41: DPA Professionals reviews van werknemers
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland41 reviews
Sorteer op
41 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 45 reviews
Professionele organisatie met hele gedreven en vooral leuke collega's
Interim Legal Counsel (huidige medewerker) - Amsterdam - 5 juli 2023
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedDPA is een hele professionele organisatie. Iedereen heeft me heel erg welkom laten voelen. Er heerst een hele positieve sfeer en iedereen is erg enthousiast over wat zij/ hij doet. Ik ben ook meteen door DPA perfect geplaatst bij een hele leuke opdrachtgever. En, ik heb meteen een super gezellig DPA event meegemaakt.
Pluspunten
Een vaste werkgever, maar verschillende opdrachtgevers. Heel afwisselend en uitdagend. Nooit saai.
Minpunten
Het is even wennen in het begin omdat je dus bij DPA in dienst bent, maar bij een opdrachtgever gaat zitten. Dus je hebt meerdere e-mailaccounts etc.
Was deze review waardevol?
Fijne werkgever en gezellige sfeer, voelde me gelijk thuis
Afstudeeronderzoek (voormalige medewerker) - Amsterdam - 6 mei 2021
Ik ben in tijden van corona bij DPA in dienst gekomen als afstudeerder. In eerste instantie waren ze niet naar een afstudeerder op zoek, desondanks was DPA bereid om met mij in gesprek te gaan en te kijken of er toch mogelijkheden voor afstuderen lagen. Na een aantal online meetings ben ik samen met DPA op een gepast afstudeeronderzoek uitgekomen en werd ik aangenomen. Direct nadat ik begon voelde ik mij erg thuis, een leuk team met gezellige mensen en een goede begeleiding zorgen ervoor dat ik het enorm naar mijn zin heb. Al met al kan ik zeggen dat DPA een super werkgever is!
Pluspunten
Hele fijne sfeer, goede begeleiding, voelt aan als een familie
Minpunten
Geen op het moment
Vacatures van DPA Professionals
Fantastische werksfeer: professioneel, FUN, continu leren & ontwikkelen
Marketing & Communicatie (huidige medewerker) - Amsterdam - 27 april 2021
Hoge mate van verantwoordelijkheid in je functie, je creëert als het ware je eigen baan iom management. Professionele, ondernemende en resultaatgerichte organisatie. Veel ruimte om je zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk gebied te ontwikkelen. Dit wordt ook gestimuleerd en gefaciliteerd vanuit de organisatie maar je zit zelf in de driver seat. Fantastische werksfeer met gedreven ambitieuze mensen waarmee je samenwerkt naar het doel.
Pluspunten
Superleuke werksfeer, hoog opleidingsbudget, veel verantwoordelijkheid, professionele resultaatgerichte organisatie met een warme leuke werksfeer
Minpunten
geen
Nvt
Senior applicatiebeheerder (huidige medewerker) - Amsterdam - 11 maart 2020
- Mogelijkheid om door te groeien.
- Veel leer aanbod
- Ze houden rekening met je privé situatie
- Heel behulpzaam
- Denken goed mee met je vervolg stappen.
Maken belofte niet waar
Consulent (voormalige medewerker) - Oost nederland - 6 maart 2020
De sollicitatiegesprekken waren erg positief en veel belovend. DPA had een aantal maanden de tijd om een geschikte opdracht te vinden. Onzekerheden zoals 'vinden jullie wel een opdracht voor mij?' Of 'wat als er niet direct een opdracht is?' Werden beantwoord met een belofte dat het wel goed zou komen. Mijn proefperiode was net gestart en ik kreeg een telefoontje dat de arbeidsovereenkomst was beëindigd. Hierin werd geen empathie getoont of ruimte voor feedback. Ineens was ik werkloos omdat ze toch geen opdrachten konden vinden. Ik had het fijn gevonden als ze dit tijdig hadden gemeld. Mijn tip is om te zorgen dat je een backup hebt!
