Jumbo Supermarkten
3,5 van de 5 sterren.
Schrijf een review

Jumbo Supermarkten Reviews

Schrijf een review voor dit bedrijf
Functie

Sorteer op

RelevantieBeoordelingDatum
1.738 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 1.779 reviews

Leuk team

Door Indeed uitgelichte review

De nuttigste review volgens Indeed
leuk team wel weinig salaris, mss als je een tussenjaar hebt kan je er wel bijverdienen maar vond het af en toe wel minder en saai. zou er niet mijn hele leven willen werken

Leuke collega’s

Lekkere frikandelbroodjes e leuke collega’s Helaas niet flexibele tijden voor een feestje ofzMaar leuke winkel En mooie letters van het logo van de jumbo

Informatie over Jumbo Supermarkten

Gebaseerd op 255 enquêtereacties
Verbeterpunten
  • Redelijk salaris
  • Mogelijkheid om nieuwe dingen te leren
  • Algemene tevredenheid

leuk, gezellig

leuke sfeer, geen gooie salaris. is wel te doen. hudvcurbfr frhv frfvrf rrvbrbrbtbrtbbhvr brtb rbgbrbrt rtbtr btrbtbb b gbgbgbbbbb b b bbbb bbbbbbbbbb
Was deze review waardevol?

Gezellige werkcultuur en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen

Na anderhalf jaar weg te zijn geweest bij Jumbo (daarvoor 13 jaar gewerkt) ben ik sinds januari weer terug. In die tijd is er buiten de reorganisatie weinig veranderd aan de systemen. Wel is de cultuur in de winkel waar ik sta enorm fijn. Enorm enthousiaste collega’s die erg bereidwillend zijn. Daarnaast is goed contact en dunne lijntjes met de overige winkels in het cluster. Al met al geen spijt van mijn terugkeer bij Jumbo.

Oké

Je kunt je beter niet instellen op de voorafgemaakte uren die erin staan want het word gegarandeerd langer, vooral als je collega’s niet doorwerken of ziek zijn
Was deze review waardevol?

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt

Deel je ervaring om anderen te helpen

HR en het management is heeeel veeeel slecht

Ik werk al een jaar bij de jumbo Cypress in Breda. ik werk in een leuke team met heel leuke colegas maar ik ben helemaal niet tevreden over de financielle zaken. ik had veel overgewerkte uren en dat moet uitbetaald worden maar de jumbo betaald het niet uit en ik heb bij de HR team oplossing gezocht maar ze hebben geen aandacht over mijn probleem. Ik ben helemaal niet tevreden, niet niet niet raden om te werken.

Pluspunten

koffie en fruit

Minpunten

vries en de werknemer mag niet vest dragen alleen de werk kleding mag en die is niet warm

Fijne werksfeer

leuke collega's! Helaas kijken ze wel alleen naar de cijfers, goed personeel raken ze hierdoor snel kwijt. Verder jong en dynamisch. Snel nieuwe collega's.

Veel vrijheid weinig stress

Fijne werkgever waar alles netjes is geregeld. Je hebt veel vrijheid in deze functie (geen teamleiders continu die op je letten). Het betaalt ook goed en is flexibel te combineren met bijvoorbeeld studie.
Was deze review waardevol?

Hoge werkdruk, weinig vertrouwen van managers

Dit is een typische bijbaan, waarbij het management met het personeel omgaat op basis van wantrouwen. De werkdruk op mijn afdeling (brood) in mijn filiaal was heel hoog wat regelmatig resulteerde in lege bake-off schappen.
Was deze review waardevol?

Simpele baan wordt moeilijk met slecht management

Het werk als vulploegmedewerker spreekt aardig voor zichzelf. Een redelijk salaris en aardige collega’s (behalve mensen uit management). Daar houden de positieve punten wel op:- Hoge werkdruk met niet realistische collilijsten.- Nare opmerkingen achter je rug om als je geen vriendjes bent met de baas.- Teamleiders zijn powertrippers die hun verantwoordelijkheid niet durven te nemen.

saai

Heb gesolliciteerd voor vakkenvullen maar ik spiegel nu al 10 maanden lang. Mag af en toe vullen maar bijna nooit. Collega’s zijn niet sociaal en ook niet echt aardig. Als je op zoek bent naar werk dat een beetje afwisselt is zou ik dit niet aanraden want je moet als je 6 uren per week werkt ook 6 uren per week precies hetzelfde doen; namelijk spiegelen

Leuke werkplek

Fijne werksfeer, je kunt flexibel zijn in je uren en samenwerking met collega’s is erg fijn. Wordt goed gecompenseerd vooral oo de feest en zondagen.

Te hoge werkdruk

Te hoge werkdruk en te weinig loon tehehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehehhehehehehehegeghehehehehehhegegegegegegegeggwgegegegehehehge

Leuk bedrijf

Fijne, gezellige tijd gehad hier. Goede bedrijfscultuur en goede werktijden. Kans om door te groeien en fijne arbeidsvoorwaarden. Leuke managers gehad die meedenken met je.

Top!

Top bedrijf! Gezellige collega’s en leuke werksfeer. Leuke dingen georganiseerd voor personeel zoals borrels , feestjes , uitjes en je lunch word verzorgd tijdens feestdagen!

Laat klaar weinig betaald

Niet aan beginnen minstens 2 uur na sluit pas klaar, teamleiders moet je maar geluk mee hebben en weinig betaald Ziekmelden gaat al helemaal niet en hoge werkdruk om alles te vullen

Gezellige werkomgeving

Het is een fijne en gezellige werkomgeving, maar dit zal natuurlijk verschillen: De werkdruk is prima te doen en heb er jarenlang met plezier gewerkt

Saai

Het is heel saai werk het is steeds het zelfde en meestal sta je ook nog alleen te werken het salaris is redelijk goed te doen is 5 euro incl vakantiegeld

Niet aan te raden

Het werken bij Jumbo voelt alsof je maar een nummertje bent. Je wordt slecht uitbetaald, de werksfeer is niet al te best en het kloksysteem betaalt niet per minuut uit.

Dictators

Abnormaal, veel te hoge werkdruk en niemand geeft om je. Je bent maar een nummer en moet heel productief zijn voor het bedrijf, anders vervangen ze je. Iedere week zie ik mensen weg gaan omdat ze genoeg hebben gehad.
Was deze review waardevol?

Ziek geworden van de stress

Het werk is inderdaad zwaar onderbetaald voor wat je moet doen. Ook gaat er bijna elke rit wel wat mis. Dan is het pinapparaat weer aan het herstarten of dan is er weer een storing. Ook verwachten de klanten dat je als een hond voor ze alles in de keuken zet. Ik ben er ziek van geworden en zou het niemand aanraden om bij deze organisatie te werken waar letterlijk en figuurlijk een nummertje bent
Was deze review waardevol?

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Jumbo Supermarkten. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraag

Algehele waardering

Gebaseerd op 1.779 reviews