28: Logistic Force reviews van werknemers
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland28 reviews
Sorteer op
28 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 29 reviews
Uitstekend uitzendbureau
Chauffeur (huidige medewerker) - Roosendaal - 30 november 2021
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedFijn uitzendbureau om voor te werken. Afdeling Roosendaal waardeerd hun medewerkers en laat dit ook zeker blijken.
Pluspunten
Gratis lunch bij cursussen/trainingen.
Minpunten
Fase 1&2 contract.
Opgelet!
Je wordt uitgezonden naar een werkgever met een contract zonder uitzendbeding. Als de werkgever niet tevreden is, kan deze je terugsturen wat natuurlijk mag. Communicatie van de inlenende werkgever over het waarom was vele malen duidelijker dan de organisatie die je zaken belooft maar niet waargemaakt heeft. Het contract is vanwege rechtswege afgelopen, waarna ik bij een ander uitzendbureau ben gestart, en prompt word ik gevraagd door de intercedent of ik interesse heb in een andere functie. Ik heb hem medegedeeld dat beloftes doen, schuld maken betekent, en omdat hij eerst zou zoeken, niets gedaan heeft en 2 dagen later de mail binnenkwam met einde overeenkomst heb ik hem wel verzocht om een transitievergoeding en de rest uit te keren.
Pluspunten
Weinig
Minpunten
Niet eerlijk.
Informatie over Logistic Force
Mensen waarderen:
- Vertrouwen in collega´s
- Gevoel van saamhorigheid
- Mogelijkheid om nieuwe dingen te leren
Verbeterpunten
- Geen stress
- Gevoel van persoonlijke waardering
- Inclusieve werkomgeving
Goed bedrijf
Intercedent (huidige medewerker) - Nederland - 22 september 2022
Fijne werkgever die zijn afspraken nakomt en makkelijk te bereiken is.
Was deze review waardevol?
Maar kwam mijn mening ik vind mensen worden gediscrimineerd binnen bedrijf, En het is niet wat ik heb gehoord,
Logistiekmedewerker (voormalige medewerker) - Den Bosch - 21 februari 2022
Je krijgt scannen Apparaat de elke dag moet je gaan werken om te scannen
Pluspunten
Nee
Minpunten
Lang dagwerk
Waardeloos
Servicemedewerker (voormalige medewerker) - Bergschenhoek - 1 december 2021
Waardeloos bedrijf. Als je in hun straatje past, dan is het goed. maar O wee als je bij de opdrachtgever iets fout doet, kun je niet met hun hier over praten, dan is het gelijk einde contract, en denk maar niet dat hun überhaupt nog hun best gaan doen om een baan voor je te vinden. Dus mede werkeloze medeburgers, laat dit een waarschuwing zijn voor jullie allemaal. Niet bij hun solliciteren aub.
Minpunten
Alles is min bij hun
Sinds maart 2021 erg hard veranderd ten nadele van de mensen
chauffeur (huidige medewerker) - Apeldoorn / Ede - 25 mei 2021
Sinds de overgang in maart 2021 van LF Apeldoorn naar LF Ede / Tiel / Nijmegen is het nu een grote puinhoop. De prioriteiten worden nu alleen bij de wensen van opdrachtgevers gelegd, chauffeurs worden steeds minder of helemaal niet in hun behoeften rekening gehouden. Ik vind het persoonlijk niet leuk meer om er voor te werken, het mooiste werk worden aan gepensioneerden, studenten en/of beunhazen zonder enige rijervaring gegeven, omdat die het nodig vinden om leuk iets bij te verdienen. Hierbij mogen echte beroepschauffeurs de meest rottige en de meest onmogelijke klusjes met de vreemdste werktijden, voornamelijk bij meest lastige en minder sociale opdrachtgevers werken. Dit wordt steeds meer bij de werkende beroepschauffeurs in de schoenen geschoven en moeten zich daarop ook maar aanpassen. Het privé/werkbalans bestaat nu uit, of aantal dagen achter elkaar totaal geen werk krijgen / hebben, of tijdelijk meerdere extreem lange werkdagen achter elkaar, waarbij het rijtijdenbesluit in geding komen, zo niet overschreden worden, of weken met eendaagse klusjes van maar enkele uren per week. Elke opdracht wordt echt op het laatste moment aangegeven, of vaak ook weer op het laatste moment afgezegd. Het is stressvol en ben wel verplicht om 24 uur, 7 dagen in de week klaar staan, waarbij echt alle risico's bij chauffeurs neergelegd worden. Mijn inkomsten zijn hierdoor enorm terug gelopen vanwege de enorme variabele inkomsten en uiteindelijk amper van rond kan komen en totaal geen privé-leven meer heb. Bij LF Ede / Tiel / Nijmegen hebben totaal geen communicatie met elkaar, soms -
Pluspunten
niet meer
Minpunten
te weinig werk en inkomsten, niet willen luisteren naar mensen en afspraken niet nakomen
Was deze review waardevol?
