5: Koninklijke Auris Groep reviews van werknemers
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland5 reviews
Waarderingen per categorie
Sorteer op
Alle 5 reviews worden getoond
Fijne werkomgeving
Pedagogisch behandelaar (huidige medewerker) - Utrecht (provincie) - 17 maart 2022
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedHele leuke doelgroep om mee te werken, fijne collega's en warme sfeer. Ik voel me er als medewerker heel erg welkom en gewaardeerd.
Professionele multidisciplinaire organisatie
Technisch medewerker Audiologie (huidige medewerker) - Rotterdam, Bergen op Zoom en Goes - 18 november 2021
Zorg en ondersteuning leveren op de gebieden gehoor, spraak en ontwikkeling. Veel verschillende hoogopgeleide specialisten die aktief samenwerken om kinderen, ouders docenten en begeleiders te ondersteunen bij gebreken en ontwikkelingsstoringen is bijzonder. Het doel is duidelijk voor iedereen. Er wordt geluisterd en over en weer is er veel waardering. Als ondersteunend technicus zorg ik voor alle meetapparatuur en de bereikbaarheid van de meetgegevens. Het is fantastisch om technisch werk te doen met een maatschappelijk belang. Het salaris is niet geweldig maar de vrijheid en voldoening wel en dat vind ik belangrijk.
Pluspunten
Vrijheid, gratis fruit, prettig gebouw
Minpunten
Alpha en beta mensen communiceren verschillend :-)
Was deze review waardevol?
Bouwen aan een mooie organisatie
je moet het leuk vinden om te bouwen samen met je collega's. Veel is er nog in ontwikkeling en daar zal jij aan bij moeten gaan dragen. Persoonlijk krijg ik daar veel energie van.
Pluspunten
prachtig kantoor, hybride werken, vriendelijke collega's
Minpunten
soms niet duidelijk wie waarvoor verantwoordelijk is
Was deze review waardevol?
Grote organisatie, met directe collega's prima samenwerken
teamleider Speciaal Onderwijs (voormalige medewerker) - Utrecht (stad) - 19 december 2019
directie erg top down, beleid gericht op beheersen van gelden. Weinig oog voor de doelgroep en de ontwikkeling van medewerkers
Was deze review waardevol?
Gepassioneerde collega's in een omgeving waar veel verandert
Teamleider administratie en planning (huidige medewerker) - Rotterdam Centrum - 25 september 2019
Samen met collega's van onderwijs en zorg zorgen wij voor een optimale onderstuening van de client of de leerling om zijn/haar beste ik te worden
Vacatures van Koninklijke Auris Groep
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Koninklijke Auris Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
4,5 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,8 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
2,8 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,5 van de 5 sterren voor Management
4,0 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk Koninklijke Auris Groep met
Vragen over Koninklijke Auris Groep
- Hoe zie jij de toekomst van Koninklijke Auris Groep?2 personen hebben geantwoord
- Hoe zou je de werkdruk bij Koninklijke Auris Groep omschrijven?2 personen hebben geantwoord
- Worden reiskosten vergoedt bij Koninklijke Auris Groep?Één persoon heeft geantwoord
- Waarom zou je bij Koninklijke Auris Groep willen werken?Één persoon heeft geantwoord
Reviews over Koninklijke Auris Groep per functie
Reviews over Koninklijke Auris Groep per locatie