Logo van Philips
Philips
4,0 van de 5 sterren.
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Philips Reviews

Schrijf een review voor dit bedrijf
Functie
Locatie

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans

Sorteer op

RelevantieBeoordelingDatum
421 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 3.747 reviews
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Goede werkgever en goed salaris

Door Indeed uitgelichte review

De nuttigste review volgens Indeed
Heb 28 jaar met heel veel plezier bij Philips gewerkt en héél veel geleerd en diploma's op kosten van het bedrijf gehaald. Als je je werk goed doet kun je bij Philips heel veel bereiken. Goede werkgever.

Pluspunten

Goed salaris

Minpunten

Veel mensen zijn meelopers geen eigen mening. Meelopers geen ruggegraad.
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

14 januari 2021
Hallo, hartelijk dank voor je review. We zijn toch wel heel trots te horen dat je 28 jaar met veel plezier met ons hebt gewerkt. Daar doen we het voor als werkgever! We wensen je het allerbeste met je toekomstplannen!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Doorgeschoten Flexcontracten

Ik werk als operator bij Philips {flex} op een afdeling waar ongeveer 130 mensen werken waar 100 werken met een flex contract dat dat is wekelijk over de top, er waren afspraken gemaakt een aantal jaren geleden door werkgevers en vakbonden en regering in ruil voor versoepeling van het ontslagwet in ruil dat er meer vaste contacten zouden komen maar er niets van terecht gekomen alleen maar meer flex contracten .

Pluspunten

Prettige werksfeer

Minpunten

Flex
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

15 april 2021
Bedankt voor het delen van je ervaringen als een machine operator, zowel voor de werkomgeving als de werksfeer. Het hogere management van Philips is hier ook actief, dus je feedback zal niet onopgemerkt blijven. Nogmaals bedankt.
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Nice people but very complex and slow

Great benefits and workplace innovative. Tough to get anything done quickly with a complex matrix structure. Big ambition but not the right leadership to get there (old and hierarchical)

Pluspunten

Central location, flexible working

Minpunten

Bad onboarding and training on processes
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

15 april 2021
Thanks for sharing your thoughts on your work experience with us. We're glad to hear that it's largely been a positive one, and you were able to find a good work-life balance. That said, we always look for ways to improve the experience for our employees even further, and greatly appreciate your feedback regarding our organizational structure. Our upper management is active here as well, so rest assured that you're being heard. We wish you all the best with your next career challenge!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

As an Intern: Excellent opportunity

Currently an intern with the Marketing Insights and Analytics team, Amsterdam. Excellent team, very encouraging, open to new ideas, excellent work-culture, innovative.
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

5 maart 2021
Hi there, thanks for writing a couple of words on your work experience. We’re happy to hear you’re having a pleasant internship with us in a supportive environment. We encourage you to keep making the difference at Philips!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Work life balance and supportive colleague

Managers somewhat have clear guidance on strategy and execution. Colleagues are supportive. Do not have many opportunities to advance in career especially when you are entitled to one skill. Besides that everything is great.
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

29 oktober 2020
Hi there, thank you so much for your review and kind words. It's great to hear that you are pleased with your work life balance and support from the team. Your feedback regarding opportunities is duly noted as well. As upper management is active on this platform, your review will be read by the right people. We wish you all the best with your career!

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt

Deel je ervaring om anderen te helpen

Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

People-centric culture, purposeful products, what you do-matters

Not only Philips brings to market purposeful products and services, aiming to and positively impacting people lives, the entire company culture is people-centric. You notice that by asking consumers and professionals about Philips products and services. You feel it by how the company management and your peers treat you. You are listened to. Your opinion matters. You get a freedom to develop your ideas and you get encouragement and support. You are a part of one Philips and you are Philips family. What you do, matters! It matters for the worlds and it matter for you.

