Reviews over Salaris en arbeidsvoorwaarden bij Gemeente Rotterdam
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland122 reviews
Sorteer op
36 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 122 reviews
Leuke baan
Publieksvoorlichter (voormalige medewerker) - Rotterdam - 20 juni 2022
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedHet was een leuke baan met leuke collega's. Het enige jammere is dat ik weggestuurd ben zonder geldig reden.
Pluspunten
Heel flexibel
Minpunten
Je bent wordt heel snel weggedaan
Was deze review waardevol?
Gezellige afdeling. Gezellige collega's en elkaar erg behulpzaam
Functioneel beheerder (voormalige medewerker) - Rotterdam Centrum - 25 februari 2022
Eigenlijk maar tijdelijk bij de Gemeente Rotterdam gewerkt. (Afgedwongen door recruiter) Hele gezellige afdeling Functioneel Beheer WMO. Zeer leuke collega's Altijd bereikt te helpen. Helaas wilde mijn toenmalige recruiter ActeForce) mij niet door de gemeente laten overnemen.
Pluspunten
Grote kantine, pauzes zelf te bepalen, zeer veel collegialiteit
Minpunten
Reizen naar centrum.
Mooi menswaardige gemeente
Klantmanager W&I sociale dienst Rotterdam. otterdam (voormalige medewerker) - Over heel Rotterdam - 13 januari 2022
Nu met pensioen maar wil graag actief blijven in een gelijkgestemden functie partime.
Als groeps trainer W&I .
Goed
Actief lid (voormalige medewerker) - Rotterdam - 21 december 2021
Prima, geen klachten tot zover. Er wordt goed gezorgd om je werk te doen.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Lange werkdagen
Incompetente medewerkers en pesterijen
Maatschappelijke Ontwikkeling (huidige medewerker) - Rotterdam - 12 september 2021
De Gemeente Rotterdam moet het helaas doen met medewerkers die bewust anderen onprofessioneel behandelen, pesterijen veroorzaken en onveilige werkomgevingen creëren.
Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun burgers.
Het is onduidelijk of de Gemeente bewust op zulke mensen selecteert, of dat ze gewoon geen competente medewerkers kunnen vinden.
Wel is het duidelijk dat dit de belastingbetaler en Rotterdammer gewoon te veel geld kost.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Onproffessionele medewerkers
Gezellige collages
Datacenter Engineer (voormalige medewerker) - Rotterdam - 6 juni 2021
Heb 2 jaar voor gemeente Rotterdam gewerkt kijk er nog steeds positief op terug. Mocht bij de afdeling team housing (Datacenter beheer) me werkzaam heden verrichten en dat is een zeer gezellige club mannen.
Als er gewerkt moet worden staat iedereen er ook maar tussen door zeker tijd voor een grap en grol. Met overwerken ook iedereen staat er wel als het moet om elkaar te helpen. het zijn echt collages van elkaar en geen medewerkers van het bedrijf kwa houding.
Pluspunten
Gezellige bedrijfscultuur en als in huur ben je ook gewoon een van de collages
Minpunten
Niet zo ondekt
Een "luie" werkomgeving
Buitengewoon opsporingsambtenaar (voormalige medewerker) - Koperstraat en Heer Bokelweg - 5 april 2020
De meeste mensen maken hun tijd vol met het drinken van koffie op de diverse locaties en het rondrijden in voertuigen. Controle er op is er nauwelijks en men komt er meestal nog mee weg ook.
flexibele uren en werkdagen
Horeca Medewerkster (voormalige medewerker) - Rotterdam - 20 mei 2019
bijvullen van producten en voorbereiden van ontbijt,lunch.
schoonmaken en opbergen van de spullen waar het bij hoorde.
Pluspunten
met plezier gewerkt
Minpunten
veel lichamelijke klachten
Organisatie met veel ontwikkelmogelijkheden
Management Assistente (huidige medewerker) - Rotterdam - 13 mei 2019
Grote organisatie; flexibel werken is mogelijk. Veel aandacht voor loopbaancoaching / ontwikkelmogelijkheden.
Pluspunten
flexibel werken
Minpunten
beperkte reiskostenvergoeding
gezellige werkomgeving
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) - Rotterdam - 5 februari 2019
De vragen van de Rotterdamers te beantwoorden binnen een geldend script. goede werkomgeving.
