Reviews voor GGD in Rotterdam
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Rotterdam8 reviews
Sorteer op
8 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 102 reviews
Thuiswerk ideaal
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) - Rotterdam - 3 januari 2023
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedHet was soms stressvol maar thuiswerken was ideaal, alleen jammer dat uren niet goed bij gehouden worden. Moet ieder er achter aan om het gecorrigeerd te krijgen.
Pluspunten
Thuiswerken
Minpunten
Lange werkdagen
Thuiswerken leuk
Callcenter medewerker (voormalige medewerker) - Rotterdam - 1 november 2022
Thuis werken was leuk en wekelijks betaald verder kijkt niemand naar je er is geen hulp systeem is erg langzaam puin gewoon
Informatie over GGD
Mensen waarderen:
- Mogelijkheid om persoonlijke doelstellingen te bereiken
- Inclusieve werkomgeving
- Werk dat energie geeft
Verbeterpunten
- Algemene tevredenheid
Heel gezellig om daar te werken
Hostess Partyservice Nederland/ Guestwise. (voormalige medewerker) - Poortugal , Rotterdam AirPort - 29 mei 2022
Het was een leuke ervaring bij de GGD te werken. Lieve en heel vriendelijk collega’s en managers.
Pluspunten
Gratis drinken en soms eten.q
Minpunten
Lange werk dagen!
Was deze review waardevol?
Je bent niet een nummer en dat is erg fijn
Administratief medewerkster (huidige medewerker) - Rotterdam - 5 april 2022
Personeel zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. Je kan altijd terecht met vragen, fijne collega’s. Jammer dat ik maar tijdelijk zit bij de administratief medewerker GGD vaccinatie.
Pluspunten
Fruit en lekkers in de middag
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?
Collega's zijn super leuk...werksfeer op sommige locaties was super leuk. Werk zelf makkelijk te doen..
Vaccinatiemedewerker (voormalige medewerker) - Rotterdam - 25 februari 2022
Vaccineren is leuk om te doen ze geven uitgebreid Scholing hiervoor...zo ook het testen...en blijkt dat niet alle locaties even leuk zijn om je dag door te brengen...waardoor mensen ook letterlijk weglopen. Wel veel min punten over de afdeling vaccinatie en de planning hiervan. 1 grote chaos. Je weet vaak niet waar je aan toe bent, wordt slecht ingeroosterd tot erger nog...helemaal niet. Alles verloopt via een uitzendbureau, wat betekent geen werk geen inkomen. Ik zou persoonlijk er in de toekomst niet meer voor willen werken vanwege deze onrust. Testen verloopt daarintegen super goed je gaat je afvragen waarom ze niet met zijn alle bekijken hoe ze dit kunnen oplossen.
Ggd
Administratief medewerker medisch (voormalige medewerker) - Rotterdam - 30 september 2021
Sollicitatie ging snel, omdat ze snel mensen nodig hadden vanwege Corona, verder is het een goeie tussen route als je er even tussen uit bent geweest, soms is het wel een speeltuin veel jong onervaren medewerkers. Voor de rest prima instelling GGD, 5 maanden hebben geholpen aan een volgende stap binnen onderwijs !
Pluspunten
Lekker koffie en koekjes
Minpunten
Jong onervaren publiek.
leidinggevende
Hoofd administratie medische adminstr (voormalige medewerker) - Rotterdam - 16 april 2018
Als leidinggevende van 2 administratieve groepen was het voor mij een bevredigende bezigheid.
Altijd alle administratie van het ambulancevervoer per dag in de hand houden. Binnen 7 dagen na vervoer de rekening op de mat.
Pluspunten
vrije hand
Minpunten
geen
````````
Rotterdam, ambulancemedewerker en chauffeur (voormalige medewerker) - Rotterdam - 1 februari 2017
Goede werksfeer en brede kennis van techniek.
Omgang met patiënten is goed
Pluspunten
``````
Minpunten
``````
Bekijk meer reviews over GGD
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij GGD. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,5 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk GGD met
Vragen over GGD
- Gemiddeld, hoeveel uur per dag werk je bij GGD?6 personen hebben geantwoord
- Hoe is het vakantiebeleid bij GGD? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?6 personen hebben geantwoord
- Worden reiskosten vergoedt bij GGD?5 personen hebben geantwoord
- Wat zou jij het management van GGD aanraden om te voorkomen dat mensen weggaan?5 personen hebben geantwoord
- Hoe vaak krijg je opslag bij GGD?4 personen hebben geantwoord
- Hoe ziet een typische dag er uit bij GGD?4 personen hebben geantwoord
- Wat is het thuiswerkbeleid bij GGD?4 personen hebben geantwoord
- Hoe zijn de werktijden georganiseerd bij GGD?4 personen hebben geantwoord
- Hoe wordt iemand aangenomen bij GGD? Wat zijn de stappen?4 personen hebben geantwoord
- Wat is je favoriete onderdeel aan werken bij GGD?4 personen hebben geantwoord
Reviews over GGD per functie