Reviews voor Kruidvat in Nunspeet
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nunspeet4 reviews
Sorteer op
4 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 915 reviews
Continuïteit mist
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) - Nunspeet - 2 september 2021
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedAantal jaren met plezier bij Kruidvat gewerkt, het ging met ups en downs, maar het was altijd te doen. Tot het laatste halfjaar dat ik er was, toen begon ik zelf ook in te zien hoe slecht wij als personeel er eigenlijk behandeld werden. Als ze wat in je zagen wouden ze je graag helpen doorgroeien, klinkt als een goed teken, maar achteraf gezien helaas niet zo. Veel verantwoordelijkheden, maar je kreeg er geen cent extra voor. Werkdruk was extreem hoog, kon je dat niet bereiken werd je nogal afgesnauwd en kreeg je het vaak te horen. Vaak ook dreigementen dat je weg moest als je niet snel of goed genoeg was, alhoewel dat alleen bangmakerij bleek te zijn achteraf. Abnormale werktijden, begon je om 7 uur 's ochtends, maar was het eind van de dag niet af? Dan kon je zo tot laat in de avond blijven. Soms werden zelfs die overuren niet uitbetaald en de overuren werden ook nooit uitbetaald als overuren. Management had zijn eigen groepje en de rest van het personeel begon zich steeds meer buitengesloten te voelen. Ik vind het heel jammer hoe het daar is gelopen en vooral dat er achteraf dingen worden gezegd over je die je nooit had verwacht. Mijn tip als je jong bent, laat een winkel als Kruidvat geen gebruik van je maken.
Pluspunten
Avondeten, gezellige collega's
Minpunten
Management, lange werkdagen
Fijne werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) - Nunspeet - 11 september 2017
Super collega's om mee te werken. Ook is het klantcontact leuk!
leuk
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) - Nunspeet, GE - 2 januari 2015
Leuk en gevarieerd werk, gezellige collega's en opleidingsmogelijkheden. Eigen verantwoordelijkheid.
Pluspunten
eigen inzicht
Minpunten
hard en zwaar werk
vulploegmedewerker
vulploegmedewerker (voormalige medewerker) - Nunspeet, GE - 13 mei 2014
op dinsdag en donderdag avond moest ik vakkenvullen. ik heb daar van geleerd om snel te werken en alles netjes te maken. de directie was heel erg aardig. met mijn collega's kon ik lachen.
Vacatures van Kruidvat
in NunspeetBekijk meer reviews over Kruidvat
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
166
2,9 van de 5 sterren voor Management
3,1 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk Kruidvat met
Vragen over Kruidvat
- Als jij de baas zou zijn, wat zou je doen om van Kruidvat een betere werkplek te maken?8 personen hebben geantwoord
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Kruidvat?8 personen hebben geantwoord
- Hoe wordt iemand aangenomen bij Kruidvat? Wat zijn de stappen?7 personen hebben geantwoord
- Hoe gaat ziekteverlof in zijn werk bij Kruidvat?6 personen hebben geantwoord
- De 15 minuten koffie en thee-pauze, worden deze doorbetaald of wordt deze in mindering gebracht op j…4 personen hebben geantwoord
- Wat zou jij het management van Kruidvat aanraden om te voorkomen dat mensen weggaan?4 personen hebben geantwoord
- Waar moet je je kruidvat uniform aandoen thuis of in de winkel?4 personen hebben geantwoord
- Hoe zou je de werkdruk bij Kruidvat omschrijven?3 personen hebben geantwoord
- Wanneer word je meestal uitbetaalt als je begint deze maand bent begonnen3 personen hebben geantwoord
- Mag ik op vakantie in de maand december3 personen hebben geantwoord