Reviews voor Kruidvat in Vught
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Vught2 reviews
Waarderingen per categorie
Sorteer op
2 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 915 reviews
gezellig
Weekendhulp (voormalige medewerker) - Vught - 29 september 2019
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens Indeeddrukke dagen
soms vervelende klanten aan de kassa
maar soms ook gewoon gezellig
Was deze review waardevol?
Gezellige en leervolle werkomgeving
Aankomend verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) - Vught, NB - 29 januari 2015
Een typische werkdag bij de kruidvat bestond uit:
- de standaard taken zoals; actie trolleys, wc papier en luiers aanvullen, THT , maco meting, actie ophangen of weghalen, klanten advisreren en helpen, winkel netjes houden etc.
- dinsdag en donderdag was het vracht dag.
ik heb bij de kruidvat geleerd hoe ik moet plannen en taken over de dag/week moet verdelen en op tijd moest afhebben.
daarnaast heb ik geleerd om in een team te werken en te overleggen.
het leukste van de baan vond ik het vrachten en de verdeling want dat kon je zelf inzicht hebben over de winkel waar alle nieuwe spullen kwamen te staan.
Pluspunten
goede samenwerking en leuk werk
Minpunten
spiegelen als de winkel rommelig was
Was deze review waardevol?
Vacatures van Kruidvat
in VughtBekijk meer reviews over Kruidvat
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
166
2,9 van de 5 sterren voor Management
3,1 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk Kruidvat met
Vragen over Kruidvat
- Als jij de baas zou zijn, wat zou je doen om van Kruidvat een betere werkplek te maken?8 personen hebben geantwoord
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Kruidvat?8 personen hebben geantwoord
- Hoe wordt iemand aangenomen bij Kruidvat? Wat zijn de stappen?7 personen hebben geantwoord
- Hoe gaat ziekteverlof in zijn werk bij Kruidvat?6 personen hebben geantwoord
- De 15 minuten koffie en thee-pauze, worden deze doorbetaald of wordt deze in mindering gebracht op j…4 personen hebben geantwoord
- Wat zou jij het management van Kruidvat aanraden om te voorkomen dat mensen weggaan?4 personen hebben geantwoord
- Waar moet je je kruidvat uniform aandoen thuis of in de winkel?4 personen hebben geantwoord
- Hoe zou je de werkdruk bij Kruidvat omschrijven?3 personen hebben geantwoord
- Wanneer word je meestal uitbetaalt als je begint deze maand bent begonnen3 personen hebben geantwoord
- Mag ik op vakantie in de maand december3 personen hebben geantwoord