Pluspunten
makkelijk te bereiken
Vacatures van Gemeente Rotterdam
Veelzijdige organisatie
Projectleider Project Ontsluiting Basisregistratie (voormalige medewerker) - Rotterdam - 17 mei 2018
Ik koppelde applicaties van diverse diensten aan de basisregistratie personen en adressen. Dit was een technische, maar vooral ook een organisatorische taak.
Ik heb geleerd dat je vaak met diplomatie en charme veel meer gedaan kreeg. Ik heb ook geleerd dat je soms geduld moet opbrengen, maar dat zelfinitiatief zaken snel weer in werking kan brengen.
Het leukste van de baan waren de vele contacten op alle niveau, van topmanagement tot systeembeheer.
Het moeilijkste was het afscheid nemen.
Pluspunten
zelfstandigheid
Minpunten
soms trage besluitvorming
Was deze review waardevol?
Goede managementcultuur, gericht op groei en ontwikkeling
Beleidsadviseur Wonen (huidige medewerker) - Rotterdam - 9 april 2018
Een werkdag is nooit zonder vergaderingen, waarbij er wordt afgestemd over allerlei onderwerpen.
De uitdaging is besluitvorming op ambtelijk en bestuurlijk niveau, met om je heen allerlei stakeholders die ook belangen hebben bij de besluitvorming.
Wat ik het leukste vind aan de baan is de complexiteit van de omgeving. Dit is tegelijkertijd ook het meest moeilijk.
De cultuur binnen de gemeente is gericht op ontwikkeling, groei en integriteit. Een zeer prettige organisatie om voor te werken.
Pluspunten
Prachtig gebouw met uitzicht op Erasmusbrug, goede lunch
Was deze review waardevol?
productieve en gezellige werkomgeving, een ideale stageplek.
productieve en gezellige werkomgeving, een ideale stageplek.
Pluspunten
betaalde stage
Minpunten
geen
prettig werkomgeving
Algemene medewerker (voormalige medewerker) - Rotterdam - 6 februari 2018
hoi toen ik daar werkte was alles goed geregeld door de gemeente rotterdam
Pluspunten
werktijden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?
Werken op de camping zou gezellig moeten zijn
Receptioniste/telefoniste (voormalige medewerker) - Hoek van Holland - 21 juli 2017
Leuk werk, veel geleerd. Jammer dat de bedrijfscultuur niet optimaal was. Erg chaotisch en regels werden niet goed nageleefd.
Geen structuur.
Pluspunten
Divers, genoeg te doen, leerzaam.
Minpunten
Geen structuur, chaotisch, geen goede regels of protocol.
Was deze review waardevol?
Alle ruimte om je te ontwikkelen
Communicatieadviseur (huidige medewerker) - Rotterdam - 19 juli 2017
Sinds ik bij de gemeente Rotterdam werk heb ik alle trainingen en cursussen die ik wilde, mogen volgen. Zo heb ik binnen mijn werk specialismen ontwikkeld waardoor mijn baan geen jaar hetzelfde was, hoewel de functienaam gelijk bleef.
Als je leidinggevende en collega's je interessante klussen gunnen en je bent zelf proactief, kun je enorme veel halen uit een lang dienstverband. En zelfs als je aangeeft weg te willen, krijg je daarbij maximale ondersteuning, variërend van een carrièrecoach tot iemand die een professionele profielfoto van je maakt tot een minicursus netwerken en solliciteren.
Qua salaris zit er al vrij snel een grens aan doorgroeien -als je geen leiding wilt geven of iets dergelijks- maar dit soort ontwikkelmogelijkheden en de secundaire arbeidsvoorwaarden compenseren de financiële stagnatie wat mij betreft.
De cultuur is behoorlijk hiërarchisch en je moet tactisch zijn als je kritiek wilt uiten. De hoeveelheid systemen en geschreven regels zijn de laatste jaren erg afgenomen En de vrijheid, door flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden, juist toe.
Pluspunten
Alle kans om je te onplooien.
Minpunten
De grens aan het salaris als je geen leiding wilt geven.
