9: Natuurmonumenten reviews van werknemers
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland9 reviews
Sorteer op
Alle 9 reviews worden getoond
Mooie werkgever!
Expert (huidige medewerker) - Amersfoort - 11 april 2022
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedFijne sfeer, interessante en uitdagende projecten, veel samenwerking en intrinsieke motivatie van collega's, veel vakantiedagen!
Was deze review waardevol?
Samenwerken aan het doel natuur!
Expert (huidige medewerker) - 's-Graveland - 16 april 2021
Natuurmonumenten is een fijne werkgever die ruimte biedt om je werk naar eigen inzicht in te vullen en je te ontwikkelen. Collegiale werksfeer, prachtige locaties om te werken en goede faciliteiten.
Pluspunten
Mooie locaties, collegiale en professionele werksfeer.
Minpunten
Soms lastig overzicht houden in de hoeveelheid werkzaamheden.
beroerde bedrijfscultuur
Hoofd (voormalige medewerker) - 's-Graveland - 9 januari 2020
Incompetente managers. Sommigen scheppen een angstklimaat. mensen worden snel weggewerkt of juist jarenlang op een moeilijke positie gehouden. Vriendjespolitiek. Hoofd personeelszaken was jarenlang interim: een 'vrindje'.
Het is jammer, want het is een prachtige organisatie, met mooie mensen, een uitstekend doel!
Stroperige manier van werken
vrijwilligerswerk (voormalige medewerker) - Rotterdam - 8 oktober 2019
Veel werkzaamheden worden gepland maar vooral niet teveel tegelijkertijd.
Draait een traag systeem van werk uitvoeren of gebeurd helemaal niet.
Aansturing en beleid vaak ondoorzichtig,
Financieel beleid niet transparant waardoor uitgaven en budget niet correspondeert. Zaken dus snel regelen is er niet bij.
mooie organisatie
Senior relatiemanager major donors (voormalige medewerker) - 's-Graveland - 18 april 2019
een mooie organisatie met mensen die met hart en ziel werken. Helaas is de communicatie tussen de afdelingen beperkt
Pluspunten
Prachtige werklocaties
Minpunten
Kokervisie
mooie plek om te werken
natuurbeheer (huidige medewerker) - Rheden - 25 maart 2016
altijd buiten bezig in de natuur
is veelzijdig
elke keer een andere plek
Pluspunten
buiten in de natuur
Minpunten
nog niets
Was deze review waardevol?
Stage onderzoek in een gezellige en groene organisatie
Onderzoeker, Projectmedewerker (Master stage) (voormalige medewerker) - 's-Graveland - 1 oktober 2015
Natuurmonumenten is een goede werkgever. Ik heb hier een halfjaar mijn afstudeerstage gedaan. Er was een goede werksfeer.
Tis wat het is
Leerling algemeen Natuurmonumenten Zuid (voormalige medewerker) - DR - 23 maart 2015
Heb er weinig over te melden, Ze doen wat ze denken dat goed is. Het redden en verzorgen van de natuur.
Leerzame stage
Allround hovenier (voormalige medewerker) - Swartbroek, LI - 6 oktober 2014
Tijdens deze stage heb ik een kwaliteitstoets en een achtergrond document geschreven voor de Weerter- en Budeler bergen. Deze taak is mij toevertrouwd, maar kon wel op steun rekenen als ik het nodig had
Pluspunten
Goede werksfeer
Minpunten
Verouderde software
Vacatures van Natuurmonumenten
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Natuurmonumenten. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,8 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,7 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,6 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,4 van de 5 sterren voor Management
3,8 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk Natuurmonumenten met
Vragen over Natuurmonumenten
- Welke vragen stelden ze tijdens je sollicitatiegesprek bij Natuurmonumenten?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe vaak krijg je opslag bij Natuurmonumenten?Één persoon heeft geantwoord
- Wat is het meest stressvolle aan werken bij het bedrijf?Één persoon heeft geantwoord
- Wat is het sollicitatieprocess bij Natuurmonumenten?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe zou je de werkdruk bij Natuurmonumenten omschrijven?Één persoon heeft geantwoord
- Welk advies zou je de CEO van Natuurmonumenten willen geven, om de werksfeer te verbeteren?Één persoon heeft geantwoord
Reviews over Natuurmonumenten per functie
Reviews over Natuurmonumenten per locatie
Learn about popular job titles at Natuurmonumenten
- Bedrijven
- Natuurmonumenten