Huiscleaning
3,7 van de 5 sterren.
Schrijf een review

21: Huiscleaning reviews van werknemers

Schrijf een review voor dit bedrijf
Functie

4,0Werk-privébalans

Sorteer op

RelevantieBeoordelingDatum
Alle 21 reviews worden getoond

houden zich aan de afspraken en je weet wat je aan deze wergever hebt

Door Indeed uitgelichte review

De nuttigste review volgens Indeed
Komen altijd de afspraken na en je weet waar je aan toe bent

Pluspunten

Duidelijke afspraken

Minpunten

Is er niet
Was deze review waardevol?

Geen doorgroei mogelijkheden en geen pensioen opbouw alles is in een

Lees de samenvatting alles in in een salaris en die is veel te laag en geen pensioen regeling

Goed bedrijf

Goed bedrijf werk ernu sinds 2017 tot heden. Alleen jammer dat er geen hulp bij mij in de buurt is
Was deze review waardevol?

Best aangenaam om voor huiscleaning te werken

Werk er graag, zou wel graag meer kans hebben om op meerdere plekken te kunnen werken.

Gezellige klanten

Geen contact met collega`s zelfstandig je werk goed doen
Was deze review waardevol?

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt

Deel je ervaring om anderen te helpen

Voor iedereen te doen.

Sinds 2017 mee begonnen heerlijk je agenda volledig zelf af te stemmen en in te richten zoals het jou situatie uitkomt. Proud beeing part of the team.

Pluspunten

Helder communiceren

Minpunten

Dat je niet op postcode kunt zoeken in adresbalk
Was deze review waardevol?

Je bent zelfstandig, leuk maken doe jezelf!

Reageren snel op e-mail en staan je telefonisch te woord. De website is makkelijk te vinden en erg duidelijk. Zo ook krijg ik vaak positieve reacties van klanten over hoe fijn en makkelijk de site werkt.

Pluspunten

Duidelijk

Minpunten

Soms te lang wachten op loon, langer dan 2, 5 maand

Slecht Bedrijf

Als je iemand van hun aan de telefoon krijgt en je stelt ze een vraag geven ze geen antwoord op. salaris nooit optijd. Als ze te laat zijn met uitbetalen zit of de systeem van hun altijd fout of is er iets miss gegaan of de klanten hebben nooit de geld overgemaakt maar uiteindelijk doen hun zelf daar achter helemaal niks voor de werknemers!!

Pluspunten

niks

Minpunten

hele bedrijf
Was deze review waardevol?

Lucratieve business en daar draait alles om service is ver te zoeken.

Ook ik werk met plezier bij mijn klanten maar dat heeft niets met Huiscleaning te maken, Huiscleaning verzorgt alleen de bemiddeling (hiervoor betaald de klant dan ook eenmalig) daarna staat de hulp per gewerkt uur € 1,50 af voor service- en administratiekosten. Dit maakt de hulp ook een klant maar dit lijken ze bij Huiscleaning te vergeten. Zodra je vragen gaat stellen kom je erachter dat de medewerkers niet juist op de hoogte zijn en ook per medewerker verschillende antwoorden geven (of je krijgt gewoon geen antwoord). Met service- en administratiekosten van 11,5% verzorgen ze het opmaken van jouw facturen en het innen van het geld maar dit laatste laat zich nu al 18 dagen langer op zich wachten dan normaal. Daarnaast worden de algemene voorwaarden wel eens aangepast zonder de hulpen hiervan op de hoogte te brengen (zoals het wettelijk is bepaald). Het leuke aan het werk is dat ik leuke klanten heb en ik kan mijn eigen tijd indelen (als alleenstaande moeder toch handig). Positieve aan Huiscleaning, ze hebben veel aanvragen van klanten die een hulp zoeken, de eenmalige bemiddelingskosten zijn dan ook terecht.

Pluspunten

veel aanbod

Minpunten

verhouding service- en administratiekosten komt niet overeen met wat je ervoor terug krijgt.
Was deze review waardevol?

Heerlijk om altijd zelfstandig aan het werk te zijn.

Je wordt altijd behulpzaam te woord gestaan, altijd vrolijk.

Pluspunten

Heerlijk in mn eentje

Minpunten

Je wordt niet uitbetaald in vakanties, ook geen vakantie toeslag
Was deze review waardevol?