Gezellig bedrijf maar weinig structuur
Relatiebeheer t.o.v. inleners, correcte urenverwerking en facturatie (voormalige medewerker) - Roosendaal - 20 mei 2021
LF is een superleuk bedrijf zolang je in het team past. Er wordt veel geroddeld maar er is ook veel ruimte voor een geintje
Pluspunten
Eigen initiatief wordt gewaardeerd
Minpunten
Zeven dagen in de week werken
werksfeer werkvloer
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) - Waalwijk - 18 mei 2020
Als ondersteuning van de werkvoorbereiding en inkoop heb ik dit als prettig mogen ervaren.
Inhoudelijk was het werk zeer prettig om te doen, je leert er steeds meer van. Er heerst een vertrouwd bedrijfscultuur, saamhorigheid en respect onder elkaar.
was prettig
Vrachtwagenchauffeur binnenland (voormalige medewerker) - Oud Gastel - 4 mei 2020
was leuk werk alleen van korte duur dat is wat ik wel jammer vind had wel leuke collega.s om mee te werken
Pluspunten
je krijg snel antwoord
Minpunten
voor wie ik reed betaalde niet alles
Goed
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) - Tilburg - 4 mei 2020
Goed salaris leuks collega's leuke werkplek en ook leuke jobs
Vacatures van Logistic Force
Prettig bedrijf
Internationaal vrachtwagenchauffeur (huidige medewerker) - Nieuwegein - 5 februari 2020
Prettig bedrijf, alle vrijheid om wel of niet beschikbaar te zijn in, al dan niet in overleg met de opdrachtgever, uitbetaling bij ziekte, pensioen en vrije dagen doorbetaald, naar ratio.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Lagere loonschaal
Was deze review waardevol?
Goede werkgever die perfect bemiddeld in nieuwe banen
Een deskundige intake waar mijn verhaal er echt toe deed en waar op zoek werd gegaan naar mijn perfecte match. Uiteindelijk een prachtige nieuwe baan die ik door bemiddeling van Logistic Force Recruitment heb gekregen. Goede begeleiding en nazorg.
een blaffende hond
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) - tilburg - 28 oktober 2019
begin er niet voor en ga er niet mee in zee , ze zijn samen met die vieze hond van een verstijnen de rooie gvr en btt, het zijn de groootse boeven en lichten alles op
Pluspunten
die hebben ze geen
Minpunten
heel veel
Was deze review waardevol?
Fijne werkgever met kennis van zaken in het transport
Ex medewerker (voormalige medewerker) - Ede - 9 juni 2019
Ben via voormalig werkgever in contact gekomen met logisticforce in Tiel en heb via hen mijn rijbewijzen kunnen behalen. In 2018 ging het transportbedrijf failliet en hebben de mensen van logisticforce mij direct aan een andere baan kunnen helpen en heb ik nog geen dag zonder werk gezeten. Nu heeft logistic force ook in Ede een kantoor en heb ik via hun weer een vaste baan als chauffeur bij een mooi transportbedrijf in de regio.Hebben heel veelkennis van transport en en en hebben ook veel opleidingsmogelijkheden. Betrouwbare en supersociale mensen. Toppers in Ede en Tiel !
