Reviews voor Accountmanager (m/v) bij Prospex
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Accountmanager (m/v)2 reviews
Locatie
Nederland2 reviews
Waarderingen per categorie
Sorteer op
2 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 17 reviews
Goed en fijne werkomgeving
ACCOUNTMANAGER (voormalige medewerker) - Amsterdam Sloterdijk - 19 oktober 2022
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedDe afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier gewerkt bij Prospex. Je groeit mee met het bedrijf. Fijne collega's van alles leeftijden. Leuke club mensen. Ze groeien en houden zich bezig met de ontwikkelingen binnen de organisatie. hoe kunnen ze groeien en hoe kunnen ze de klanten de beste service bieden. Binnen de organisatie krijg je de mogelijkheid om je jezelf te laten zien
Pluspunten
Leuke borrels, geweldige collega's
Was deze review waardevol?
Altijd een gezellige werk omgeving, vooral de borrel op donderdag avond.
Accountmanager (huidige medewerker) - Den Haag - 11 maart 2015
Werken bij prospex is een hele ervaring geweest. Heb het erg naar zin gehad bij dit bedrijf. Erg veel geleerd me kennis nog verder kunnen ontwikkelen. Verder was de werksfeer erg goed, iedereen kon het goed met elkaar vinden. Het moeilijkste van mijn baan bij prospex vond ik het zien van mijn colegas die altijd minder scoorde dan ik. Ook was de directie erg goed geregeld.
Pluspunten
Lunch geregeld door het bedrijf
Minpunten
bonus constructie
Was deze review waardevol?
Bekijk meer reviews over Prospex
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Prospex. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
4,4 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,2 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,4 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,9 van de 5 sterren voor Management
4,1 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk Prospex met
Vragen over Prospex
- Als jij de leiding had, wat zou je dan doen om van Prospex een betere werkplek te maken?3 personen hebben geantwoord
- Wat is je favoriete onderdeel aan werken bij Prospex?3 personen hebben geantwoord
- Welke vragen stelden ze tijdens je sollicitatiegesprek bij Prospex?2 personen hebben geantwoord
- Hoe zijn de werktijden georganiseerd bij Prospex?2 personen hebben geantwoord
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Prospex?Één persoon heeft geantwoord
- Welke tips of advies zou je geven aan iemand die solliciteert bij Prospex?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe zie jij de toekomst van Prospex?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe heeft Prospex gereageerd op de Covid-19 uitbraak?Één persoon heeft geantwoord
Reviews over Prospex per functie
Reviews over Prospex per locatie
Meer informatie over Prospex in populaire locaties
- Bedrijven
- Prospex