Philips
4,0 van de 5 sterren.
Schrijf een review

Philips Reviews

Schrijf een review voor dit bedrijf
Functie
Alle
Locatie
Nederland431 reviews

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans

Sorteer op

RelevantieBeoordelingDatum
431 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 3.908 reviews

Professioneel bedrijf in de healthcare sector

Door Indeed uitgelichte review

De nuttigste review volgens Indeed
Philips is een van de grootste bedrijven op het gebied van healthcare, en wereldwijd marktleider van innovaties. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om zowel op inhoud als op carrière te professionaliseren en te groeien.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

16 juni 2022
Het is goed om te horen dat je met veel enthousiasme bij Philips in Best werkt als Projectmanager en dat je te spreken bent over de doorgroeimogelijkheden. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Traineeship experience

I loved working here as an internship from NMQ digitals as they helped me improve myself on areas that I did not have any prior experience so thank you.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

16 juni 2022
We're pleased to hear that you've highly enjoyed your internship at Philips in Amsterdam and that it has been an educational experience. Thank you for taking the time to share this here on Indeed and all the best in your professional career!

Waardeloos bedrijf

Management is alleen met zichzelf bezig. Echte “toppers “ blijven kort op hun plek. Jaartje op een bepaalde positie …. En door.Het ontbreekt ze aan gevoel voor de kens

Pluspunten

Goed salaris

Minpunten

Waardeloze werksfeer Ieder voor zich mentaliteit
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

6 mei 2022
Wat jammer dat je ervaring bij Philips in Eindhoven een verre van goede is geweest. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om hier wat over te vertellen. We vinden het erg belangrijk dat er een goede sfeer heerst bij ons op de werkvloer en we vinden het erg spijtig om te horen dat jij dit niet ervaren hebt. We streven continue naar verbetering, natuurlijk ook als werkgever. Ons management is ook actief op dit platform en zal je feedback noteren. We wensen je al het goeds voor de toekomst.

Luke salaris, maar je moet er ook ontzettend veel voor doen

Het is de laatste paar Jaren heel erg stressvol geworden. De targets zijn onrealistish hoog, de werksfeer is ook niet meer relaxed

Pluspunten

Hoge salaris

Minpunten

Ontzettend hoge target
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

17 maart 2022
Hallo, bedankt voor je review. Het is jammer hoe je de huidige gang van zaken ervaart en we waarderen je feedback. Het hogere management leest deze bericht ook, dus weet dat dit gehoord wordt. Nogmaals bedankt voor het delen!

Gezellige ploeg en prettige werksfeer wel zwaar 3ploegen dienst

Werk er nu in het totaal 13 jaar nu met laatste contract bezig

Pluspunten

Vaak tussen tijdse pauzes

Minpunten

3ploegen is zwaar vooral 5 nachten
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

17 maart 2022
Bedankt voor je voor het delen van je ervaring als Philipsmedewerker. We zijn blij dat deze positief was en waarderen je feedback. We wensen je het beste toe voor de toekomst!

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt

Deel je ervaring om anderen te helpen

Average job

Average job, lots of favoritism, repetitive work, good management, I liked my floor management who always listened to me. Travel allowance could be better
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

30 december 2021
Hi there. Thanks for taking the time to write us a review. We're happy to hear you've had an overall positive experience working with Philips, though it's unfortunate there were some drawbacks to this position too. Please know Philips Management Team is active on this platform, so your feedback will be taken into consideration for future improvements. Thanks for supporting our mission to improve people’s lives. Wishing you all the best in your future career endeavors.

Overall a great place to work.

Hard but fair in all aspects of work and professional relationships. An organization where continuous improvement, self-development was always high on the agenda. Overall a great place to work. An organizational culture where people were rewarded for going the extra mile. If you are a top professional in your area and love fast-paced business with great potential for growth, this is a place to be.

Pluspunten

Insurances, Stock option, share plan, Productivity bonus, Full inclusive medical insurance coverage, Company vehicle.

Minpunten

Don't remember any worth mentioning.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

30 december 2021
Thanks for taking the time to write us a review here. We're delighted to hear you had a great time working with Philips. We’re interested in providing our people with a rewarding career experience, so it's great to hear this was the case for you. Thanks for supporting our mission to improve people’s lives. Wishing you all the best in all your career endeavors.

Topteam

Wil er niet weg echter werk er zoals zo velen via uitzendburo...

Pluspunten

Respect

Minpunten

Reistyd
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

18 november 2021
Hallo, bedankt dat je de tijd genomen hebt om je ervaringen met ons te delen. We zijn erg blij dat deze positief zijn en hoewel we niet weten wat de toekomst zal brengen, wensen we je het allerbeste toe!

