Philips
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews
Functie
Locatie
416 reviews gevonden voor de zoekopdracht.
Bekijk alle 3.637 reviews
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wat begon als een fijne werkomgeving is over de jaren veranderd in een harde werkomgeving met om het jaar wel een kleine of grote reogranisatie. Veel outsourcing en weinig contact met collega's door internationaal karakter.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
23 april 2020
Bedankt dat je de tijd genomen hebt om even te reflecteren op je werkervaring bij ons, en de ontwikkeling van je beleving van de werkplaats over de jaren heen. Managers lezen deze pagina's ook, dus zodoende kan je terugkoppeling in acht genomen worden, en eventueel als er ruimte wordt gezien voor verbetering, deze ook toegepast worden. Graag wens ik je het beste toe in je carrière vanaf hier, en bedankt voor je tijd bij ons in Best.
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Managers somewhat have clear guidance on strategy and execution. Colleagues are supportive. Do not have many opportunities to advance in career especially when you are entitled to one skill. Besides that everything is great.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
29 oktober 2020
Hi there, thank you so much for your review and kind words. It's great to hear that you are pleased with your work life balance and support from the team. Your feedback regarding opportunities is duly noted as well. As upper management is active on this platform, your review will be read by the right people. We wish you all the best with your career!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Not only Philips brings to market purposeful products and services, aiming to and positively impacting people lives, the entire company culture is people-centric. You notice that by asking consumers and professionals about Philips products and services. You feel it by how the company management and your peers treat you. You are listened to. Your opinion matters. You get a freedom to develop your ideas and you get encouragement and support. You are a part of one Philips and you are Philips family. What you do, matters! It matters for the worlds and it matter for you.
Pluspunten
People centric culture, meaningful products and services, people-centric products, open culture, Inclusive and supportive culture, freedom to work out your ideas
Minpunten
Company in a transition, the future is good
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
29 oktober 2020
Thanks so much for your rave review! We're delighted to hear that you felt like the culture within Philips is people-centric and our work meaningful. That's exactly what we aim for. We wish you all the best with your career and future endeavors. :)
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ben blij dat ik er weg ben. Collega’s waren prima mensen. Slechts de “haantjes” van sales komen steeds hoger op de apenrots. Het voetvolk mag blij zijn dat ze bij zo’n “mooie” club mogen werken. Het verloop is groot aan de onderkant van de organisatie. Ook zijn er relatief veel zieke en overspannen collega’s Hoe zou het komen ? Het s er hard werken (niks mis mee) je moet absoluut geen commentaar leveren (wordt niet gewaardeerd) en vooral.... je mond houden. Wie commentaar heeft krijgt een slechte beoordeling en daarvoor geldt 3x slechte score is exit Geen respect voor de, veelal HBO opgeleide ‘onderlaag’ , geen respect voor de klant (totdat ze klagen. Dan komt er iets in beweging en had de ‘onderlaag’ beter moeten acteren.) Jammer voor zo’n groot bedrijf met zoveel potentie. Een tip ! Luisteren luisteren luisteren Naar je medewerkers, naar je klanten en naar de markt Maar ja, als je zo groot bent geworden lijkt luister vrijwel onmogelijk.
Pluspunten
Goede kantine
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
16 april 2020
Bedankt dat je een moment genomen hebt om je bevindingen te delen hier. Het spijt me te horen hoe je je voelt over hoe je de gang van zaken hebt ervaren. Wij zetten ons in om een goede open werksfeer te creëren, en proberen dus niet zo zeer het in "clubjes" functioneren te promoten. Ik zal je feedback doorgeven, want zoals het hier klinkt, kunnen er inderdaad wel wat dingen beter. Ik wil je in ieder geval veel succes toewensen met je carrière vanaf hier. En wie weet kruisen onze paden zich in de toekomst alsnog eens! Gezien het er wel op lijkt dat je een passie voor het bedrijf en de klant hebt.
Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt
Deel je ervaring om anderen te helpen
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoe ze daar met mensen omgaan is schande! werksfeer is druk,stressvol en als je wat fout doet wordt je tot de grond afgebrand!
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
9 april 2020
Hallo, het spijt me te horen dat je tijd met ons niet de beste ervaring was. Wat je omschrijft, klinkt inderdaad niet prettig en ik kan me voorstellen dat dit niet motiverend werkt. Ik hoop dan ook dat je in je volgende uitdaging meer plezier uit je werk zal halen en ik wens je het allerbeste met je carriere. Weet ook dat het hogere management van Philips deze recensies leest en jouw feedback zal daarom zeker opgemerkt worden. Hartelijk dank voor het delen van je ervaringen!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was gezellig bedrijf met plezier gewerkt motivatie was super goed
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
18 maart 2020
Fijn om te horen! Bedankt voor je korte recensie, en voor je inzet in de tijd dat je nog bij ons werkte. Ik wens je graag het allerbeste toe in je carrière vanaf hier.