Gezellige collega's allen weten exact wat hun taak is

Eigen baas. Zelf veel regelen met cliënt Eigen meer het werk zien als zzper bij uitzendbureau huiscleaning

Pluspunten

Eigen initiatief
Was deze review waardevol?

Prima bedrijf met elke week veel klanten.

Ik vind het verder fijn om via Huiscleaning te werken. Je kunt zelf bepalen voor wie je werkt en wannneer je werkt. Op z'n manier kun je het werk goed combineren met bijvoorbeeld je gezin. Ik vind wel dat Huiscleaning iets meer mag betalen voor de uurloon. Voor dit bedrag vind ik wel nog slecht betaald.

Pluspunten

Weekelijks veel klanten. Vrijheid om voor veel dingen zelf te bepalen.

Minpunten

Het is geen werkgever, maar een bemiddelaar, je heb dus geen voordeel net zoals je zal hebben bij een wergever, zoals pensioen opbouwen, vakantie geld, verzekering...ect.

fijne zelfstandige job

Heerlijk om je eigen tijd in te kunnen delen en iets voor anderen te kunnen betekenen. Altijd snelle reactie van huiscleaning, top !

Pluspunten

eigen tijd indelen

Minpunten

geen
Was deze review waardevol?

Goed en makelijk zelf in te vullen werkomgeving

Ik werk sinds kort via huis cleaning, ik persoonlijk vind het erg fijn werken omdat je zelf kan beslissen waar je wilt werken en met de klant een overeenkomst kan maken over de dagen/tijden.

Pluspunten

Duidelijk en zelfstandig kunnen werken

Minpunten

Papierwerk zelf uitprinten

Goede begeleiding.

Duidelijke instructies, vriendelijke medewerkers, goede beloning.

Pluspunten

Duidelijke site.

Minpunten

Geen.

Leuk personeel.

Ik ben net begonnen met werken, ik word goed geïnformeerd, en erg vriendelijk, ik kan altijd vragen stellen.

Pluspunten

Vriendelijk

Minpunten

Nvt

Zelfstandig werk

Ik werk voor Huiscleaning in Woerden, aangezien ik overal per fiets heen ga. Ik kan zelf mijn klanten kiezen uit de aangeboden vacatures en kan zo bepalen hoeveel ik wil werken en wanneer. Ik heb leuke klanten en heb het naar mijn zin.

Pluspunten

Zelfstandig werk

Minpunten

Je werkt alleen en kent geen collega's via het werk.
Was deze review waardevol?

ik werk met plezier bij de adressen

hallo ik ben pas bij het bedrijf maar ik vind het netjes hoe ze met je omgaan, groetjes hieke kramer

Pluspunten

flexsiebele uren kun je krijgen

Minpunten

weet ik niet

Slecht bedrijf

Nooit voor gaan werken. ik heb voor geen een klant gewerkt en ik wilde stoppen Krijg ik nu 10 per klant boete terwijl ik nooit contact gehad heb met ze .

Pluspunten

Slecht bedrijf

Minpunten

Slecht bedrijf

Officiële reactie van Huiscleaning

9 februari 2017
Beste, Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te horen dat je ontevreden bent over onze dienstverlening. Je geeft in het bericht aan dat je zelf wilde stoppen bij 1 of meerdere klanten. Dat betekent dat je zelf de keuze hebt gemaakt om via Huiscleaning te gaan werken. Wij hebben dit ook duidelijk uitgelegd tijdens het intake/screeninggesprek. Blijkbaar ben jij jouw afspraken niet nagekomen, wat natuurlijk erg vervelend is voor onze klanten. Met vriendelijke groet, Team Huiscleaning

Schoonmaak

Op diverse adressen voer ik verschillende huishoudelijke taken uit.

Pluspunten

Eigen werktijden bepalen

Minpunten

Geen arbeidscontract

Gezellig.

Het is goed geregeld bij huiscleaning. Ik werk wel alleen maar dat vind ik niet erg want dan kan ik gewoon mijn eige ding doen.
Was deze review waardevol?

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Huiscleaning. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraag

Algehele waardering

2,6 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,0 van de 5 sterren voor Management
3,5 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur

Vergelijk Huiscleaning met

Meer informatie over Huiscleaning in populaire locaties

• Bedrijven
  • Huiscleaning
  • Reviews van medewerkers
Laat ons weten hoe we deze pagina kunnen verbeteren
Wat zou je willen toevoegen of veranderen?