Reviews over Doorgroei en promotie bij TeamQ14
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland8 reviews
Sorteer op
4 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 8 reviews
Ongestructureerde organisatie
Werknemer (voormalige medewerker) - Utrecht (provincie) - 13 november 2021
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedIets minder dan een jaar gewerkt voor dit bedrijf. Bedrijf kwam erg chaotisch en ongestructureerd over. Ze beloven gouden bergen, maar in de praktijk komt er weinig van terecht. Leidinggevende daar was moeilijk te bereiken en ik voelde mij niet serieus genomen. Heb vaak achter mijn vergoedingen aan moeten zitten. Al met al raad ik dit uitzendbureau niet aan.
Pluspunten
Kon meteen starten.
Minpunten
Lange werkdagen, slechte communicatie, komen afspraken niet na.
Slecht bedrijf
Niks in orden als je achter dingen aan gaat reageren ze pas 5 dagen later of onbeleefd, ze beloven dingen dat ze gaan doen maar, zie je maar weinig tot niks van terug.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Reageren niet betalen overuren niet weten roster van uitzendkrachten niet
Ongelooflijk amateuristisch.
Inpakker (huidige medewerker) - Nieuwegein - 1 juni 2021
Ze komen afspraken niet na. Wie weken achter zijn salaris wil zitten, moet vooral uitzendkracht voor TeamQ14 zijn. Zo'n uitzendbureau heb ik nooit van mijn leven meegemaakt. Als je er niets van zegt laten ze werken zonder salaris.
Was deze review waardevol?
Een sfeervol, innoverend en snelgroeiend bedrijf
IT Specialist (huidige medewerker) - Hoofddorp - 15 februari 2018
Creatieve en informele werkplek, waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Een grote diversiteit aan opdrachten, iedere dag is anders. Er wordt gewerkt met een gezellig team, waarbij de individuele kwaliteiten van de werknemers goed op elkaar aansluiten.
Bekijk meer reviews over TeamQ14
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij TeamQ14. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
2,8 van de 5 sterren voor Werk-privébalans