40: Rijkswaterstaat reviews van werknemers
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland40 reviews
Sorteer op
Alle 40 reviews worden getoond
Leuke werkgever
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedLeuke en professionele werkgever. De inkoopafdeling is goed ontwikkeld, er zijn veel standaarden aanwezig en veel kennis om vragen te beantwoorden. Wel een grote organisatie waardoor veranderingen soms traag gaan, maar veel ruimte om je te ontwikkelen
Fantastische werkgever
Medewerker Informatievoorziening (voormalige medewerker) - Roermond - 12 juni 2023
Hele fijne werkgever. Gestart in coronatijd en dus beperkt op kantoor geweest. Ik had helaas te weinig affiniteit met de inhoud van het werk. Maar dat lag bij mij en niet bij de organisatie
Informatie over Rijkswaterstaat
Mensen waarderen:
- Duidelijk doel
- Geen stress
- Algemeen gevoel van werkgeluk
Verbeterpunten
- Algemene tevredenheid
fijne werkplek
fijne leerzame werkplek. Collega's zijn veelal gedreven in hun werk. Wel is de organisatie enigszins bureaucratisch en is het implementeren van veranderingen lastig.
Prima wekomgeving
Floormanager (voormalige medewerker) - Utrecht - 8 januari 2023
Altijd met veel plezier gewerkt. Leuke collega's .fijne sfeer
Pluspunten
Afwisselend
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?
Fijne werksfeer, waarin vertrouwen en verantwoordelijkheid belangrijk zijn
Projectleider (voormalige medewerker) - Delft - 21 augustus 2022
Mij werd na een korte inwerkperiode een verantwoordelijke functie toevertrouwd, hoewel ik via een ander bedrijf gedetacheerd was. Het projectteam toonde vertrouwen en hielp waar nodig. Het hoofd van de afdeling was altijd aanspreekbaar, maar niet directief. Erg fijn bedrijf. Wat ook heel leuk was: veel verschillende disciplines die samenwerken en elkaar vertrouwen om de expertise die ze hebben. Ik zou er zo weer gaan werken als er een leuke vacature vrij zou komen. Aanrader!
Pluspunten
Flexibele werkplekken, fijne collega's, dynamisch, ruimte voor initiatief
Minpunten
kan geen minpunten bedenken
Was deze review waardevol?
Teamwork met gemotiveerde co-workers en meewerkend voor- man/vrouw.
Facilitair bedrijf - klanten contact centrum (voormalige medewerker) - Utrecht - 5 februari 2022
Een overheidsorganisatie welke bedrijfsmatig werkt en zichzelf continue verbetert. Niet benauwend en eigen inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Teamwork met gemotiveerde collega's en management.
Pluspunten
Goed bedrijfskantine, stilte/concentratie werkplekken
Minpunten
Geen vaste werkplek.
Goed werkgever
Directievervoer (voormalige medewerker) - Utrecht (provincie) - 27 september 2021
Ik heb er met plezier gewerkt tot het laatste moment
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Lange werkdagen
hoge eisen
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) - Utrecht - 20 maart 2020
Er worden hoge eisen van de medewerker verwacht. Dit start in de opleiding en begin periode op de vloer.
Mooi bedrijf
Weginspecteur (huidige medewerker) - Gorinchem - 9 maart 2020
Mooi groot bedrijf en een geweldig beroep waarin je een hoop kunt betekenen voor de mensen.
Friendly and safe
Administrator (voormalige medewerker) - Rotterdam in Nethelands - 3 januari 2020
The workplace was well organised, timekeeping was excellent, the management was very good because it was a government office. I learnt a lot when it came to working as a team which helped me so much up to date.
Vacatures van Rijkswaterstaat
Met veel plezier gewerkt.
Business analist (huidige medewerker) - Rijswijk - 6 oktober 2019
Het is een formele organisatie. Ik werkte bij voorheen een landelijke dienst. Wel erg gericht op control.
Pluspunten
Prima arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Formeel en traag
Was deze review waardevol?
Elke dag met plezier naar het werk!
Medewerker facilitaire dienst (huidige medewerker) - Utrecht (stad) - 11 augustus 2019
Rijkswaterstaat is een fijne werkgever en ook al ben ik maar een uitzendkracht ben ik trots dat ik hier alweer een lange tijd mag werken. Geen dag is hier het zelfde, vandaag de hoofdlocatie, morgen een sluis of brug, dan weer een verkeerscentrale...heerlijk! Het enige wat jammer is is de onzekerheid van het tijdelijke contract, dan weer 3 maanden dan weer 6 maar geen uitzicht van zekerheid. Hierin zou de overheid toch een voorbeeld moeten geven!
Pluspunten
Fijne werkgever, mooi bedrijf, gevarieerd werk
Minpunten
Geen vast contract!
Was deze review waardevol?
