SD Worx Staffing Solutions
3,4 van de 5 sterren.
Schrijf een review

26: SD Worx Staffing Solutions reviews van werknemers

Schrijf een review voor dit bedrijf
Functie

3,4Werk-privébalans

Sorteer op

RelevantieBeoordelingDatum
26 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 42 reviews

Gezellige werkomgeving, maar ze hebben schijt aan hun werknemers.

Door Indeed uitgelichte review

De nuttigste review volgens Indeed
Ik raad het harstikke af. Ze hebben totaal geen begrip. Nemen teveel mensen aan. Behandelen je als nummertje

Pluspunten

Goed salaris Makkelijk werk

Minpunten

Totaal geen begrip
Was deze review waardevol?

was helemaal top aardig en verzorgd

het zag er allemaal goed uit en verzorgd en goedewerksfeer

Informatie over SD Worx Staffing Solutions

Gebaseerd op 4 enquêtereacties
Mensen waarderen:
  • Vertrouwen in collega´s
  • Gevoel van saamhorigheid
  • Algemene tevredenheid

Fijne werkomgeving waarin jouw mening telt

Bij SD Worx heb je veel mogelijkheden om mee te denken in zowel je functie als met het bedrijf. Jouw mening telt, niet alleen je output. Er wordt samengewerkt en iedereen staat voor elkaar klaar. Een echte platte en informele sfeer waarin de directie zich ook in de operatie bevindt.

Pluspunten

Leaseauto, teamgevoel, ontwikkelmogelijkheden
Was deze review waardevol?

Fijne organisatie met veel doorgroeimogelijheden

Hele fijne organisatie. SD Worx denkt goed met je mee over jouw ambities en de mogelijkheden die bij jou passen als persoon. Het is een organisatie met korte lijnen en SD Worx waardeert eigenaarschap en vrijheid.

Pluspunten

Wekelijks vers fruit, Korte lijnen, Vrijdagmiddagborrels, Leuke uitjes
Was deze review waardevol?

Leerzaam bedrijf met aandacht voor de mens

Ik voel mij ontzettend fijn binnen de organisatie, ze ondersteunen en motiveren mij om mezelf te ontwikkelen en voorzien mij ook in de tools hiervoor! Ik voel mij prettig en de collega's zijn erg behulpzaam.

Pluspunten

Sfeer, aandacht voor ontwikkeling, behulpzaamheid
Was deze review waardevol?

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt

Deel je ervaring om anderen te helpen

Slechte sfeer niet menselijk

Zeker niet aan te raden! Totaal geen interesse in de mens maar alleen in cijfers.

Pluspunten

Geen

Minpunten

Lange werkdagen, slecht betaald
Was deze review waardevol?

Zeer slechte sollicitatieproces voor een uitzendbureau, ironisch genoeg.

Zeer slechte sollicitatieproces meegemaakt. Er wordt totaal niet naar je gekeken als persoon maar enkel naar je competenties. Ik raad je niet aan te solliciteren bij dit bedrijf.

Leuke collega's

Leuke collega's en erg welkom ontvangen. Ik kon snel beginnen.

Productieve en gezellige werkomgeving

Al minimaal 2 jaar zeer tevreden binnen SD Worx Staffing Solutions.

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf om te werken en in het contact met de mensen die ze aannemen. Aanrader!
Was deze review waardevol?

Lachwekkend amateuristisch en schijt aan werknemers

Geen sollicitatieprocedure, onbereikbaar, op email word niet gereageerd, kiest altijd kant werkgever, is er bij brocacef uitgetrapt als uitzendbureau wegens amateurisme, je kan weken achter je verdiende geld aanlopen bellen. Ik werk NOOIT meer voor dit bedrijf al krijg ik €1000 per uur

Pluspunten

Geen

Minpunten

Onbereikbaar, schijt aan werknemers, amateuristisch
Was deze review waardevol?

Super bedrijf met heel erg veel doorgroeimogelijkheden

SD Worx is een super prettige organisatie waar je zelfstandig en met veel vrijheid aan het werk kan. Iedereen is vriendelijk en bereid elkaar te helpen waar nodig. Waar jij heen wil, daar is een weg, want er is veel mogelijk. Vind jij je persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Dan gaan zij daarmee aan de slag. Vindt jij het leuk om je te oriënteren naar een andere functie, dan krijg jij zeker die mogelijkheid. SD Worx vindt het belangrijk om een goede band met elkaar op te bouwen en behaalde successen te vieren. Erg leuk om onderdeel uitgemaakt te hebben van dit team!

good work evironment

good company, they are always there to answer your questions

Enorme aanrader! Topwerkgever!