Pluspunten
Afspraak is afspraak, bij ziekte of problemen goed werkgever, altijd bereikbaar
Minpunten
Nog steeds geen winterjas
Was deze review waardevol?
Mensen weten waar ze over praten
In dienstverband (huidige medewerker) - Wijchen - 24 maart 2019
Mensen weten waar ze over praten, Goede mensen kennis een aanrader !
Toppie, lekker persoonlijk
chauffeur CE (huidige medewerker) - Eindhoven - 12 december 2017
Helemaal tevrede over logisticforce. Ze hebben echt gekeken naar wat er bij me past en ik kan altijd aan het werk.
Vaak wel vroeg m'n bed uit maar dat ligt niet aan hun, dat hoort bij het vak haha! Maar ook dat went.
Ken de planning goed, zijn altijd aardig en denken mee met mij.
Verder nooit problemen mee gehad, loon op tijd, mag altijd meer natuurlijk maar mag niet klagen.
Pluspunten
persoonlijk, veel werk
Was deze review waardevol?
Prettig werk, fijn contact.
Chauffeur CE (huidige medewerker) - Alkmaar - 12 december 2017
Ik rij nu alweer een poos voor Logistic Force en dat bevalt me erg goed. Wegens privé omstadigheden moest ik op zoek naar iets anders. Logistic Force heeft mij goed opgevangen en ik kon snel aan de slag als chauffeur en de weg op. Het contact met de mensen op de vetsigingen is top! Een aanrader!
Pluspunten
Fijn contact, altijd werk
Gewooon slecht
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) - Breda - 16 april 2017
40 uur of korter beloven ze en je moet 12 uur per dag baan weaken met wen minimal look waardeloos
Was deze review waardevol?
Deze mensen kennen de transportsector
voormalig medewerker (voormalige medewerker) - Tiel - 11 maart 2017
Bijna meer als een jaar voor Logistic Force in Tiel gewerkt. Dankzij hen heb ik nu vaste baan gevonden bij een mooi transport bedrijf in de regio. Deze mensen snappen de transportsector als geen ander. Heb via Logistic Force mijn code 95 gehaald en is door hun ook betaald. Goede en correcte beloning en komen hun afspraken na.
En vooral super aardige mensen. Ook tijdens ziekte goed werkgever.
Pluspunten
Scholing, kennen goed de transportsector, altijd werk.
Minpunten
soms lange dagen
Zwaar maar waardevol werk
in de tijd dat ik als bijrijder functioneerde via het uitzendbureau Logistic Force, heb ik een aantal waardevolle lessen meegekregen.
Wees altijd beleefd en attent tegenover de klant, ookal is dat niet altijd even eenvoudig.
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Logistic Force. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,3 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,7 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,2 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,2 van de 5 sterren voor Management
3,7 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk Logistic Force met
Vragen over Logistic Force
- Hoe is het vakantiebeleid bij Logistic Force? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?3 personen hebben geantwoord
- Als jij de leiding had, wat zou je dan doen om van Logistic Force een betere werkplek te maken?3 personen hebben geantwoord
- Hoe vaak wordt er opslag gegeven bij Logistic Force?2 personen hebben geantwoord
- Hoe wordt iemand aangenomen bij Logistic Force? Wat zijn de stappen?2 personen hebben geantwoord
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Logistic Force?2 personen hebben geantwoord
- Hoe zou je de werkdruk bij Logistic Force omschrijven?2 personen hebben geantwoord
- Wat zijn de werktijden?2 personen hebben geantwoord
- Hoe oud moet ik minimaal zijn om te solliciteren bij logistic force2 personen hebben geantwoord
- Hoe vaak krijg je opslag bij Logistic Force?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe geeft het management feedback bij Logistic Force?Één persoon heeft geantwoord
Reviews over Logistic Force per functie
Reviews over Logistic Force per locatie