Reviews over Salaris en arbeidsvoorwaarden bij Kadaster
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland30 reviews
Sorteer op
4 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 31 reviews
Top bedrijf!
Administratief Medewerker (voormalige medewerker) - Zwolle - 25 oktober 2016
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedHet Kadaster is hele leuke bedrijf je leert veel daar en zeker leuke collega's :) Je hebt daar met veel verschillende functies te maken en je leert veel van. Het Kadaster is dan ook een mensgerichte organisatie die ambities de ruimte geeft. Zij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een juiste balans tussen werk en privéleven.
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
n.v.t.
Great workplace
Medewerker kwaliteit, klachten en bezwaren (huidige medewerker) - Arnhem - 30 maart 2016
Great workplace to work.
Verder geen opmerkingen over het Kadaster.
Goede koffie!
Pluspunten
Great workplace
Minpunten
Geen
Gezellige werkomgeving.
Infrastructuurspecialist (huidige medewerker) - Apeldoorn - 6 januari 2015
Het Kadaster zie ik als goed werkgever. Vooral de ontwikkelingsmogelijkheden en werksfeer heb ik altijd als goed ervaren.
Voordeel (en soms ook nadeel) is dat je vrij gelaten wordt in keuzes die gemaakt moeten worden. Het kan tot gevolgen hebben dat het resultaten net niet aansluiten op de resultaten die andere collega's hebben gehaald.
Verder een uitstekende werkgever!
productieve en gezellige werksfeer
administratief juridisch medewerker (voormalige medewerker) - arnhem - 6 augustus 2012
naast hard werken was er ook plek voor gezelligheid, leuke collega's helaas waren er geen mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
Pluspunten
reiskosten vergoeding
Minpunten
geen lekkere koffie
Vacatures van Kadaster
Bekijk meer reviews over Kadaster
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kadaster. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
4,0 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,8 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,3 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,3 van de 5 sterren voor Management
3,8 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk Kadaster met
Vragen over Kadaster
- Hoe zijn de vakantiedagen geregeld bij Kadaster? Hoeveel vakantiedagen per jaar krijg je?3 personen hebben geantwoord
- Welke vragen worden er gesteld tijdens een sollicitatiegesprek bij Kadaster?2 personen hebben geantwoord
- Wat zijn de normale werktijden bij Kadaster?2 personen hebben geantwoord
- Waarom zou je bij Kadaster willen werken?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe gaat ziekteverlof in zijn werk bij Kadaster?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe zou jij de doorgroei mogelijkheden beschrijven bij Kadaster?Één persoon heeft geantwoord
- Wordt de reistijd naar kantoor of locatie ook vergoed bij de functie landmeter?
Reviews over Kadaster per functie
Reviews over Kadaster per locatie