Pluspunten

People centric culture, meaningful products and services, people-centric products, open culture, Inclusive and supportive culture, freedom to work out your ideas

Minpunten

Company in a transition, the future is good
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

29 oktober 2020
Thanks so much for your rave review! We're delighted to hear that you felt like the culture within Philips is people-centric and our work meaningful. That's exactly what we aim for. We wish you all the best with your career and future endeavors. :)
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Harde werkomgeving

Wat begon als een fijne werkomgeving is over de jaren veranderd in een harde werkomgeving met om het jaar wel een kleine of grote reogranisatie. Veel outsourcing en weinig contact met collega's door internationaal karakter.
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

23 april 2020
Bedankt dat je de tijd genomen hebt om even te reflecteren op je werkervaring bij ons, en de ontwikkeling van je beleving van de werkplaats over de jaren heen. Managers lezen deze pagina's ook, dus zodoende kan je terugkoppeling in acht genomen worden, en eventueel als er ruimte wordt gezien voor verbetering, deze ook toegepast worden. Graag wens ik je het beste toe in je carrière vanaf hier, en bedankt voor je tijd bij ons in Best.
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Slijmen en je mond houden

Ben blij dat ik er weg ben. Collega‚Äôs waren prima mensen. Slechts de ‚Äúhaantjes‚ÄĚ van sales komen steeds hoger op de apenrots. Het voetvolk mag blij zijn dat ze bij zo‚Äôn ‚Äúmooie‚ÄĚ club mogen werken. Het verloop is groot aan de onderkant van de organisatie. Ook zijn er relatief veel zieke en overspannen collega‚Äôs Hoe zou het komen ? Het s er hard werken (niks mis mee) je moet absoluut geen commentaar leveren (wordt niet gewaardeerd) en vooral.... je mond houden. Wie commentaar heeft krijgt een slechte beoordeling en daarvoor geldt 3x slechte score is exit Geen respect voor de, veelal HBO opgeleide ‚Äėonderlaag‚Äô , geen respect voor de klant (totdat ze klagen. Dan komt er iets in beweging en had de ‚Äėonderlaag‚Äô beter moeten acteren.) Jammer voor zo‚Äôn groot bedrijf met zoveel potentie. Een tip ! Luisteren luisteren luisteren Naar je medewerkers, naar je klanten en naar de markt Maar ja, als je zo groot bent geworden lijkt luister vrijwel onmogelijk.

Pluspunten

Goede kantine
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

16 april 2020
Bedankt dat je een moment genomen hebt om je bevindingen te delen hier. Het spijt me te horen hoe je je voelt over hoe je de gang van zaken hebt ervaren. Wij zetten ons in om een goede open werksfeer te cre√ęren, en proberen dus niet zo zeer het in "clubjes" functioneren te promoten. Ik zal je feedback doorgeven, want zoals het hier klinkt, kunnen er inderdaad wel wat dingen beter. Ik wil je in ieder geval veel succes toewensen met je carri√®re vanaf hier. En wie weet kruisen onze paden zich in de toekomst alsnog eens! Gezien het er wel op lijkt dat je een passie voor het bedrijf en de klant hebt.
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

stressvol en geen aanrader

hoe ze daar met mensen omgaan is schande! werksfeer is druk,stressvol en als je wat fout doet wordt je tot de grond afgebrand!
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

9 april 2020
Hallo, het spijt me te horen dat je tijd met ons niet de beste ervaring was. Wat je omschrijft, klinkt inderdaad niet prettig en ik kan me voorstellen dat dit niet motiverend werkt. Ik hoop dan ook dat je in je volgende uitdaging meer plezier uit je werk zal halen en ik wens je het allerbeste met je carriere. Weet ook dat het hogere management van Philips deze recensies leest en jouw feedback zal daarom zeker opgemerkt worden. Hartelijk dank voor het delen van je ervaringen!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Goede bedrijf

Was gezellig bedrijf met plezier gewerkt motivatie was super goed
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

18 maart 2020
Fijn om te horen! Bedankt voor je korte recensie, en voor je inzet in de tijd dat je nog bij ons werkte. Ik wens je graag het allerbeste toe in je carrière vanaf hier.

Vacatures van Philips

Meer vacatures
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

goede werkomgeving waarbij resultaat van belang is

dag start met een dagelijks meeting om te bepalen wat de knelpunten kunnen zijn en dit te kunnen oplossen of escaleren. je leert van elkaar en werkt samen aan een oplossing maar ook individueel. Manager steunt je een weg te zoeken door voldoende tools aan te bieden. Sfeer is afhankelijk van je team lead informeel.
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

18 maart 2020
Bedankt dat je een moment de tijd genomen hebt op een korte beschrijving van je ervaring te delen bij ons als Project Order Manager. Ik ben blij te horen hoe de samenwerking zowel prettig als productief lijkt te verlopen. Uiteindelijk gaat het toch om de kwaliteit van dat samenwerken, willen we grote doelstellingen bereiken. Dus ik zeg chapeau!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

lerende werkomgeving in georganiseerde omgeving

zeer goed bedrijf en zeer goed organisatie. het is lerend bedrijf met goede toekomstmogelijkheden
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