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dag start met een dagelijks meeting om te bepalen wat de knelpunten kunnen zijn en dit te kunnen oplossen of escaleren. je leert van elkaar en werkt samen aan een oplossing maar ook individueel. Manager steunt je een weg te zoeken door voldoende tools aan te bieden. Sfeer is afhankelijk van je team lead informeel.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
18 maart 2020
Bedankt dat je een moment de tijd genomen hebt op een korte beschrijving van je ervaring te delen bij ons als Project Order Manager. Ik ben blij te horen hoe de samenwerking zowel prettig als productief lijkt te verlopen. Uiteindelijk gaat het toch om de kwaliteit van dat samenwerken, willen we grote doelstellingen bereiken. Dus ik zeg chapeau!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer goed bedrijf en zeer goed organisatie. het is lerend bedrijf met goede toekomstmogelijkheden
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
3 maart 2020
Leuk om te horen over je ervaringen met ons als werkgever. Het klinkt alsof je een fijne tijd gekend hebt in Drachten waar de scheerafdeling gelokaliseerd is. Ik wil je bedanken voor je harde werk, en je veel succes toewensen in je carrière vanaf hier. En wie weet? Er bestaat altijd de kans dat onze paden zich weer op een dag zullen kruisen.
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Philips is een bedrijf met doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
3 maart 2020
Mooi om te horen dat je je als een vis in het water voelt! Een goede werksfeer zorgt voor goed werk, zeg ik altijd maar. Bedankt voor het delen.
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever. De werksfeer is niet helemaal top maar redelijk. Weinig ondersteuning voor nieuwe medewerkers.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
3 maart 2020
Bedankt voor je korte recensie op deze pagina. Het lijkt erop dat je inmiddels een andere functie bekleed. Hoe dan ook, wil ik je graag bedanken voor je tijd bij ons - en je natuurlijk veel succes toewensen in je carrièrevanaf hier.
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
- Nicely quality minded environment - Work culture is not always the most modern - Great investment in R&D - Management style is different from its reputation
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
3 maart 2020
We appreciate that you're sharing a couple of quick thoughts on your experience as Product Owner in our workplace over in Best. Thanks for being on board!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Working on multiple HR Projects across Benelux region. The environment is challenging and has a lot of opportunity to learn and progress
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
3 maart 2020
Thanks for sharing some concise thoughts on working with us in the HR department. I'm glad to read that there was a lot that kept you busy and interested in finishing these projects. Sounds like a very educational time!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede collegiale werksfeer op mijn afdeling; veel mogelijkheden om het bedrijf te leren kennen en persoonlijk te groeien. Productieve en gezellige werkomgeving. Heb ook veel ruimte voor initiatief ervaren en ik kon er mijn gevoel voor humot goed kwijt!
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
31 januari 2020
Hoi, we waarderen het dat je een recensie over je voormalige werkgever hebt achtergelaten op Indeed. Het is fijn om te horen dat je een fijne en leerzame tijd hebt gehad als Assistent Opleidingscoördinator bij Philips in Drachten. Al het succes voor de toekomst gewenst!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden waren voor mijn functie lastig. Dat was jammer.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
31 januari 2020
Fijn om te horen dat je een goede tijd hebt gehad als HR Project Assistent bij Philips in Eindhoven. Wel is het spijtig dat er voor jouw functie niet zoveel doorgroeimogelijkheden waren als je graag had gezien. Je eerlijke feedback wordt erg waardeerd en staat genoteerd. Bedankt voor het achterlaten van je recensie en alvast een prettig weekend gewenst!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very hectic but nice environment with people from all parts of the world. We had the same goal and that was to deliver a good end result and be proud of where you work. Customer comes first and you learn how to use problem solving in an effective way. With Lean tools I learned how to accomplish this in a better more structured way.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
9 januari 2020
Many thanks for sharing your thoughts on the job here. It good to see you found your time with us well spent, and hope you’ll have great time ahead of you as well. All the best!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leerzame en productieve tijd gehad met wisselende functies (ook in het buitenland)
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
4 december 2019
Hallo, tof om te horen dat je een vruchtbare tijd bij ons hebt gehad. Hartelijk dank voor het delen en veel succes met je verdere carriere!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer leuke collega’s Je hoeft niet hard te werken kwaliteit en veiligheid zijn belangrijker.
Minpunten
5 ploegendienst
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
28 november 2019
We stellen het op prijs dat je als Operator van je laat horen hier. Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met de werksfeer en onze bedrijfsfilosofie. Goed om je aan boord te hebben!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ondanks de grootte van de organisatie toch geen typische corporate bedrijfscultuur.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
28 november 2019
Bedankt voor je korte maar krachtige recensie! Ik wens je graag al het beste toe in je carrière vanaf hier.
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel nieuwe systeem geleerd op werk en bedankt voor de hoof afdeling die goed zorgen voor de ontwikkeling op werk.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
14 november 2019
Goedemiddag, bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Het is goed om te horen dat u een fijne en leerzame tijd heeft gehad bij Philips. Al het beste voor de toekomst gewenst!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and fun workplace. Everybody is willing to help each other. It's a great place to work with a lot of opportunities to develop yourself. If you work at Philips you are part of the Philips family.
Pluspunten
Colleagues and the job itself
Minpunten
Nothing to tell
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
14 november 2019
Hi there, thank you for reviewing your employer. We're glad to hear that you're so keen on working for Philips as event coordinator and that there's a productive, helpful and fun atmosphere within your department. Happy to have you on board; all the best in your Philips career!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer, prettige werkgever, fijne werktijden.
Was deze review waardevol?
Officiële reactie van Philips
14 november 2019
Goedemiddag, ik ben blij om te horen dat u met zo'n tevreden gevoel terugkijkt op uw tijd als monteur bij Philips. Bedankt dat u dit hier met ons gedeeld heeft en al het goeds voor de toekomt gewenst!
  1. Reviews van medewerkers