Goede site. Veel mogelijkheden. En krijg regelmatig reacties.
Medewerker Invorderen (voormalige medewerker) - Utrecht - 7 februari 2018
Goede site. Veel mogelijkheden. En krijg regelmatig reacties.
Gezellige werkomgeving
Adviseur management cyclus (voormalige medewerker) - Middelburg - 10 november 2017
Het is prettig om bij dit bedrijf te werken. Je bent zelfstandig bezig en daar hou ik van. Wel samen met andere collega's maar je heb de mogelijkheid om zelf je werk in te delen.
Pluspunten
Persoonlijke Vrijheid
Minpunten
Flexplekken
Was deze review waardevol?
Prima organisatie om te werken en te leren.
Trajectmanager (huidige medewerker) - Utrecht - 21 oktober 2017
Kijk op de site dan wird je vanzelf enthousiast.
Veelzijdige functies binnen verschillende aandachtsgebieden.
Was deze review waardevol?
Erg leuke instelling om voor te werken
Financieel medewerker (voormalige medewerker) - Haarlem - 19 oktober 2017
Leuk bedrijf om voor te werken waarbij je alle vrijheid en vertrouwen krijgt om je werk te doen.
Het is jammer dat het bijna altijd tijdelijk is. De sfeer is relaxed en heb er vele leuke mensen ontmoet.
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
Geen kans tot vaste baan
Was deze review waardevol?
hollen of stilstaan, zeer verantwoordelijk werk
leuke baan als je van veel computerwerk, grafieken en statistieken houdt en veel van water en het weer weet. Gevaren hebben is ook wel handig, dan begrijp je beter wat er op de Noordzee gebeurt. Door het volcontinu rooster en het feit dat je meestal solo werkt, weinig contact met collega's.
Landelijke operaties
Communicatiemedewerker (voormalige medewerker) - Utrecht - 27 juli 2017
Bezig met projecten die van invloed zijn op vele mensen. Veel collega's en dus ook veel connecties binnen hetzelfde bedrijf.
Pluspunten
Groots karakter van projecten
Heb fijn gewerkt bij RWS
Medewerker administratie (voormalige medewerker) - Lelystad - 12 juli 2017
Leuk werk op een leuke afdeling met fijne collega's. Heb op eigen verzoek 2,5 jaar langer gewerkt en had nog wel langer willen werken. Was helaas niet mogelijk.
Pluspunten
goede sfeer
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden voor de lagere schalen
goede arbeidsplaats
Uitgeleend aan Rijkswaterstaat
Veel geleerd en goed ondersteund door Rijkswaterstaat.
Pluspunten
goed ondersteuning in werk
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?
Zakelijk, maar toch sociaal werkplek die je stimuleert om je te kunnen ontplooiien
Voorlichter infocentrum A4DS (huidige medewerker) - Rotterdam - 16 mei 2016
Zoals op mijn CV vermeld, heb ik daar als voorlichter gewerkt met verschillende taken waaronder dus gastheer/ receptionist.
Ik ben met veel mensen in contact gekomen van jong tot oud, Nederlandse en internationale bezoekers, studenten en scholieren, etc.
Pluspunten
Hulp bij zelf ontplooiing
Minpunten
Kan heel zakelijk zijn vanwege grootte
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Rijkswaterstaat. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,9 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
4,2 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,7 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,6 van de 5 sterren voor Management
3,9 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk Rijkswaterstaat met
Vragen over Rijkswaterstaat
- Hoe zijn de werkomgeving en werkcultuur bij het bedrijf?3 personen hebben geantwoord
- Wat is het thuiswerkbeleid bij Rijkswaterstaat?2 personen hebben geantwoord
- Welk advies zou je de CEO van Rijkswaterstaat willen geven, om de werksfeer te verbeteren?2 personen hebben geantwoord
- Hoe zie jij de toekomst van Rijkswaterstaat?2 personen hebben geantwoord
- Hoe lang moet je al bij Rijkswaterstaat werken voordat je met zwangerschapsverlof kunt gaan?Één persoon heeft geantwoord
- Wat valt er onder de ziektekostenverzekering bij Rijkswaterstaat?Één persoon heeft geantwoord
- Welke tips of advies zou je geven aan iemand die solliciteert bij Rijkswaterstaat?Één persoon heeft geantwoord
- Welke vragen stelden ze tijdens je sollicitatiegesprek bij Rijkswaterstaat?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe verloopt het promotieproces bij Rijkswaterstaat?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe vaak krijg je opslag bij Rijkswaterstaat?Één persoon heeft geantwoord
Reviews over Rijkswaterstaat per functie
Reviews over Rijkswaterstaat per locatie
Meer informatie over Rijkswaterstaat in populaire locaties
Learn about popular job titles at Rijkswaterstaat
- Bedrijven
- Rijkswaterstaat