Interressante ervaring, prettige werkplaats, leuk werk

Leerde nieuwe uitzendkrachten in, vulde de papieren van uitzendbureaus in, plande de overwerkdiensten in

Pluspunten

Veel overwerk

Minpunten

Geen
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

28 oktober 2021
Hallo, bedankt voor het delen van je ervaring als Philips medewerker. Het is fijn om te horen dat de cultuur op de werkvloer goed bij je paste en dat jouw ervaring als medewerker postief is geweest. We gaan je feedback gebruiken om onszelf te blijven verbeteren en wensen je het allerbeste in je nieuwe uitdaging.

Zeer goede werkgever

Fijne werkgever en ruim voldoende aan extra opleidingen en cursussen
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

23 september 2021
Bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij om te lezen dat je een leuke, leerzame tijd hebt gehad bij Philips in Best. We wensen je al het goeds voor de toekomst.

Nice people but very complex and slow

Great benefits and workplace innovative. Tough to get anything done quickly with a complex matrix structure. Big ambition but not the right leadership to get there (old and hierarchical)

Pluspunten

Central location, flexible working

Minpunten

Bad onboarding and training on processes
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

15 april 2021
Thanks for sharing your thoughts on your work experience with us. We're glad to hear that it's largely been a positive one, and you were able to find a good work-life balance. That said, we always look for ways to improve the experience for our employees even further, and greatly appreciate your feedback regarding our organizational structure. Our upper management is active here as well, so rest assured that you're being heard. We wish you all the best with your next career challenge!

As an Intern: Excellent opportunity

Currently an intern with the Marketing Insights and Analytics team, Amsterdam. Excellent team, very encouraging, open to new ideas, excellent work-culture, innovative.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

5 maart 2021
Hi there, thanks for writing a couple of words on your work experience. We’re happy to hear you’re having a pleasant internship with us in a supportive environment. We encourage you to keep making the difference at Philips!

Goede werkgever en goed salaris

Heb 28 jaar met heel veel plezier bij Philips gewerkt en héél veel geleerd en diploma's op kosten van het bedrijf gehaald. Als je je werk goed doet kun je bij Philips heel veel bereiken. Goede werkgever.

Pluspunten

Goed salaris

Minpunten

Veel mensen zijn meelopers geen eigen mening. Meelopers geen ruggegraad.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

14 januari 2021
Hallo, hartelijk dank voor je review. We zijn toch wel heel trots te horen dat je 28 jaar met veel plezier met ons hebt gewerkt. Daar doen we het voor als werkgever! We wensen je het allerbeste met je toekomstplannen!

Work life balance and supportive colleague

Managers somewhat have clear guidance on strategy and execution. Colleagues are supportive. Do not have many opportunities to advance in career especially when you are entitled to one skill. Besides that everything is great.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

29 oktober 2020
Hi there, thank you so much for your review and kind words. It's great to hear that you are pleased with your work life balance and support from the team. Your feedback regarding opportunities is duly noted as well. As upper management is active on this platform, your review will be read by the right people. We wish you all the best with your career!

People-centric culture, purposeful products, what you do-matters

Not only Philips brings to market purposeful products and services, aiming to and positively impacting people lives, the entire company culture is people-centric. You notice that by asking consumers and professionals about Philips products and services. You feel it by how the company management and your peers treat you. You are listened to. Your opinion matters. You get a freedom to develop your ideas and you get encouragement and support. You are a part of one Philips and you are Philips family. What you do, matters! It matters for the worlds and it matter for you.

Pluspunten

People centric culture, meaningful products and services, people-centric products, open culture, Inclusive and supportive culture, freedom to work out your ideas

Minpunten

Company in a transition, the future is good
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

29 oktober 2020
Thanks so much for your rave review! We're delighted to hear that you felt like the culture within Philips is people-centric and our work meaningful. That's exactly what we aim for. We wish you all the best with your career and future endeavors. :)

Harde werkomgeving

Wat begon als een fijne werkomgeving is over de jaren veranderd in een harde werkomgeving met om het jaar wel een kleine of grote reogranisatie. Veel outsourcing en weinig contact met collega's door internationaal karakter.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

23 april 2020
Bedankt dat je de tijd genomen hebt om even te reflecteren op je werkervaring bij ons, en de ontwikkeling van je beleving van de werkplaats over de jaren heen. Managers lezen deze pagina's ook, dus zodoende kan je terugkoppeling in acht genomen worden, en eventueel als er ruimte wordt gezien voor verbetering, deze ook toegepast worden. Graag wens ik je het beste toe in je carrière vanaf hier, en bedankt voor je tijd bij ons in Best.

