Reviews voor McDonald's in Venlo
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Venlo3 reviews
Waarderingen per categorie
Sorteer op
3 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 209.906 reviews
Prima bijbaan met ruimte om te groeien
Crew Trainer (voormalige medewerker) - Venlo, LI - 27 juni 2014
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedLeuke bijbaan, zeker ook om veel verschillende mensen te leren kennen en hiermee om te kunnen gaan.
Het werk maakt je stress bestendig gezien de pikken en dalen in de drukte op een dag.
Er word altijd mogelijkheid geboden om te leren en groeien.
Zo hoef je niet altijd op een vaste plek te staan en zijn er ook verschillende opleidingen te volgen.
Was deze review waardevol?
Nadat de zoon van de baas in het bedrijf kwam is het snel bergafwaarts (Harakiri) gegaan!
Het begon allemaal heel erg leuk. Veel mogelijkheden gehad, maar na een aantal jaren kwam ik stil te staan en zag dat er geen mogelijkheden intern meer waren. Er werd extern een nieuwe supervisor aangenomen en deze vond dat er alleen maar vacatures op hoger niveau ingevuld moesten worden door mensen extern. Totdat de zoon van de baas in het bedrijf kwam was dit altijd anders je zag dat mensen loyaal waren, nu boeit het niet meer, je krijgt toch geen mogelijkheden meer. Je ziet dat bijna alle loyale mensen zijn vertrokken of ander werk aan het zoeken zijn. Jammer voor de grote baas dat zijn mooie bedrijf, want dat was het, op deze manier wordt afgebroken.
Minpunten
De laatste tijd alles
Was deze review waardevol?
Werdruk ligt hoog Slecht contact Als het rustig is is het te doen
Werkdruk ligt enorm hoog, als je je af moet melden zijn ze niet bereikbaar en ze leggen veel druk op je. Af en toe als het rustig is is het wel te doen.
Pluspunten
Af en toe als het rustig is is het wel te doen.
Minpunten
Bekijk meer reviews over McDonald's
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij McDonald's. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
53.356
3,2 van de 5 sterren voor Management
3,3 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vragen over McDonald's
- Hoe zie jij de toekomst van McDonald's?8 personen hebben geantwoord
- Welk advies zou je iemand geven die bij McDonald's een sollicitatiegesprek heeft?6 personen hebben geantwoord
- Wat zijn de werkzaamheden die je als 15-jarige moet verrichten?5 personen hebben geantwoord
- Wat zijn de normale werktijden bij McDonald's?5 personen hebben geantwoord
- Wat is het sollicitatieprocess bij McDonald's?5 personen hebben geantwoord
- Wat veroorzaakt voor jou de meeste stress bij McDonald's?5 personen hebben geantwoord
- Welk advies zou je de CEO van McDonald's willen geven, om de werksfeer te verbeteren?5 personen hebben geantwoord
- Zoeken jullie mensen die in de keuken staan zoja , mag je er dan werken als je 15 jaar bent ?4 personen hebben geantwoord
- Is er ook een persooneelstool zodat je makkelijk verlof kan aanvragen?4 personen hebben geantwoord
- Waarom wil je bij McDonald's werken?4 personen hebben geantwoord