Op dit moment ben ik al een periode werkzaam bij SD Worx.Een super prettige organisatie waar er altijd wordt gekeken naar het individu. SD Worx is bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling en waar jij naartoe wil. Ze geven je veel vertrouwen en vrijheid. Ze bieden een eerlijk en goed salaris + mooie bonusregelingen.Een super bedrijf om voor te werken en dan ook zeker een aanrader!

Pluspunten

Goede ontwikkeling, leuk team, bonussen
Was deze review waardevol?

Heel slecht management en ongeïnteresseerde consulenten

Ze zijn alleen maar geïnteresseerd om zsm mensen ergens naartoe te sturen en niet in lange termijn plaatsingen. De werknemer interesseert ze niet echt. De consulenten weten helemaal niets af van de wetgevingen ren rechten en plichten van werknemers.Je word bij een onmenselijk bedrijf geplaatst en het interesseert sd works toch helemaal niet.

Vreselijk management

Arrogant management, totaal geen empathie of fatsoen. Ga niet voor hun aan de slag!

Pluspunten

Leuke collega's

Minpunten

Management
Was deze review waardevol?

Gezellige schone werkomgeving met leuke collega's bij Nu Skin.

Door SD Worx Staffing Solutions in Venlo ben ik uitstekend geholpen.Het sollicitatiegesprek was zeer prettig en ze luisteren naar jou.Ook op de werklocatie wordt je netjes te woord gestaan als je vragen hebt.Al met al zeer vriendelijke medewerkers bij Sd Worx die moeite voor je doen !

Pluspunten

Gezellige schone werkomgeving met toffe collega's.

Minpunten

Lange dagen als je op leeftijd bent.

Siham El Amrani

Je word snel geholpen aan werk. Maar ook heel snel ontslagen.Zei heeft geen begrip en denkt alleen maar wat beste voor hun uitkomen. Ook als je auto kapot gaat heeft zei er geen begrip voor. Ze laat je niet uitpraten. Je word zelfs ontslagen als je je auto moet maken, zeggen ze tot je er 2 weken van te voren verlof voor moet pakken. Maar niemand weet tot ze auto 2 weken van te voren kapot gaat. En zonder auto kan je niet op werk komen.Hele slechte uitzendbureau en raad ook iedereen af om via hier te gaan werken. Hun functie is om mensen aan het werk te houden en dat doen ze niet. Ze ontslaan je liever dan dat ze echt de moeite doen. Of ze komen weer met dat smoesje ze hebben teveel mensen aangenomen of je doet het zogenaamd niet goed genoeg.Ik vind de houding van Siham niet de passende houding wat je als werkgever moet hebben. Ze hebben meer verlof dan dat ze moeite doen.Communcatie is ook erg slecht. Je geeft bvb maandag een probleem aan en vrijdag krijg je meestal pas antwoord

Pluspunten

Snel werk

Minpunten

Communicatie zwak, ontslaan je snel als het hun niet meezit.
Was deze review waardevol?

Voor deze uitzendbureau zou ik nooit meer willen werken. Ik zou niemand aanraden om hier te gaan werken

Ze doen netalsof ze alles regelen alleen wanneer het voor hun uitkomt. Slechte start ze nemen heel veel mensen aan en daarna hebben ze teveel mensen en word je onterecht naar huis gestuurd of ze verzinnen wel iets om jou weg te kunnen sturen. Ongeregeld zooitje. Geen kluis aanwezig als je moet starten moest wel zeker 3 weken wachten voordat ik een rondleiding kreeg en na 5 dagen werken en mijn best gedaan werd ik naar huis gestuurd. Je wordt als een nummer behandeld.

Pluspunten

Cantine

Minpunten

Slechte communicatie

Minder

is in mijn ogen geen goed uitzendbureau want door corona ben ik werkeloos geworden en zij kijken nog niet meer voor mij mee voor een passende baan

Pluspunten

salaris op tijd

Minpunten

ze kijken niet met de mensen mee die echt willen werken

Top Match gemaakt

In Maastricht ben ik top geholpen, er word verder gekeken dan alleen je laatste werkervaring ik had een vrij uiteenlopend cv en mezelf opgewerkt van productie tot monteur. zo heb ik een zeer prettig gesprek gehad met de dame op kantoor . In deze Corona tijd word gelijk aangegeven het nu wat langer duurt dan normaal echter doen ze er alles aan om de juiste plek te vinden . Daarnaast stelde ze vragen zodat ze weet wie je bent en wat je zoekt in eerste instantie kwam ik voor een specifieke functie maar heeft ze mij op diverse plekken aangeboden. Hierdoor heb ik een zeer prettig gevoe erbij gekregen , ze houden je dagelijks op de hoogte en kijken samen naar de perfecte match. ROP!

Pluspunten

Persoonlijk, snel, communicatief
Was deze review waardevol?

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij SD Worx Staffing Solutions. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraag

Algehele waardering

Gebaseerd op 42 reviews