3 maart 2020
Leuk om te horen over je ervaringen met ons als werkgever. Het klinkt alsof je een fijne tijd gekend hebt in Drachten waar de scheerafdeling gelokaliseerd is. Ik wil je bedanken voor je harde werk, en je veel succes toewensen in je carrière vanaf hier. En wie weet? Er bestaat altijd de kans dat onze paden zich weer op een dag zullen kruisen.
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Goede werksfeer aardige collega's

Philips is een bedrijf met doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

3 maart 2020
Mooi om te horen dat je je als een vis in het water voelt! Een goede werksfeer zorgt voor goed werk, zeg ik altijd maar. Bedankt voor het delen.
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Gekwalificeerde mensen en deskundig

Prima werkgever. De werksfeer is niet helemaal top maar redelijk. Weinig ondersteuning voor nieuwe medewerkers.
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

3 maart 2020
Bedankt voor je korte recensie op deze pagina. Het lijkt erop dat je inmiddels een andere functie bekleed. Hoe dan ook, wil ik je graag bedanken voor je tijd bij ons - en je natuurlijk veel succes toewensen in je carrièrevanaf hier.
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

People mostly get the chance to contribute and shape their environment.

- Nicely quality minded environment - Work culture is not always the most modern - Great investment in R&D - Management style is different from its reputation
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

3 maart 2020
We appreciate that you're sharing a couple of quick thoughts on your experience as Product Owner in our workplace over in Best. Thanks for being on board!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

HR Projects across Benelux as a part of HR PMO team

Working on multiple HR Projects across Benelux region. The environment is challenging and has a lot of opportunity to learn and progress
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

3 maart 2020
Thanks for sharing some concise thoughts on working with us in the HR department. I'm glad to read that there was a lot that kept you busy and interested in finishing these projects. Sounds like a very educational time!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Ik heb een leerzaam en competentie versterkend jaar gehad

Goede collegiale werksfeer op mijn afdeling; veel mogelijkheden om het bedrijf te leren kennen en persoonlijk te groeien. Productieve en gezellige werkomgeving. Heb ook veel ruimte voor initiatief ervaren en ik kon er mijn gevoel voor humot goed kwijt!
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

31 januari 2020
Hoi, we waarderen het dat je een recensie over je voormalige werkgever hebt achtergelaten op Indeed. Het is fijn om te horen dat je een fijne en leerzame tijd hebt gehad als Assistent Opleidingscoördinator bij Philips in Drachten. Al het succes voor de toekomst gewenst!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

.

Een bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden waren voor mijn functie lastig. Dat was jammer.
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

31 januari 2020
Fijn om te horen dat je een goede tijd hebt gehad als HR Project Assistent bij Philips in Eindhoven. Wel is het spijtig dat er voor jouw functie niet zoveel doorgroeimogelijkheden waren als je graag had gezien. Je eerlijke feedback wordt erg waardeerd en staat genoteerd. Bedankt voor het achterlaten van je recensie en alvast een prettig weekend gewenst!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

good experience that made me grow a lot professionally

Very hectic but nice environment with people from all parts of the world. We had the same goal and that was to deliver a good end result and be proud of where you work. Customer comes first and you learn how to use problem solving in an effective way. With Lean tools I learned how to accomplish this in a better more structured way.
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

9 januari 2020
Many thanks for sharing your thoughts on the job here. It good to see you found your time with us well spent, and hope you’ll have great time ahead of you as well. All the best!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Breedvoerig en uitdagend

Een leerzame en productieve tijd gehad met wisselende functies (ook in het buitenland)
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

4 december 2019
Hallo, tof om te horen dat je een vruchtbare tijd bij ons hebt gehad. Hartelijk dank voor het delen en veel succes met je verdere carriere!
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Prima werksfeer

Prettige werksfeer leuke collega’s Je hoeft niet hard te werken kwaliteit en veiligheid zijn belangrijker.

Minpunten

5 ploegendienst
Was deze review waardevol?

Offici√ęle reactie van Philips

28 november 2019
We stellen het op prijs dat je als Operator van je laat horen hier. Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met de werksfeer en onze bedrijfsfilosofie. Goed om je aan boord te hebben!

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Philips. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraag

Algehele waardering

4,0

Gebaseerd op 3.747 reviews
5
1.403
4
1.333
3
664
2
177
1
170

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,9Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur
  • Bedrijven
  • Philips
  • Reviews van medewerkers