21: Huiscleaning reviews van werknemers
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland21 reviews
Sorteer op
Alle 21 reviews worden getoond
houden zich aan de afspraken en je weet wat je aan deze wergever hebt
Huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) - Breda - 11 juli 2020
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedKomen altijd de afspraken na en je weet waar je aan toe bent
Pluspunten
Duidelijke afspraken
Minpunten
Is er niet
Was deze review waardevol?
Geen doorgroei mogelijkheden en geen pensioen opbouw alles is in een
Schoonmaakster (huidige medewerker) - Leiden - 6 maart 2020
Lees de samenvatting alles in in een salaris en die is veel te laag en geen pensioen regeling
Goed bedrijf
Huishoudelijk hulp (huidige medewerker) - Vlaardingen - 28 januari 2020
Goed bedrijf werk ernu sinds 2017 tot heden. Alleen jammer dat er geen hulp bij mij in de buurt is
Was deze review waardevol?
Best aangenaam om voor huiscleaning te werken
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) - Leeuwarden - 17 november 2019
Werk er graag, zou wel graag meer kans hebben om op meerdere plekken te kunnen werken.
Gezellige klanten
Thuishulp (voormalige medewerker) - Zoetermeer en omstreken - 6 november 2019
Geen contact met collega`s zelfstandig je werk goed doen
Voor iedereen te doen.
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) - Den Haag - 29 september 2019
Sinds 2017 mee begonnen heerlijk je agenda volledig zelf af te stemmen en in te richten zoals het jou situatie uitkomt. Proud beeing part of the team.
Pluspunten
Helder communiceren
Minpunten
Dat je niet op postcode kunt zoeken in adresbalk
Was deze review waardevol?
Je bent zelfstandig, leuk maken doe jezelf!
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) - Arnhem - 11 mei 2019
Reageren snel op e-mail en staan je telefonisch te woord. De website is makkelijk te vinden en erg duidelijk. Zo ook krijg ik vaak positieve reacties van klanten over hoe fijn en makkelijk de site werkt.
Pluspunten
Duidelijk
Minpunten
Soms te lang wachten op loon, langer dan 2, 5 maand
Slecht Bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) - Nijmegen - 18 juni 2018
Als je iemand van hun aan de telefoon krijgt en je stelt ze een vraag geven ze geen antwoord op. salaris nooit optijd. Als ze te laat zijn met uitbetalen zit of de systeem van hun altijd fout of is er iets miss gegaan of de klanten hebben nooit de geld overgemaakt maar uiteindelijk doen hun zelf daar achter helemaal niks voor de werknemers!!
Pluspunten
niks
Minpunten
hele bedrijf
Was deze review waardevol?
Lucratieve business en daar draait alles om service is ver te zoeken.
Werk als hulp via Huiscleaning (huidige medewerker) - Gelderland - 2 juni 2018
Ook ik werk met plezier bij mijn klanten maar dat heeft niets met Huiscleaning te maken, Huiscleaning verzorgt alleen de bemiddeling (hiervoor betaald de klant dan ook eenmalig) daarna staat de hulp per gewerkt uur € 1,50 af voor service- en administratiekosten.
Dit maakt de hulp ook een klant maar dit lijken ze bij Huiscleaning te vergeten. Zodra je vragen gaat stellen kom je erachter dat de medewerkers niet juist op de hoogte zijn en ook per medewerker verschillende antwoorden geven (of je krijgt gewoon geen antwoord).
Met service- en administratiekosten van 11,5% verzorgen ze het opmaken van jouw facturen en het innen van het geld maar dit laatste laat zich nu al 18 dagen langer op zich wachten dan normaal.
Daarnaast worden de algemene voorwaarden wel eens aangepast zonder de hulpen hiervan op de hoogte te brengen (zoals het wettelijk is bepaald).
Het leuke aan het werk is dat ik leuke klanten heb en ik kan mijn eigen tijd indelen (als alleenstaande moeder toch handig).
Positieve aan Huiscleaning, ze hebben veel aanvragen van klanten die een hulp zoeken, de eenmalige bemiddelingskosten zijn dan ook terecht.
Pluspunten
veel aanbod
Minpunten
verhouding service- en administratiekosten komt niet overeen met wat je ervoor terug krijgt.
Was deze review waardevol?
Heerlijk om altijd zelfstandig aan het werk te zijn.
Huishoudelijk hulp (huidige medewerker) - Ridderkerk - 17 mei 2018
Je wordt altijd behulpzaam te woord gestaan, altijd vrolijk.
Pluspunten
Heerlijk in mn eentje
Minpunten
Je wordt niet uitbetaald in vakanties, ook geen vakantie toeslag
Was deze review waardevol?
Gezellige collega's allen weten exact wat hun taak is
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) - Hoekse waard - 26 juli 2017
Eigen baas. Zelf veel regelen met cliënt
Eigen meer het werk zien als zzper bij uitzendbureau huiscleaning
Pluspunten
Eigen initiatief
Was deze review waardevol?
Prima bedrijf met elke week veel klanten.
