Reviews voor Kruidvat in Goes
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Goes3 reviews
Waarderingen per categorie
Sorteer op
3 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 914 reviews
Geen idee
Cassière bij de kruidvat (voormalige medewerker) - Goes - 30 juli 2020
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedWerken bij de kruidvat heeft zn voor en nadelen
Wat je vooral moet doen is of kassa of vakkenvullen en vracht vullen
Vond het alleen erg jammer dat er vaak geroddeld word of dat ze je als jongere de rotklusjes laten opknappen
Er word ook van je verwacht dat je alles heel snel leert en oppikt en snel werkt
Verder wel gezellig, werken veel jongeren
Pluspunten
Krijgt geld voor je eten
Minpunten
Staan in mn review
Leuke werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) - Goes - 13 februari 2018
Winkel waar je van alle markten thuis kan zijn zodat je multi functioneel bent in de winkel ennoveral inzetbaar.
Pluspunten
Nvt
Minpunten
Nvt
Rommelige werkvloer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) - Goes - 4 april 2017
Werkvloer was rommelig , begeleiding schoot er soms bij in , het was verder wel gezellig
Vacatures van Kruidvat
in GoesBekijk meer reviews over Kruidvat
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
166
3,2 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
2,9 van de 5 sterren voor Management
3,1 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vragen over Kruidvat
- Als jij de baas zou zijn, wat zou je doen om van Kruidvat een betere werkplek te maken?8 personen hebben geantwoord
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Kruidvat?8 personen hebben geantwoord
- Hoe wordt iemand aangenomen bij Kruidvat? Wat zijn de stappen?7 personen hebben geantwoord
- Hoe gaat ziekteverlof in zijn werk bij Kruidvat?6 personen hebben geantwoord
- De 15 minuten koffie en thee-pauze, worden deze doorbetaald of wordt deze in mindering gebracht op j…4 personen hebben geantwoord
- Wat zou jij het management van Kruidvat aanraden om te voorkomen dat mensen weggaan?4 personen hebben geantwoord
- Waar moet je je kruidvat uniform aandoen thuis of in de winkel?4 personen hebben geantwoord
- Hoe zou je de werkdruk bij Kruidvat omschrijven?3 personen hebben geantwoord
- Wanneer word je meestal uitbetaalt als je begint deze maand bent begonnen3 personen hebben geantwoord
- Mag ik op vakantie in de maand december3 personen hebben geantwoord