Reviews voor Kassamedewerker (m/v) bij Kruidvat
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Kassamedewerker (m/v)36 reviews
Locatie
Nederland36 reviews
Sorteer op
36 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 907 reviews
Bijbaan
Kassamedewerker (voormalige medewerker) - Den Haag - 16 juni 2022
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedJe wilt er niet te lang werken ik deed het puur om wat geld bij te verdienen ookal was het salaris niet zo best vergeleken met wat je allemaal moet doen. Verder heel leuk team!
Bijbaan
Hulpkracht (voormalige medewerker) - Rotterdam - 20 juni 2022
Als bijbaan voor je 18e leuk maar zodra je dingen te betalen hebt niet meer
Geen fijne ervaring
Verkoopmedewerkster/caissière (voormalige medewerker) - Lelystad - 4 maart 2022
Management niet behulpzaam en zelfs erg gemeen, bedrijfskleding nooit gekregen terwijl dat wel moest, altijd overwerken (onbetaald), hielden zich niet aan de regels zoals de tijd die tussen shifts in moet zitten. Wel vaak pauze, maar helaas totaal geen waardering.
Puur schijt
Kassamedewerker (huidige medewerker) - Sittard - 1 september 2021
Ik zou het niet doen het mag geen eens gezellig zijn op de werk vloer
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles
Tempo tempo!
Kassa medewerker (voormalige medewerker) - Bloemendaal - 7 december 2020
Geen fijn beleid, slecht ingewerkt. Wel aardige collega's.
Pluspunten
Niets
Minpunten
Zwaar werk
Geen idee
Cassière bij de kruidvat (voormalige medewerker) - Goes - 30 juli 2020
Werken bij de kruidvat heeft zn voor en nadelen
Wat je vooral moet doen is of kassa of vakkenvullen en vracht vullen
Vond het alleen erg jammer dat er vaak geroddeld word of dat ze je als jongere de rotklusjes laten opknappen
Er word ook van je verwacht dat je alles heel snel leert en oppikt en snel werkt
Verder wel gezellig, werken veel jongeren
Pluspunten
Krijgt geld voor je eten
Minpunten
Staan in mn review
vreselijk
Kassamedewerker (voormalige medewerker) - Bilthoven - 11 mei 2020
vreselijk bedrijf en personeel om mee te werken !!!
Heel slecht
Kassamedewerker (voormalige medewerker) - Terborg - 21 januari 2020
Ja heel slecht. Je wordt veroordeeld op leeftijd en etniciteit. dus discriminatie.
Leuk als bijbaantje
Hulpkracht (voormalige medewerker) - Den Bosch - 5 januari 2020
Als je tussen de 15/17 bent is het een erg leuke werkomgeving om te werken.
teamleider
Kassamedewerker (voormalige medewerker) - Arnhem - 22 oktober 2019
De teamleider was heel gemeen en hield met niemand rekening jammer.. was ontslagen omdat me oma hart stil stand had en weg moest maar ze liet me niet gaan! dus ben maar weg gegaan
kruidvat hoge vucht
Kassamedewerker vakkenvuler (voormalige medewerker) - Breda - 16 oktober 2018
personeel en werksfeer is heel gezellig, zou er graag weer werken, helaas is het uurloon echt laag en verandert het personeel bijna per week dus heb je alleen een goede band met de mensen die er lang werken en werken er veel mensen die geen verstand en idee hebben van wat ze aan het doen zijn. je leert er vakkenvuller en kassa, maar ook schoonmaken, alarmpjes aanzetten, etc.
Pluspunten
gezellig, diversiteit
Minpunten
laag salaris
leuk
Vulploegmederwerker + cassiere (huidige medewerker) - Zevenhuizen - 10 juli 2018
het was echt leuk om er te werken, ook leuke mensen
Was deze review waardevol?
Leuke collega's, minder leuke leidinggevenden.
vulploeg & kassamedewerker (voormalige medewerker) - Alkmaar - 5 juni 2018
Het was hard werk maar alles wat goed georganiseerd.
Er werd soms te weinig uitleg gegeven, en te weinig tijd voor de hoeveelheid vul die wij haddden.
