Reviews voor SD Worx Staffing Solutions in Venlo
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Venlo2 reviews
Waarderingen per categorie
Sorteer op
2 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 34 reviews
Productieve en gezellige werkomgeving
Consultant (huidige medewerker) - Venlo - 3 november 2022
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedAl minimaal 2 jaar zeer tevreden binnen SD Worx Staffing Solutions.
Was deze review waardevol?
Gezellige schone werkomgeving met leuke collega's bij Nu Skin.
Labelaar Nu Skin (voormalige medewerker) - VENLO - 1 oktober 2021
Door SD Worx Staffing Solutions in Venlo ben ik uitstekend geholpen. Het sollicitatiegesprek was zeer prettig en ze luisteren naar jou. Ook op de werklocatie wordt je netjes te woord gestaan als je vragen hebt. Al met al zeer vriendelijke medewerkers bij Sd Worx die moeite voor je doen !
Pluspunten
Gezellige schone werkomgeving met toffe collega's.
Minpunten
Lange dagen als je op leeftijd bent.
Was deze review waardevol?
Vacatures van SD Worx Staffing Solutions
in VenloBekijk meer reviews over SD Worx Staffing Solutions
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij SD Worx Staffing Solutions. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,2 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,3 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,0 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,1 van de 5 sterren voor Management
3,1 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk SD Worx Staffing Solutions met
Vragen over SD Worx Staffing Solutions
- Hoe is het ziekteverlofbeleid bij SD Worx Staffing Solutions? Hoeveel ziektedagen krijg je per jaar?3 personen hebben geantwoord
- Hoe geeft het management feedback bij SD Worx Staffing Solutions?3 personen hebben geantwoord
- Hoe zie jij de toekomst van SD Worx Staffing Solutions?2 personen hebben geantwoord
- Gemiddeld, hoeveel uur per dag werk je bij SD Worx Staffing Solutions?2 personen hebben geantwoord
- Wat is het sollicitatieprocess bij SD Worx Staffing Solutions?2 personen hebben geantwoord
- Hoe heeft SD Worx Staffing Solutions gereageerd op de Covid-19 uitbraak?2 personen hebben geantwoord
- Waarom zou je bij SD Worx Staffing Solutions willen werken?2 personen hebben geantwoord
- Hoe zijn de werkomgeving en werkcultuur bij SD Worx Staffing Solutions?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe zijn de werktijden georganiseerd bij SD Worx Staffing Solutions?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe wordt iemand aangenomen bij SD Worx Staffing Solutions? Wat zijn de stappen?Één persoon heeft geantwoord