Maintec Nederland
4,1 van de 5 sterren.
Schrijf een review

15: Maintec Nederland reviews van werknemers

Schrijf een review voor dit bedrijf
Functie

Sorteer op

RelevantieBeoordelingDatum
15 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 21 reviews

Fun to work

Door Indeed uitgelichte review

De nuttigste review volgens Indeed
Maintec is een super mooi bedrijf om voor te werken. Er heerst een open bedrijfscultuur en iedereen heeft respect voor elkaar. Er wordt veel gelachen maar ook hard gewerkt. Er is een goede balans tussen werk en privé. Bij Maintec krijg je de vrijheid om zelf te ondernemen!

Pluspunten

Leuke bedrijfsuitjes

Minpunten

Geen
Was deze review waardevol?

Betrokken collega's en een organisatie waar je mens kan zijn en dan pas de medewerker

Het voelt als je eigen onderneming waarin jij het speelveld kan bepalen. Je werktijden kun je flexibel inplannen .Het is een dynamische job waarin geen dag hetzelfde is.

Pluspunten

werk privé balans

Minpunten

randzaken kosten soms veel tijd

Informatie over Maintec Nederland

Gebaseerd op 4 enquêtereacties
Mensen waarderen:
  • Flexibele werktijden en locaties
  • Steun van de manager
  • Gevoel van saamhorigheid

Leuke uitjes en top waardering

Nu 5 jaar werkzaam bij de club en het wordt steeds leuker! De collega's, maar ook waardering vanuit management zijn zo fijn. Als recruiter is geen dag hetzelfde, je wordt elke dag weer uitgedaagd, maar tussendoor is ook nog tijd om af en toe een pijltje op het dartbord te gooien.

Pluspunten

Veel flexibiltet, leuk werk en leuke collega's

Minpunten

Vestiging amsterdam gaat sluiten

Fun to work!

Het motto van Maintec is Fun to work. En dat blijkt in de praktijk ook! Het is een gezellig, informeel bedrijf waar hard gewerkt wordt, maar altijd ruimte is voor fun. Er is veel ruimte om je eigen ideeën naar voren te brengen en genoeg aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.
Was deze review waardevol?

Een betrokken, gezellige en transparante organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Pluspunten

Collega's die betrokken zijn met een persoonlijke aanpak

Minpunten

Geen
Was deze review waardevol?

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt

Deel je ervaring om anderen te helpen

Work hard play hard!

Duidelijke communicatie! Fijn bedrijf met leuke uitjes, waarbij uiteraard hard werken ook beloond wordt.

Laagdrempelig en zeer sympathiek

Maintec is een betrokken werkgever met oog voor detail. Er wordt niet gedacht in problemen, maar in oplossingen. De collega's zijn makkelijk aan te schieten en luisteren oprecht naar je verhaal. De bedrijfscultuur is open en gemoedelijk. Werken = leuk. De dagen vliegen voorbij en geen dag is hetzelfde. Kortom: maatwerk, betrokkenheid en openheid.

Pluspunten

Leuke uitjes

Minpunten

Voelt soms niet als werk
Was deze review waardevol?

Fijne werksfeer, ontvangen in een warm bad!

Sinds november ben ik werkzaam als senior medewerkster in de backoffice van Maintec. Ik ben binnen gekomen in een warm bad en ik voelde mijzelf al snel thuis. Na een fijn inwerktraject heb ik mijn draai gevonden. De sfeer is prettig, de collega's zijn leuk, en niet geheel onbelangrijk: de bedrijfsfeestjes/uitjes zijn top!

Pluspunten

Hybride werken, laptop en telefoon van de zaak

Minpunten

Geen
Was deze review waardevol?

Mooi, informeel en jong bedrijf

Jonge collega’s, goeie communicatie en gezellig team. De marketing afdeling is 10/10! Zeer tevreden met mijn manager en de mogelijkheden om te ontwikkelen. Op kantoor mag je aantrekken wat je wilt! Verder krijg je als marketeer de juiste benodigdheden (macbook pro, Iphone, adobe, gopro en canon camera).

Pluspunten

Hybride werken, leaseauto, relaxt werken
Was deze review waardevol?

Mooi, groeiend en gezellig bedrijf

Net twee maanden werkzaam maar tot nu toe een super positieve ervaring. Betrokken manager, leuke collega's & #funtowork staat centraal.

Pluspunten

Leuke collega's, hybride werken

Minpunten

Geen
Was deze review waardevol?

Uiteindelijk staat je alleen voor.

Maintec maakt veel beloften dat ze niet waar kunnen maken.

Officiële reactie van Maintec Nederland

27 september 2022
Goedemorgen, wat vervelend dat je deze ervaring hebt. Kunnen wij misschien contact met je opnemen om dit te bespreken zodat wij kunnen kijken waar het eventueel is misgegaan? Ik hoor het graag! Groet, Mikki

Slechte ervaring

Slechte ervaring,,zelfs CNV ingeschakeld ...na 3 maanden kreeg ik pas mijn geld waar ik recht op had ,ze wilden me zelfs een boete laten betalen..na optreden van vakbond gingen ze overstag(ze hadden geen keus anders was het een rechtzaak geworden).

Pluspunten

Geen

Minpunten

Teveel

Voldoende verantwoordelijkheid

Enkel 3 maanden gewerkt. Meteen vanaf dag 1 voldoende verantwoordelijkheden

Pluspunten

Prima werksfeer

Minpunten

weinig kansen voor doorgroei

commetaar

had helaas geen werk meer voor mij ik vond het werk wel leuk vanwege te weinig werk einde overeenkomst

werken bij maintec bv.

Werken voor maintec is en blijft leuk omdat je veel samen werkt met je collega's en je leert best wel veel van elkaar omdat er altijd wel een oplossing is als er een storing is.Dit alles maak het werken bij maintec leuk het is elke dag anders en dus nooit het zelfde.Het moeilijkste aan deze baan is:als er een technische storing is en je kunt het even niet vinden maar er dan tog nog uit komen alleen dan hebben we er wel wat langer over gedaan als normaal de tijd er voor staat.We komen er altijd wel uit dat maakt deze baan spannend bij maintecmaar ja ik werk er helaas niet meer maar heb er een fijne tijd gehad.

Pluspunten

iedereen staat voor je klaar.

Minpunten

komen wel eens te laat met of je wilt over werken.
Was deze review waardevol?

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Maintec Nederland. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraag

Algehele waardering

Gebaseerd op 21 reviews