Pluspunten
goed georganiseerd
Minpunten
heel veel overwerken
Te jong dus vervangbaar
Hulpkracht (voormalige medewerker) - Glanerbrug - 28 mei 2018
Ik was te jong om kassa te mogen doen en te jong voor bepaalde werktijden dus werd ik al slechter behandeld. Ik werkte er net en week dus ik maakte wel een paar fouten en meteen werd er gedreigd met ontslag en met het feit dat ik makkelijk vervangbaar ben en ze al mensen in de rij hebben. Ik moest alleen maandags werken van 17:00 tot 19:00 (dat was het maximale wat mocht met 15 jaar) en toch moest ik vaak op andere dagen komen en werd ik tot overwerken gedwongen tot ver na 21:00 ondanks dat dit volgens de arbowet niet mag.
Pluspunten
reiskostenvergoeding
Minpunten
ongelofelijk onvriendelijk
vulploeg-/kassamedewerker
Vulploeg-/kassamedewerker (voormalige medewerker) - Nijverdal - 16 april 2018
Leuke baan met veel mogelijkheden. Pauzes werden altijd op tijd ingepland goede werksfeer.
Minpunten
vulploegtijden soms moeilijk te combineren met school
Mijn gehele ervaring
Kassamedewerker (voormalige medewerker) - Enkhuizen - 13 december 2017
Mijn werkdag was van 09:00 tot 18:00. We stonden eigenlijk wel altijd met z'n drieën in de winkel en het was eigenlijk altijd wel gezellig. Bij de Kruidvat heb ik echt leren kassa draaien en dat vond ik aan het begin niet heel leuk maar na loop van de tijd wende het wel. Tussen mij en mijn bedrijfsleider liep het niet helemaal goed maar daar hadden we toen een gesprek over gehad en toen ging het stukken beter. Het moeilijkste aan deze baan vond ik aan het begin toch echt wel het kassa draaien. Het leukste aan mijn baan vond ik dat het met de klanten ook gezellig was en je kon klanten toch echt wel goed helpen
Pluspunten
Mijn collega's, ik had echt hele leuke collega's
Minpunten
Dat het stroef liep met mijn bedrijfsleider
Was deze review waardevol?
wat mijn ervaring bij Kruidvat is;
kassamedewerker/onderhoud van de winkel (voormalige medewerker) - Eindhoven - 5 december 2017
qua klant vriendelijkheid valt er bij Kruidvat nog wat te leren. Je verdiende weinig en kreeg daar maar weinig voor terug. We hebben wel altijd een gezellige groep met collega's gehad wie had altijd voor elkaar klaar stonden.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
weinig verdienen
Leuk werk
Vulploegmedewerker, Kassiere (voormalige medewerker) - Glanerbrug - 27 september 2017
leuke collega's. Doorgroeimogelijkheden weet ik niet heel goed.
Pluspunten
Top personeel
Minpunten
Wisseling van leidinggevende
planning
Kassa medewerker (voormalige medewerker) - Leersum - 14 juli 2017
Beter praten met elkaar en meer dan 2 mensen in plannen overdag.
kruidvat
Kassamedewerker (voormalige medewerker) - Hoogstraat - 14 mei 2017
ik krijg super slecht betaald maar ik vond de werkomgeving wel super leuk
Pluspunten
behulpzaam, leergierig
Minpunten
niet mijn meing eerlijke durf te geven, verlegen
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
166
3,2 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
2,9 van de 5 sterren voor Management
3,1 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vragen over Kruidvat
- Als jij de baas zou zijn, wat zou je doen om van Kruidvat een betere werkplek te maken?8 personen hebben geantwoord
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Kruidvat?8 personen hebben geantwoord
- Hoe wordt iemand aangenomen bij Kruidvat? Wat zijn de stappen?7 personen hebben geantwoord
- Hoe gaat ziekteverlof in zijn werk bij Kruidvat?6 personen hebben geantwoord
- De 15 minuten koffie en thee-pauze, worden deze doorbetaald of wordt deze in mindering gebracht op j…4 personen hebben geantwoord
- Wat zou jij het management van Kruidvat aanraden om te voorkomen dat mensen weggaan?4 personen hebben geantwoord
- Waar moet je je kruidvat uniform aandoen thuis of in de winkel?4 personen hebben geantwoord
- Hoe zou je de werkdruk bij Kruidvat omschrijven?3 personen hebben geantwoord
- Wanneer word je meestal uitbetaalt als je begint deze maand bent begonnen3 personen hebben geantwoord
- Mag ik op vakantie in de maand december3 personen hebben geantwoord
Reviews over Kruidvat gesorteerd op functie
Reviews over Kruidvat per locatie
- Bedrijven