Gemeente Leiden
3,8 van de 5 sterren.
Schrijf een review

10: Gemeente Leiden reviews van werknemers

Schrijf een review voor dit bedrijf
Functie

4,1Werk-privébalans

Sorteer op

RelevantieBeoordelingDatum
Alle 10 reviews worden getoond

Fijne sfeer binnen het bedrijf

Door Indeed uitgelichte review

De nuttigste review volgens Indeed
Er wordt hard gewerkt in een gezellige, informele sfeer. Werkplek is prachtig. Collega's zijn deskundig en sociaal. Er is veel aandacht voor het welzijn van de medewerker.

Pluspunten

Flexibel, fijne sfeer

Veel reorganisaties en ons-kent-ons

Weinig innovatie en waardering voor ideen van buitenaf.De inwoner en participerende bedrijven worden als lastig gezien. Zij zelf ervaren het als een bastion waar ze geen grip op krijgen.Voor een aantal managers lijkt life time employment en de organisatie naar de hand zetten een levensdoel.Anderen proberen daarbij weer in de smaak te vallen, om hun eigen hachje veilig te stellen. Apenrots.

Pluspunten

Leuke stad om voor te werken

Minpunten

Veel oude collegas die blijven hangen, veel zelf het wiel uitvinden, weinig (kennis een ervaring) aannemen van buitenaf
Was deze review waardevol?

communicatie fouten tussen de verschillende leidinggevenden

Door communicatie fouten tussen de verschillende leidinggevenden is er een onhoudbare (werk)situatie ontstaan. Nadat ik een Excel spreadsheet, (welke ikzelf had gemaakt)_ naar mijn thuisadres stuurde, werd ik op staande voet ontslagen, De reden daarvoor is me tot op heden (17 jaar later) nog steeds geheel onduidelijk.

Pluspunten

weinig

Minpunten

ook

Geweldig

Top team leuke sfeer veel geleerd alles is bespreekbaar en er word in je geloofd, maak je een fout blijft dat menselijk , fijne tijd gehad met vele leuke collega, s

Pluspunten

Alles

Minpunten

Zijn er niet

Stage Brandweer Leiden

Tijdens mijn opleiding op de Suze Baartschool was een stage verplicht en ik had een stage plek bij de Gemeente Leiden afdeling Brandweer gevonden. Ik werkte op de boekhouding stage. Met een hele fijne collega, die ik later weer tegen kwam bij het gemeentehuis in Leiden.

Pluspunten

Dicht bij huis

Minpunten

Geen
Was deze review waardevol?

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt

Deel je ervaring om anderen te helpen

Fijne werksfeer

Fijne collega's en de 2 managers die ik ondersteunde waren ook heel open en integer, fijn om voor te werken
Was deze review waardevol?

Leuke afdeling met verschillende diciplines

Ik heb hier 8 jaar met heel veel tevredenheid gewerkt.

Pluspunten

Grote organisatie

Minpunten

niet mag doorwerken na de 65ste.
Was deze review waardevol?

Gezellige collega,s en samen lunchen

Ik werk als baliemedewerker en de collega,s komen altijd langs.
Was deze review waardevol?

Ambitieuze stad. Betrokken en behulpzame collega's

Projectbureau voert uiteenlopende projecten uit. Dat maakt het voor mij interessant. Fijne en betrokken collega's. Ambitieus en fijne sfeer.

Bij gemeente Leiden is

Werken bij gemeente leiden is een leerervaring op zich. Collega's werken samen op verschillende niveau's en op verschillende afdelingen. Iedereen weet elkaar te vinden. Het lastigste bij een gemeente is wel dat zelfs voor kleine projecten een heel proces doorlopen wordt, waardoor het hele traject soms erg lang duurt. Het leukste is dan wel weer dat, wanneer iets is gerealiseerd, dit echt voor de samenleving is, je doet het echt voor de stad! En dat is buiten ook te zien! Op het gebied van leiderschap heeft gemeente Leiden nog wel wat te leren. De mening van het personeel wordt voor elke verandering c.q. aanpassing binnen de gemeentelijke organisatie, gevraagd. Dit kun je ook overdrijven, soms kan helderheid in de zin van 'zo gaan we het doen', ook zorgen voor meer rust onder de werknemers. Zij weten dan meteen waar zij aan toe zijn.

Pluspunten

Organisatie van de Kennisdag, medewerkers kijken bij elkaar in de 'keuken, ' en krijgen zo kennis van andere afdelingen

Minpunten

Gemeente Leiden is nog niet zo goed in het inschakelen van de markt, daar is zij wel volop mee bezig, maar je merkt dat men er nog niet zo warm voor loopt

Vacatures van Gemeente Leiden

Meer vacatures

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Gemeente Leiden. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraag

Algehele waardering

Gebaseerd op 10 reviews