Slijmen en je mond houden

Ben blij dat ik er weg ben. Collega’s waren prima mensen. Slechts de “haantjes” van sales komen steeds hoger op de apenrots. Het voetvolk mag blij zijn dat ze bij zo’n “mooie” club mogen werken. Het verloop is groot aan de onderkant van de organisatie. Ook zijn er relatief veel zieke en overspannen collega’s Hoe zou het komen ? Het s er hard werken (niks mis mee) je moet absoluut geen commentaar leveren (wordt niet gewaardeerd) en vooral.... je mond houden. Wie commentaar heeft krijgt een slechte beoordeling en daarvoor geldt 3x slechte score is exit Geen respect voor de, veelal HBO opgeleide ‘onderlaag’ , geen respect voor de klant (totdat ze klagen. Dan komt er iets in beweging en had de ‘onderlaag’ beter moeten acteren.) Jammer voor zo’n groot bedrijf met zoveel potentie. Een tip ! Luisteren luisteren luisteren Naar je medewerkers, naar je klanten en naar de markt Maar ja, als je zo groot bent geworden lijkt luister vrijwel onmogelijk.

Pluspunten

Goede kantine
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

16 april 2020
Bedankt dat je een moment genomen hebt om je bevindingen te delen hier. Het spijt me te horen hoe je je voelt over hoe je de gang van zaken hebt ervaren. Wij zetten ons in om een goede open werksfeer te creëren, en proberen dus niet zo zeer het in "clubjes" functioneren te promoten. Ik zal je feedback doorgeven, want zoals het hier klinkt, kunnen er inderdaad wel wat dingen beter. Ik wil je in ieder geval veel succes toewensen met je carrière vanaf hier. En wie weet kruisen onze paden zich in de toekomst alsnog eens! Gezien het er wel op lijkt dat je een passie voor het bedrijf en de klant hebt.

stressvol en geen aanrader

hoe ze daar met mensen omgaan is schande! werksfeer is druk,stressvol en als je wat fout doet wordt je tot de grond afgebrand!
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

9 april 2020
Hallo, het spijt me te horen dat je tijd met ons niet de beste ervaring was. Wat je omschrijft, klinkt inderdaad niet prettig en ik kan me voorstellen dat dit niet motiverend werkt. Ik hoop dan ook dat je in je volgende uitdaging meer plezier uit je werk zal halen en ik wens je het allerbeste met je carriere. Weet ook dat het hogere management van Philips deze recensies leest en jouw feedback zal daarom zeker opgemerkt worden. Hartelijk dank voor het delen van je ervaringen!

Goede bedrijf

Was gezellig bedrijf met plezier gewerkt motivatie was super goed
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

18 maart 2020
Fijn om te horen! Bedankt voor je korte recensie, en voor je inzet in de tijd dat je nog bij ons werkte. Ik wens je graag het allerbeste toe in je carrière vanaf hier.

goede werkomgeving waarbij resultaat van belang is

dag start met een dagelijks meeting om te bepalen wat de knelpunten kunnen zijn en dit te kunnen oplossen of escaleren. je leert van elkaar en werkt samen aan een oplossing maar ook individueel. Manager steunt je een weg te zoeken door voldoende tools aan te bieden. Sfeer is afhankelijk van je team lead informeel.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

18 maart 2020
Bedankt dat je een moment de tijd genomen hebt op een korte beschrijving van je ervaring te delen bij ons als Project Order Manager. Ik ben blij te horen hoe de samenwerking zowel prettig als productief lijkt te verlopen. Uiteindelijk gaat het toch om de kwaliteit van dat samenwerken, willen we grote doelstellingen bereiken. Dus ik zeg chapeau!

lerende werkomgeving in georganiseerde omgeving

zeer goed bedrijf en zeer goed organisatie. het is lerend bedrijf met goede toekomstmogelijkheden
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Philips

3 maart 2020
Leuk om te horen over je ervaringen met ons als werkgever. Het klinkt alsof je een fijne tijd gekend hebt in Drachten waar de scheerafdeling gelokaliseerd is. Ik wil je bedanken voor je harde werk, en je veel succes toewensen in je carrière vanaf hier. En wie weet? Er bestaat altijd de kans dat onze paden zich weer op een dag zullen kruisen.

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Philips. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraag

Algehele waardering

Gebaseerd op 3.908 reviews

Waarderingen per categorie

3,8 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,9 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,5 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,5 van de 5 sterren voor Management
3,8 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur

Meer informatie over Philips in populaire locaties

  • Bedrijven
  • Philips
  • Reviews van medewerkers