Informatie over DPA Professionals
Mensen waarderen:
- Algemene tevredenheid
- Inclusieve werkomgeving
- Duidelijk doel
professioneel en gezellige werkomgeving
Interim Professional (voormalige medewerker) - Nederland - 28 februari 2020
Een professionele werkgever, die zorgt voor kwalitatieve goede opdrachten.
Was deze review waardevol?
Klinkt mooier dan het is
Young Professional (voormalige medewerker) - Amsterdam - 13 januari 2020
Bij DPA word je in de watten gelegd maar 40 uur voor 1900 euro als hbo er is echt weinig. Er wordt 2250 beloofd maar dan moet je alle wft' s halen. Met de bijkomende schulden voor de studies.
Niet doen.
Was deze review waardevol?
Enorme leercurve met een fijn team
Interim Professional (huidige medewerker) - Amsterdam - 2 januari 2020
Vanaf mijn binnenkomst heb ik mijn enorm welkom gevoeld bij DPA. De collega's zijn open en gezellig.
De vrijheid in opdrachten en de mogelijke leercurve die je doormaakt zijn een enorme plus.
Pluspunten
mogelijke opleidingen/trainingen, bedrijfsauto
Minpunten
omdat je niet met de collega's van je unit werkt, heerst er minder een teamgevoel dan je normaliter ervaart wanneer je dagelijks samenwerkt
Was deze review waardevol?
Professioneel gecombineerd met persoonlijke aandacht en gezelligheid
Business Unit Manager (huidige medewerker) - Utrecht - 16 december 2019
Bij DPA weten ze waar ze over praten! het gesprek was informeel, maar ze stelde absoluut de juiste vragen. Na ongeveer een uur kreeg ik direct door dat ik naar ronde 2 door mocht gaan. Dus geen gewacht op een telefoontje van de kant van DPA, maar direct duidelijkheid en veel vertrouwen in mij. Na het tweede gesprek kreeg ik binnen 48 uur een voorstel, gelijk goed en redelijk en in verhouding met hetgeen ik kan brengen. De baan zelf is afwisselend met een goede werk / privébalans. Ik krijg veel vertrouwen en men staat voor mij klaar als dat nodig is. Ook interesse in mijn privésituatie is oprecht
Pluspunten
Volop ontwikkel mogelijkheden, persoonlijke aandacht en veel vertrouwen
Minpunten
Nog niet gevonden
Informele omgeving
Accountmanager buitendienst (huidige medewerker) - Amsterdam - 22 november 2019
Work hard, play hard. Informele omgeving waarin je je eigen koers kunt bepalen.
Veel ruimte voor eigen iniatief.
Pluspunten
Informele cultuur
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Fijne werkgever
Persoonlijk, vooruitstrevend en resultaatgericht zijn de kernwoorden van DPA. Deze kernwoorden passen, naast flexibiliteit, onwijs goed.
Fijne werkgever, cultuur en werkzaamheden.
Was deze review waardevol?
Goede en betrokken werkgever om te groeien
Senior Online Marketeer (huidige medewerker) - Amsterdam - 14 november 2019
Relaxte, toegankelijke mensen die veel aandacht hebben voor het welbevinden van hun werknemers/teamleden en voor hun wensen en groei. Goede sfeer en vertrouwen onderling en goede arbeidsvoorwaarden.
DPA als werkgever
Business Manager (huidige medewerker) - Amsterdam - 31 oktober 2019
Ik werk nu 2 jaar bij DPA en ervaar het als een warm bad. Hele fijne collega's die allemaal hard willen werken en een gezamenlijk doel nastreven.
Was deze review waardevol?
Hele fijne werkplek met veel ontwikkelingsmogelijkheden
Interim Professional (huidige medewerker) - Blaricum - 13 juni 2019
Ik ben werkzaam bij DPA Compliance & Risk. Dit is een zeer fijne werkplek met ontzettend veel mogelijkheden, zowel op het gebied van opdrachten, als op het gebied van opleidingen etc.
