Reviews voor Kruidvat in Amersfoort
Locatie
Amersfoort7 reviews
Waarderingen per categorie
Sorteer op
7 reviews gevonden voor de zoekopdracht.
Bekijk alle 833 reviewsDoor Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens Indeed
Beloven je dingen die uit eindelijk niet gebeuren. Opleiding wordt je aangegeven maar nooit voltooid, jaar voor bezig geweest maar blijven volhouden dat zo is. Aangeven dat ze 20uren contract willen geven maar je uren minderen. En zodra je 2 weken vakantie heb nog maar net je rekeningen kunnen betalen vanwege het 3uren contract.
Pluspunten
Collega’s onder elkaar gezellig.
Minpunten
Afspraken niet nakomen.
ik vind de kruitvat een hele goede winkel, ik mocht hier blijven werken maar omdat ik vaak te laat kwam hebben ze mij ontslagen. ik heb verder geen negatief beeld over de kruitvat.
Pluspunten
gratis lunch
leuke winkel
leuke klanten
leuke collega`s
goeie salaris
Pluspunten
kerst pakket
Minpunten
balansen / verbouwen
Ik vind het leuk om bij de kruidvat te werken want het is er gezellig en er word altijd goed uitgelegd wat ik moet doen die dag.
Pluspunten
Fijne werktijden
Minpunten
Soms wat onduidelijk
aardige collega`s
goeie werksfeer
klantvriendelijk
kassa check
weinig salaris
Werken bij de Kruidvat was een leuke periode om te ervaren, want ik heb daardoor geleerd hoe je het beste je zelf kan presenteren naar de consument toe en ook durven te spreken door middel van consumenten te begroeten en hulp aan te bieden.
Pluspunten
flexibele werkzaamheden
leukste van deze baan was het contact met de klanten. de veelzijdigheid vande producten. moeilijk was het samenwerken met leiding gevende, weinig ruimte voor positive complimenten.
Bekijk meer reviews over Kruidvat
Je kan het volgende proberen:
- Amersfoort