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) - Amersfoort - 26 maart 2017
Ik vind het verder fijn om via Huiscleaning te werken. Je kunt zelf bepalen voor wie je werkt en wannneer je werkt. Op z'n manier kun je het werk goed combineren met bijvoorbeeld je gezin. Ik vind wel dat Huiscleaning iets meer mag betalen voor de uurloon. Voor dit bedrag vind ik wel nog slecht betaald.
Pluspunten
Weekelijks veel klanten. Vrijheid om voor veel dingen zelf te bepalen.
Minpunten
Het is geen werkgever, maar een bemiddelaar, je heb dus geen voordeel net zoals je zal hebben bij een wergever, zoals pensioen opbouwen, vakantie geld, verzekering...ect.
fijne zelfstandige job
Hulp in de huishouding (huidige medewerker) - Rotterdam - 22 maart 2017
Heerlijk om je eigen tijd in te kunnen delen en iets voor anderen te kunnen betekenen. Altijd snelle reactie van huiscleaning, top !
Pluspunten
eigen tijd indelen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?
Goed en makelijk zelf in te vullen werkomgeving
Schoonmaakster (huidige medewerker) - Helmond - 22 maart 2017
Ik werk sinds kort via huis cleaning, ik persoonlijk vind het erg fijn werken omdat je zelf kan beslissen waar je wilt werken en met de klant een overeenkomst kan maken over de dagen/tijden.
Pluspunten
Duidelijk en zelfstandig kunnen werken
Minpunten
Papierwerk zelf uitprinten
Goede begeleiding.
Huishoudelijke hulp (huidige medewerker) - Zeeland. - 22 maart 2017
Duidelijke instructies, vriendelijke medewerkers, goede beloning.
Pluspunten
Duidelijke site.
Minpunten
Geen.
Leuk personeel.
Ik ben net begonnen met werken, ik word goed geïnformeerd, en erg vriendelijk, ik kan altijd vragen stellen.
Pluspunten
Vriendelijk
Minpunten
Nvt
Zelfstandig werk
Houshoudelijke hulp (huidige medewerker) - Woerden - 21 maart 2017
Ik werk voor Huiscleaning in Woerden, aangezien ik overal per fiets heen ga.
Ik kan zelf mijn klanten kiezen uit de aangeboden vacatures en kan zo bepalen hoeveel ik wil werken en wanneer.
Ik heb leuke klanten en heb het naar mijn zin.
Pluspunten
Zelfstandig werk
Minpunten
Je werkt alleen en kent geen collega's via het werk.
Was deze review waardevol?
ik werk met plezier bij de adressen
hallo ik ben pas bij het bedrijf maar ik vind het netjes hoe ze met je omgaan,
groetjes hieke kramer
Pluspunten
flexsiebele uren kun je krijgen
Minpunten
weet ik niet
Schoonmaken (voormalige medewerker) - Utrecht - 3 februari 2017
Nooit voor gaan werken.
ik heb voor geen een klant gewerkt en ik wilde stoppen
Krijg ik nu 10 per klant boete terwijl ik nooit contact gehad heb met ze .
Pluspunten
Slecht bedrijf
Minpunten
Slecht bedrijf
Officiële reactie van Huiscleaning
9 februari 2017Beste, Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te horen dat je ontevreden bent over onze dienstverlening. Je geeft in het bericht aan dat je zelf wilde stoppen bij 1 of meerdere klanten. Dat betekent dat je zelf de keuze hebt gemaakt om via Huiscleaning te gaan werken. Wij hebben dit ook duidelijk uitgelegd tijdens het intake/screeninggesprek. Blijkbaar ben jij jouw afspraken niet nagekomen, wat natuurlijk erg vervelend is voor onze klanten. Met vriendelijke groet, Team Huiscleaning
Schoonmaak
Schoonmaakster (huidige medewerker) - Breda - 13 december 2016
Op diverse adressen voer ik verschillende huishoudelijke taken uit.
Pluspunten
Eigen werktijden bepalen
Minpunten
Geen arbeidscontract
Gezellig.
Schoonmaakster (huidige medewerker) - Neerkant, NB - 25 januari 2016
Het is goed geregeld bij huiscleaning.
Ik werk wel alleen maar dat vind ik niet erg want dan kan ik gewoon mijn eige ding doen.
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Huiscleaning. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
4,0 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,5 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
2,6 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,0 van de 5 sterren voor Management
3,5 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vragen over Huiscleaning
- Welke vragen stelden ze tijdens je sollicitatiegesprek bij Huiscleaning?Één persoon heeft geantwoord
- Wat is je favoriete onderdeel aan werken bij Huiscleaning?Één persoon heeft geantwoord
- Moet je zelf loonbelasting afdragen of houden jullie dat inÉén persoon heeft geantwoord
- Waarom zou je bij Huiscleaning willen werken?Één persoon heeft geantwoord
- Werken jullie voornamelijk met vrouwen of hebben jullie ook mannelijke schoonmakers?Één persoon heeft geantwoord
- Word er per maand uitbetaald
Reviews over Huiscleaning per functie
Reviews over Huiscleaning per locatie
Learn about popular job titles at Huiscleaning
- Bedrijven
- Huiscleaning