Perflexxion Reviews
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland63 reviews
Sorteer op
Alle 63 reviews worden getoond
Groeiend bedrijf, met potentie voor de werknemer
Recruiter (huidige medewerker) - Berkel en Rodenrijs - 31 december 2022
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedPerflexxion is een snel groeiend bedrijf dat professioneel, maar tegelijkertijd graag persoonlijk omgaat met de klant. Er wordt graag met je meegedacht als medewerker, maar dit hangt wel af van de resultaten die je boekt. Perflexxion doet zijn best de sfeer binnen de filialen goed te krijgen, dit valt soms nog tegen. Door veel wisselingen zijn de teams vrij nieuw en moet je je plekje zien te veroveren. Eenmaal je plek gevonden, is dit een prima bedrijf om bij aan de slag te zijn.
Minpunten
Wisselingen binnen het team
Productive work
Orderpicker (huidige medewerker) - Amsterdam - 15 augustus 2022
Good agency. Helped me find a job. Payment for work takes place every week
Professioneel zijn ze niet
Chauffeur/bezorger Dekamarkt (huidige medewerker) - Beverwijk - 26 juli 2022
Ik kon na 2 en halve maand vertrekken bij de opdrachtgever. Had aangegeven dat ik het geweldig naar de zin had daar. Er werd geen actie ondernomen. Vaag uitzendbureau
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen actie voor werk
fijne en informele uitzendorganisatie
Logistiek medewerker (huidige medewerker) - Oosterhout - 4 juli 2022
heel prettig gesprek, open en eerlijk. Voelt meteen vertrouwd, voelde me gezien en serieus genomen. Deze organisatie staat voor de mens.
Pluspunten
informeel, vertrouwd, laagdrempelig
Minpunten
geen
Geen respect
Uitzendkracht (voormalige medewerker) - Berkel en Rodenrijs - 25 mei 2022
Lijkt op eerste gezicht een heel leuk bedrijf met vriendelijke intercedenten. Maar ze laten je gewoon keihard vallen en hebben niet eens het respect om dit telefonisch te doen.
Leuke collega's
Expeditiemedewerker (huidige medewerker) - Wijchen - 11 april 2022
Ik ben blij over mijn dag op het werk, de collega's hebben passie voor deze werk.
Relaxte en behulpzame bedrijfscultuur
Productiemedewerker (uitzendkracht) (huidige medewerker) - Wijchen - 1 april 2022
Vriendelijke mensen die erg behulpzaam en meedenkend zijn. Ik ben vrij snel en goed geholpen bij het vinden van iets wat bij mij past i.p.v. het eerste de beste baantje mij aansmeren wat andere uitzendbureaus nog welleens doen. Zeer tevreden over het proces met Perflexxion.
Pluspunten
Meedenkend in wat je zoekt, opzoek naar alternatieven mocht iets niet bevallen.
Minpunten
Zit voor mij een eindje weg gevestigd
Was deze review waardevol?
Redelijk snel aan een baan komen
Uitzendkracht (voormalige medewerker) - Berkel en Rodenrijs - 23 maart 2022
Zeker handig voor als je even niks hebt of tijdelijke baantjes, ze houden rekening met je wensen en wat bij je past. Ook komt je recruiter zo nu en dan bij je kijken. Helaas zoals elk uitzendbureau krijgen ze een klein percentage van je salaris maar je hoeft zelf niet naar een baan te zoeken.
Pluspunten
Op jou gericht
Echt aangeraden!
Productiemedewerker (huidige medewerker) - Veghel - 17 maart 2022
Ik ben heel tevreden. Door het professionele hulp kon ik snel nieuwe uitdaging vinden. Echt aangeraden!
Gezellige relaxte werkomgeving
Uitzendkracht (huidige medewerker) - Wijchen - 3 maart 2022
Zeer snel geholpen aan een baan !! Goede begleiding erbij gekregen, je wordt serieus genomen.
Pluspunten
Gratis koffie.
Vacatures van Perflexxion
Super vriendelijk en toch professioneel
Magazijnmedewerkster (huidige medewerker) - Oudenbosch - 9 juni 2021
Voelde me meteen op mijn gemak toen ik binnen kwam. Er wordt echt naar je geluisterd tijdens het kennismakingsgesprek. Ik ben binnen 3 dagen aangenomen bij een bedrijf dat echt bij me past. Ze doen moeite voor je en houden je niet aan het lijntje zoals grote uitzendbureaus doen. Persoonlijk en eerlijk. Dat vind ik erg belangrijk. Ik raad Perflexion aan bij iedereen die op zoek is naar een vaste baan.