Pluspunten
Persoonlijke aandracht
Was deze review waardevol?
Informal, open, flat organization. A very nice place to work.
Business Development (huidige medewerker) - Amsterdam - 17 november 2018
Informal, open, flat organization. A very nice place to work.
Pluspunten
Free lunch
Was deze review waardevol?
Een goed begin van je carrière
Legal Professional (huidige medewerker) - Amsterdam - 9 oktober 2017
Na twee jaar gewerkt te hebben als juridisch adviseur had ik de ambitie en behoefte om meer naar de Randstad te trekken. Daarnaast was ik nieuwsgierig naar hoe het er binnen anderen bedrijven aan toe gaat. Via DPA Legal Services ben ik – in eerste instantie via een projectovereenkomst en later via een arbeidsovereenkomst – gedetacheerd op een project op het hoofdkantoor van een grote Nederlandse financiële instelling.
Wat ik het interessante aan detachering vind is dat naast de variatie en het inhoudelijke werk waarvoor je opdrachtgever je aanneemt, er ook een business aspect vanuit de werkgever is. Wat zijn de ontwikkelingen en verwachtingen binnen een project/bedrijf/sector? Waar heeft de opdrachtgever behoefte aan? In hoeverre kunnen wij – als DPA - in die behoefte voorzien door meer en/of andere mensen te plaatsen? Hoe zorg ik ervoor dat bij een volgend project de opdrachtgever wederom bij ons komt voor een oplossing.
Zoals bij elke werkgever dien je jezelf en je (toegevoegde) waarde te bewijzen door resultaten te boeken. Indien je jezelf bewijst, dan wordt je daarvoor beloond.
Ontwikkeling (persoonlijke en inhoudelijke) is een belangrijke pijler bij DPA Legal Services. Er is een ruim opleidingsbudget en legio mogelijkheden voor het volgen van cursussen, masterclasses en zelfs gehele opleidingen.
Omdat je als Legal Professional voornamelijk aanwezig bent bij je opdrachtgever, kom je niet zo heel vaak op het DPA-kantoor zelf. Dit wordt echter ruim gecompenseerd door borrels, diners en feesten door het jaar. Op deze wijze onderhoud je toch goed contact het collega’s. -
Was deze review waardevol?
Werken in de Eredivisie van mijn vakgebied, internationale mogelijkheden - DPA Privacy biedt het !
Interim privacy counsel (huidige medewerker) - Amsterdam - 18 augustus 2017
Dpa Privacy is vanaf november 2016 gestart met het aanbieden van consultancy diensten op het gebied van privacy en data protection. Samen met een aantal enthousiaste en kundige collega's kan ik mijn kennis en ervaring toepassen bij (zeer) grote ondernemingen in binnen- en buitenland. Dpa Privacy zorgt goed voor alle randvoorwaarden waardoor ik mij volledig kan focussen op datgene waar ik goed in ben.
Pluspunten
Opleidingsmogelijkheden, inspirerende collega's met wie op hoog niveau kan worden gespaard, uitstekende beloning, auto van de zaak
Goede betrouwbare werkgever
Consultant Banking & Insurance (huidige medewerker) - Amsterdam - 17 augustus 2017
Leuk bedrijf. Fijne collega's om mee samen te werken. Sfeer is gemoedelijk en informeel, maar wel professioneel.
Ik krijg veel kansen en mogelijkheden om te groeien, op professioneel en op persoonlijk vlak.
De mensen op het hoofdkantoor zijn goed te bereiken en schakelen snel. Ik heb altijd snel antwoord op mijn vragen.
Pluspunt van DPA? De fieldmanagers. Deze mensen zijn er voor jou persoonlijk en alles waar je tegen aan loopt of mee zit.
Pluspunten
Fieldmanagers, ruimte voor studie/ontwikkeling, teamuitjes
Minpunten
Weinig parkeerruimte bij het hoofdkantoor zelf
Was deze review waardevol?
