen om sales te maken ontbreken. Verisure is een waardeloos bedrijf dat zijn werknemers alleen maar dwars zit in het leven.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Verisure
15 februari 2022Bedankt dat je de tijd voor ons hebt genomen om een reactie achter te laten. Er zijn duidelijke regels bij ons over het ontvangen van een bedrijfsauto, deze krijg je namelijk namelijk na vier maanden. Dit wordt bij de sollictatie en de training duidelijk gecommuniceerd. Ook ontvang je in de eerste week van ons de bedrijfsmiddelen die je nodig hebt om te verkopen. Desondanks neemt dit niet weg dat je de tijd bij ons zo hebt ervaren en dat vinden wij jammer! Mocht je bepaalde zaken bespreekbaar willen maken, kun je ons altijd contacteren en dan hebben we het erover. Groet, Verisure Recruitment
Bekijk meer reviews over Verisure
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Verisure. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
1.195
3,7 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,6 van de 5 sterren voor Management
3,8 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vragen over Verisure
- Hoe wordt iemand aangenomen bij Verisure? Wat zijn de stappen?7 personen hebben geantwoord
- Waarom zou je bij Verisure willen werken?6 personen hebben geantwoord
- Hoe zou je de werkdruk bij Verisure omschrijven?6 personen hebben geantwoord
- Hoe gaat ziekteverlof in zijn werk bij Verisure?6 personen hebben geantwoord
- Wat veroorzaakt voor jou de meeste stress bij Verisure?5 personen hebben geantwoord
- Hoeveel bedraagt de bonus?5 personen hebben geantwoord
- Welk advies zou je iemand geven die bij Verisure een sollicitatiegesprek heeft?5 personen hebben geantwoord
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Verisure?5 personen hebben geantwoord
- Hoe zou jij de doorgroei mogelijkheden beschrijven bij Verisure?5 personen hebben geantwoord
- Wat zou jij het management van Verisure aanraden om te voorkomen dat mensen weggaan?5 personen hebben geantwoord
Reviews over Verisure gesorteerd op functie
Reviews over Verisure per locatie
- Bedrijven
- Verisure
- Reviews van medewerkers
- Junior Accountmanager (m/v)