27: Startselect reviews van werknemers
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland27 reviews
Sorteer op
Alle 27 reviews worden getoond
Prettige informele werkomgeving binnen een ambitieuze en groeiende organisatie
Marketing medewerker (huidige medewerker) - Eindhoven - 19 augustus 2022
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedStartselect is een bedrijf in de scale-up fase met ambitieuze doelen en professionele collega's om deze doelen te realiseren. Binnen het bedrijf heerst een informele en relaxte sfeer, hierdoor voelde ik me vanaf de eerste dag meteen welkom en deel van het team. Tot de dag van vandaag ga ik dan ook met veel plezier naar mijn werk toe. Door de hoge mate van vrijheid en het waarderen van eigen inbreng zijn er binnen Startselect veel mogelijkheden om ervaring en kennis op te doen en tegelijkertijd het bedrijf te laten groeien. Verder is er vanuit Startelect veel aandacht voor jou als medewerker met flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden, verzorgde lunch en leuke bedrijfsactiviteiten. Kortom: zoek je een fijn bedrijf met leuke collega's waar jouw inbreng ook echt bijdraagt aan de bedrijfsdoelen, dan is Startselect een geschikte werkgever!
Was deze review waardevol?
Fijne samenwerking. Leuke werksfeer. Leerzaam bedrijf.
Customer Service (huidige medewerker) - Eindhoven - 24 mei 2018
Ik werk zelf al enkele jaren voor Startselect op de Customer Support afdeling. Na enkele jaren Support te hebben gedaan ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar een Senior waar ik uiteraard trots op ben.
Op een normale werkdag help ik klanten en collega's om samen de beste service te kunnen bieden. Ook help ik mee aan verbeteringen omtrent de website en systemen waarvan wij gebruik maken.
In de jaren dat ik hier werk heb ik enorm veel geleerd en leer ik nog steeds iedere dag bij. Bijvoorbeeld het multitasken, mee denken en synchroniseren tijdens het helpen van klanten. Het samenwerken in teams en met andere teams van verschillende afdelingen op de werkvloer. Verantwoordelijkheden opnemen, inleren van nieuwe collega's, mee denken over verbeteringen omtrent de website en het bedrijf, het omgaan met flexibele werkuren en soms wat hogere werkdruk. Een jaar geleden heb ik een time-management cursus gevolgd die werd aangeboden vanuit het bedrijf. Zo heb ik geleerd om mijn tijd zo efficient mogelijk in te kunnen delen en uiteindelijk voor mezelf een lagere werkdruk te creëren.
Er zijn altijd voldoende afwisselende taken geweest zodat ik me nooit heb hoeven te vervelen. Op de werkvloer wordt er onderling goed met elkaar gecommuniceerd en ook door het management team over de korte termijn en lange termijn doelstellingen van het bedrijf, zo weet je altijd wat je te doen staat en wat je staat te verwachten. Ik vind het ook een groot pluspunt dat er hier ook echt naar je wordt geluisterd, iedereen kan en mag meedenken over verbeteringen omtrent de website en het bedrijf.
Pluspunten
Flexibiliteit, samenhorigheid, vrijheid.
Minpunten
-...
Was deze review waardevol?
Een hoop gezellige mensen met eigen inbreng en flexibele tijden
Customer Service (huidige medewerker) - Eindhoven - 24 mei 2018
Een hele gezellige groep mensen uit verschillende landen. Dit maakt het extra leuk, omdat je meerdere talen en culturen in ons bedrijf kunt terugvinden. Op die manier leer je het een of ander van andere mensen en hun gewoontes.
Je hebt eerder het gevoel dat het een soort familieleden zijn ipv collega's.
Het hebt flexibele werktijden, wat ertoe lijdt dat je je dag een beetje zelf kunt inplannen. Hoe eerder je komt, hoe eerder je kunt gaan en andersom :)
Ook heb je de mogelijkheid ten aller tijden vanaf thuis te werken.
Als je ideeën hebt en deze binnen het bedrijf deelt, wordt er altijd naar geluisterd en 9 van de 10 keer wordt er rekening mee gehouden of het idee direct toegepast, wat je een fijn gevoel geeft.
Verder krijg je de kans om je in verschillende gebieden verder te ontwikkelen, wat ervoor zorgt dat het niet saai wordt en je niet in een vaste cyclus blijft hangen.
Een paar keer per jaar een uitstapje met het bedrijf zorgt ook voor een goede band met collega's.