Pluspunten
Persoonlijk en eerlijk
Super uitzendbureau
Technische dienst medewerker (huidige medewerker) - Bleiswijk - 10 februari 2021
Super snel een baan binnen twee dagen en ook nog een waar ik echt op mijn plek zit kan iedereen perflexxion aanraden
Pluspunten
Super goede koffie
Minpunten
Geen
Gezellige sfeer
Ik ga met plezier Naar mijn werk Heb het gevoel dat ik op mijn plek zit
Pluspunten
Half uur pauze door betaaald
Minpunten
Te weinig nederlanders
Goed uitzenbureau!
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) - Waalwijk - 28 januari 2021
Heel goed uitzendbureau staan voor je klaar als je ze nodig hebt. En komen altijd hun afspraken na.
Pluspunten
Certificaten halen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?
Goede begeleiding en extra hulp waar nodig
Orderpicker (huidige medewerker) - Waalwijk - 28 januari 2021
Ik werk momenteel voor Perflexxion locatie Waalwijk. Ze hebben mij geholpen aan een baan tijdens de corona crisis. Was persoonlijk moeilijk om een goede plek te vinden maar Perflexxion luistert goed naar je wensen en ze zijn zeer behulpzaam. Werk momenteel op een fijne werkplek!
Productieve en gezellige werkomgeving
Productiemedewerker (voormalige medewerker) - Berkel en Rodenrijs - 8 april 2020
De meeste werknemers van Perflexxion Uitzendbureau waren wel heel erg behulpzaam en die toonden wel medeleven met hun werknemers.
Leuke werkgever
Leidinggevende (huidige medewerker) - Rotterdam - 20 maart 2020
Leuke werkgever. Prettige collega's en bij goed functioneren wordt er meegedacht over doorgroeimogelijkheden. Goede begeleiding.
Leuke collega's
Productiemedewerker (huidige medewerker) - Oss - 13 februari 2020
Leuke collega's, snelle reactie meedenkend geven je kansen.
Beoordeling
Logistiek medewerker (huidige medewerker) - Waalwijk - 29 januari 2020
I’m so glad that i gets to know that employment office,my first impression was like no matter where you come from,what nationality you have and what kind of werk you have been doing in past,you feel very welcome and feel the respect you get.if they promise you to find a job you are looking for,thay make it happen.
Pluspunten
Professional, honest and no discrimination
Minpunten
I just can’t find one
Ambitieus en vakkundig
Orderpicker/magazijnmedewerker (huidige medewerker) - Hoofddorp - 11 december 2019
Bij binnenkomst krijg je al een huiselijk ontvangst en dat is mooi. De medewerkster die de sollicitatieprocedure deed was ontspannen en heel geïnteresseerd in de sollicitant. Geeft veel aandacht en tijd tijdens het doorlopen van de sollicitatie aan de sollicitant. Jong en vriendelijk bedrijf. Geen opmerkingen voor de rest....
Productieve en gezellige werksfeer
Recruitment Specialist (huidige medewerker) - Barendrecht - 11 november 2019
Word goed begeleid binnen de sollicitatie procedure, met kijk op toekomstige doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Perflexxion. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,9 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,8 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,4 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,8 van de 5 sterren voor Management
3,9 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk Perflexxion met
Vragen over Perflexxion
- Welk advies zou je de CEO van Perflexxion willen geven, om de werksfeer te verbeteren?5 personen hebben geantwoord
- Hoe geeft het management feedback bij Perflexxion?4 personen hebben geantwoord
- Hoe is het vakantiebeleid bij Perflexxion? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?3 personen hebben geantwoord
- Als jij de leiding had, wat zou je dan doen om van Perflexxion een betere werkplek te maken?3 personen hebben geantwoord
- Gemiddeld, hoeveel uur per dag werk je bij Perflexxion?3 personen hebben geantwoord
- Wat zou jij het management van Perflexxion aanraden om te voorkomen dat mensen weggaan?2 personen hebben geantwoord
- Word je per week uitbetaald ?2 personen hebben geantwoord
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Perflexxion?2 personen hebben geantwoord
- Wat is het sollicitatieprocess bij Perflexxion?2 personen hebben geantwoord
- Hoe zijn de werktijden georganiseerd bij Perflexxion?2 personen hebben geantwoord
Reviews over Perflexxion per functie
Reviews over Perflexxion per locatie
Meer informatie over Perflexxion in populaire locaties
- Bedrijven
- Perflexxion