Reviews voor Kruidvat in Deventer
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Deventer8 reviews
Sorteer op
8 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 907 reviews
Gezellige werkplek
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) - Deventer - 19 april 2021
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedJe hebt verschillende werktijden en vragen soms of je extra wil werken. Leuke mensen om mee te werken. Soms is het hard werken, maar het is wel leuk werk.
Was deze review waardevol?
leuk werk maar weinig salaris
Huize Salland te Deventer (stage) (voormalige medewerker) - Deventer - 12 maart 2019
ik heb een leuke baan gehad bij de Kruidvat. ik heb het erg naar mijn zin gehad.
Pluspunten
je kreeg geld voor eten
Minpunten
zwaar tillen
Gezellig
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) - Deventer - 6 maart 2019
Het was heel leuk en gezellig om daar te werken maar door persoonlijke redenen kon ik niet meer verder werken.
uitstekend
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) - Deventer - 21 augustus 2017
het is een mooie winkel waar je de kans krijgt om door te groeien
Gezellige werksfeer
Gediplomeerd verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) - Deventer - 13 juni 2017
Na 5 jaar hier gewerkt te hebben, heb ik veel kennis opgedaan en werd je na enige tijd ook vrij gelaten en kon ik mijn eigen inbreng geven aan de werkzaamheden ook werd er veel ruimte gegeven om zelfstandig aan het werk te gaan en een leidinggevende functie te krijgen. Hele leuke jaren gehad met een heel fijn team, dit werkte ook zeker goed mee aan de werksfeer.
Druk
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) - Deventer - 13 mei 2017
Hoge werkdruk, laag loon, vervelende klanten, veel meer heb ik niet te zeggen.
productieve gezellige gestructureerde werkomgeving
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) - Deventer - 16 januari 2017
Groot assortiment, leuk team, goed systeem. leuk om te werken
familie
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) - Deventer, OV - 14 februari 2015
bij de kruidvat waar ik werkte gingen ze met elkaar om alsof we een groot gezin waren. ze waren heel begripvol en heel sociaal in de omgang
het leukste van deze baan is het feit dat je veel mensen tegen komt en daar contact meemaakt
het moielijkste aan deze baan was dat je de hele dag staan moet waarvan je voeten heel pijnlijk worden.
Pluspunten
eetkosten vergoeding
Vacatures van Kruidvat
in DeventerBekijk meer reviews over Kruidvat
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
166
3,2 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
2,9 van de 5 sterren voor Management
3,1 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vragen over Kruidvat
- Als jij de baas zou zijn, wat zou je doen om van Kruidvat een betere werkplek te maken?8 personen hebben geantwoord
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Kruidvat?8 personen hebben geantwoord
- Hoe wordt iemand aangenomen bij Kruidvat? Wat zijn de stappen?7 personen hebben geantwoord
- Hoe gaat ziekteverlof in zijn werk bij Kruidvat?6 personen hebben geantwoord
- De 15 minuten koffie en thee-pauze, worden deze doorbetaald of wordt deze in mindering gebracht op j…4 personen hebben geantwoord
- Wat zou jij het management van Kruidvat aanraden om te voorkomen dat mensen weggaan?4 personen hebben geantwoord
- Waar moet je je kruidvat uniform aandoen thuis of in de winkel?4 personen hebben geantwoord
- Hoe zou je de werkdruk bij Kruidvat omschrijven?3 personen hebben geantwoord
- Wanneer word je meestal uitbetaalt als je begint deze maand bent begonnen3 personen hebben geantwoord
- Mag ik op vakantie in de maand december3 personen hebben geantwoord