Als je net nieuw bent, is het vrij veel informatie in 1 keer, maar na een paar weken is dit geen probleem meer.
Pluspunten
Erg goede sfeer, flexibele werktijden, mogelijkheid om vanaf thuis te werken, naar feedback wordt geluisterd, leuke collega's
Minpunten
Tot nu toe geen
Was deze review waardevol?
Informele maar productieve werksfeer met mogelijkheden om door te leren
Wij hebben SCRUM toegepast en hebben gekozen om elke 2 weken met een nieuwe sprint te starten. Elke ochtend om half 9 hebben we stand-up, daarbij wordt ingebeld mits iemand thuis werkt. We hebben door deze manier van werken overzicht in welke tickets door de collega's wordt opgepakt, daarnaast worden de tickets welke het beste bij iemand past ook aan die persoon toegekend. Ik heb gemerkt dat de motivatie en sfeer binnen ons team hierdoor goed is en omdat we ook sessies hebben waarbij we de tickets bespreken heb je eigenlijk nooit dat je iets mist.
Ik heb sinds ik hier werk in 2014 erg veel geleerd doordat we de mogelijkheden hebben om nieuwe potentionele features bespreekbaar te maken. Omdat de techniek niet stil staat is het van groot belang dat we de mogelijkheden in huis hebben om door te leren en dat wordt hier erg gestimuleerd.
Pluspunten
Informele werksfeer + thuiswerken
Minpunten
Geen pensioen / salaris kan beter
Was deze review waardevol?
Fijne werksfeer met een gezellig team
Er heerst een goede sfeer tussen collega's, die met respect met elkaar om gaan. Daarnaast werken wij als Developers met de scrum methodiek wat een relaxte werkdruk geeft en het team nog meer versterkt. Het bedrijf houdt goed rekening met de wensen van de werknemer en zorg voor genoeg gezamenlijke momenten. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en worden nageleefd, dus kortom een fijne werksfeer.
Pluspunten
Daadkrachtig, Professioneel, Goede sfeer, Scrum
Minpunten
Geen pensioenregeling (nog)
Was deze review waardevol?
Gezellige werkomgeving met tafelvoetbal en game room
Gezellige, jonge, informele werksfeer met veel flexibiliteit en begrip
Pluspunten
gezamenlijke lunch, flexibele werktijden, leuke collega's, voldoende uitdaging, naar feedback wordt geluisterd
Minpunten
Te complexe organisatiestructuur voor zo'n "klein" bedrijf, te bureaucratisch, geen bijzondere salaris/pensioen regeling
Leuke en leerzame werkomgeving
Consumer Service Officer Online PrePaid (voormalige medewerker) - EIndhoven - 13 januari 2017
Leuke en leerzame werkomgeving waarin gaming voorop staat.
Daarnaast communiceer je in vooral Engels met je collega's van andere landen. Hierdoor een hele goede en gezellige sfeer op de werkvloer, waar je elke dag weer wat nieuws leert en geen dag exact hetzelfde is.
Pluspunten
Gameroom
Vacatures van Startselect
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Startselect. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
4,7 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
4,1 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,9 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
4,0 van de 5 sterren voor Management
4,6 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vragen over Startselect
- Hoe is het vakantiebeleid bij Startselect? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?3 personen hebben geantwoord
- Als jij de leiding had, wat zou je dan doen om van Startselect een betere werkplek te maken?Beantwoord door Startselect
- Hoe zijn de werktijden georganiseerd bij Startselect?Beantwoord door Startselect
- Welke arbeidsvoorwaarden biedt Startselect aan?2 personen hebben geantwoord
- Welke tips of advies zou je geven aan iemand die solliciteert bij Startselect?2 personen hebben geantwoord
- Hoe wordt iemand aangenomen bij Startselect? Wat zijn de stappen?2 personen hebben geantwoord
- Hoe zou je de werkdruk bij Startselect omschrijven?2 personen hebben geantwoord
- Wat zou jij het management van Startselect aanraden om te voorkomen dat mensen weggaan?Één persoon heeft geantwoord
- Waarom zou je bij Startselect willen werken?Één persoon heeft geantwoord
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Startselect?Één persoon heeft geantwoord
Reviews over Startselect per functie
Reviews over Startselect per locatie
Meer informatie over Startselect in populaire locaties
Learn about popular job titles at Startselect
- Bedrijven
- Startselect