Mijn snelle ontwikkeling als professional dankzij DPA
Interim pensioenspecialist (huidige medewerker) - Amsterdam - 28 mei 2016
Na mijn studie wilde ik mij snel ontwikkelen als financieel professional en was mij bewust dat DPA mij deze mogelijkheid kon bieden.
Niet alleen heb ik mij in een korte periode ontwikkelt als een financieel professional, maar ook als mens. Er wordt goed geluisterd naar jouw wensen en DPA biedt voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen. Dankzij de ruime opleidingsmogelijkheden en verscheidenheid aan opdrachten heb ik dit kunnen realiseren. Je hebt het gevoel dat je niet stil blijft staan en merkt dit vooral aan de groei die je meemaakt in functies bij de verschillende opdrachtgevers.
Naast de ontwikkelingsmogelijkheden bij DPA is de werksfeer ook écht leuk. Het team van DPA is altijd bereid met je te sparren en van gedachten te wisselen. Ze hebben het teamgevoel hoog in het vaandel staan en zijn altijd erg betrokken.
Om bovenstaande kort samen te vatten: Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb en ben trots om hier te werken.
Dynamisch bedrijf met ambitie
Interim Legal Counsel (huidige medewerker) - Amsterdam - 11 mei 2016
In juni 2015 ben ik na mijn rechtenmasters in dienst getreden bij DPA Legal Services. Binnen twee weken werd ik geplaatst op mijn eerste opdracht bij een internationale bank.In het afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan diverse cursussen en workshops van DPA en heb ik mij als junior kunnen ontwikkelen tot een volwaardige professional. Voor junioren is DPA zeker aan te raden, je wordt geplaatst op diverse projecten en neemt dus op deze manier bij diverse bedrijven een kijkje in de keuken. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om je als professional te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?
Voldoende kansen en ruimte voor ontwikkeling
Online Marketeer (huidige medewerker) - Bussum - 7 maart 2016
Eind 2014 ben ik bij DPA Professionals begonnen als afgestudeerde in Bedrijfskunde. Als junior kwam ik onervaren binnen in het bedrijf. Toch heeft het me relatief weinig tijd gekost om me te ontwikkelen in mijn vakgebied. Hulp van collega's heeft hier een grote rol in gespeeld, maar ook de kansen die DPA mij heeft geboden. Via de DPA Academy kun je je ontwikkelen op persoonlijk vlak. Daarnaast heb ik een vakinhoudelijke cursus mogen volgen die mij verder heeft gebracht met specialistische kennis over online marketing.
Pluspunten
Persoonlijke ontwikkeling, Kennisevenementen
Bekijk meer reviews over DPA Professionals
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij DPA Professionals. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
4,3 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
4,1 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
4,3 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
4,1 van de 5 sterren voor Management
4,4 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk DPA Professionals met
Vragen over DPA Professionals
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij DPA Professionals?4 personen hebben geantwoord
- Gemiddeld, hoeveel uur per dag werk je bij DPA Professionals?3 personen hebben geantwoord
- Worden reiskosten vergoedt bij DPA Professionals?3 personen hebben geantwoord
- Hoe is het vakantiebeleid bij DPA Professionals? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?2 personen hebben geantwoord
- Hoe heeft DPA Professionals gereageerd op de Covid-19 uitbraak?2 personen hebben geantwoord
- Hoe ziet het sollicitatieproces er bij DPA uit?2 personen hebben geantwoord
- Wat gebeurt er als er tijdelijk geen opdracht voor me is?2 personen hebben geantwoord
- Hoe lang duurt een opdracht via detachering meestal?2 personen hebben geantwoord
- Als jij de leiding had, wat zou je dan doen om van DPA Professionals een betere werkplek te maken?2 personen hebben geantwoord
- Wat is het sollicitatieprocess bij DPA Professionals?2 personen hebben geantwoord
Learn about popular job titles at DPA Professionals
Reviews over DPA Professionals per functie