Was deze review waardevol?
Goede werkgever met goede arbeidsvoorwaarden
Met veel plezier gewerkt maar wil nu het roer omgooien
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
De vele reorganisaties
leuke baan
Ik vind dit een leuke baan omdat deze veel afwisseling heeft. Goede sfeer en zelf aansturend en de vrijheid heb om de dag zelf in te delen. Heeft goede arbeidsvoorwaarden. Het moeilijkste is dat ik als inhuurkracht niet veel doorgroeimogelijkheden heb.
Het leuke aan deze baan is dat er elke dag een verassing is, je weet niet hoe je dag zal zijn of verlopen.
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
geen doorgroeimogelijkheden
Werken bij roteb rotterdam
Een typische dag op werk begint om 08:00 ,
Je stapt de wagen in en gaat naar een wijk.
Daar zal je (mini's) Of (Maxi's) moeten beladen,
om 10:00/11:00 uur krijg je Pauze van een half uur
dan ga je weer de wijk in en werk je tot half 3 ongeveer
dan ga je storten en om 16:00 uur ga je naar huis
,als het je eerste werkdag is dan wordt dat jou aangeleerd door de chaufeur of mede belader .
Als je grofvuil moet beladen dan gaat de laadbak omlaag
en word er grofvuil in de bak gegooid (op een veilige manier )
er is niks moeilijk aan het werk , alleen even wennen in het begin misschien met het beladen van de ( mini's Of Maxi's )
het Leukste vind ik zelf je werkt buiten
af en toe een babbeltje kan maken met klanten ( eigenaar van de bak )
Pluspunten
Douchen op werk
Minpunten
geen toekomst ( GEEN VASTE CONTRACTEN )
Leuke werksfeer
KCC medewerker (voormalige medewerker) - Rotterdam-Zuid - 18 januari 2017
Leuke baan alleen word je er weinig voor betaald. Je moet veel weten en er wordt veel georganiseerd voor de medewerkers. Veel geleerd!
Pluspunten
zelf werktijden indelen
Minpunten
betaald weinig
Productieve leerzame werkomgeving
Receptioniste en administratief medewerkster (voormalige medewerker) - Rotterdam-Zuid - 30 december 2016
Mijn dag startte om 06:30, ik was verantwoordelijk voor de telefoon en was het gezicht van het bedrijf. Ik startte mijn dag met koffie en thee klaar zetten, de mappen klaarleggen voor mijn collega's en om 07:00 uur deed ik de deur open voor mijn collega's. Rond 08:00 uur verwelkomde ik de consumenten en was ik allround om de telefoon aan te nemen. In de tussen tijd verrichte ik administratieve taken en maakte ik rapporten klaar.
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Rotterdam. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,6 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,6 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,4 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,3 van de 5 sterren voor Management
3,7 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vragen over Gemeente Rotterdam
- Welk advies zou je iemand geven die bij Gemeente Rotterdam een sollicitatiegesprek heeft?6 personen hebben geantwoord
- Hoe zou je de werkdruk bij Gemeente Rotterdam omschrijven?5 personen hebben geantwoord
- Als jij de baas zou zijn, wat zou je doen om van Gemeente Rotterdam een betere werkplek te maken?4 personen hebben geantwoord
- Hoe wordt iemand aangenomen bij Gemeente Rotterdam? Wat zijn de stappen?3 personen hebben geantwoord
- Wat is je favoriete onderdeel aan werken bij Gemeente Rotterdam?3 personen hebben geantwoord
- Hoe zijn de vakantiedagen geregeld bij Gemeente Rotterdam? Hoeveel vakantiedagen per jaar krijg je?3 personen hebben geantwoord
- Worden reiskosten vergoedt bij Gemeente Rotterdam?3 personen hebben geantwoord
- Wat zou jij het management van Gemeente Rotterdam aanraden om te voorkomen dat mensen weggaan?2 personen hebben geantwoord
- Hoe heeft Gemeente Rotterdam gereageerd op de Covid-19 uitbraak?2 personen hebben geantwoord
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Gemeente Rotterdam?2 personen hebben geantwoord
Reviews over Gemeente Rotterdam gesorteerd op functie
Reviews over Gemeente Rotterdam per locatie