Reviews over Salaris en arbeidsvoorwaarden bij DPA Professionals
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland41 reviews
Sorteer op
7 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 45 reviews
Leuke werksfeer en leuke collega's
Support Engineer (huidige medewerker) - Haarlem - 31 mei 2023
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedLeuke en gezellige collega's. Je krijgt een bedrijfsauto met een tankpas, waarmee je 30 km per jaar mag rijden. Goede doorgroeimogelijkheden, waarbij je veel certificaten kan behalen
Pluspunten
Gratis lunch en bedrijfsauto
Was deze review waardevol?
Wat je er zelf van maakt
Supply Chain en Logistiek Professional (huidige medewerker) - 1 uur rond woonplaats - 3 september 2021
Bij DPA zijn den mensen super relaxt. Je kiest zelf met welke instelling je naar het bedrijf gaat. Alles is bespreekbaar, maar het blijft een commerciële organisatie. Je zal dus moeten zorgen dat het voor DPA ook aantrekkelijk is. Ik ben zeer tevreden over DPA. Ik zou dan ook geen reden hebben om te vertrekken op dit moment.
Pluspunten
Doet veel aan saamhorigheid en binding met de werknemers
Minpunten
Eerste half jaar geen pensioen opbouw (als ik er dan toch één moet noemen)
Informatie over DPA Professionals
Mensen waarderen:
- Algemene tevredenheid
- Inclusieve werkomgeving
- Duidelijk doel
Professioneel gecombineerd met persoonlijke aandacht en gezelligheid
Business Unit Manager (huidige medewerker) - Utrecht - 16 december 2019
Bij DPA weten ze waar ze over praten! het gesprek was informeel, maar ze stelde absoluut de juiste vragen. Na ongeveer een uur kreeg ik direct door dat ik naar ronde 2 door mocht gaan. Dus geen gewacht op een telefoontje van de kant van DPA, maar direct duidelijkheid en veel vertrouwen in mij. Na het tweede gesprek kreeg ik binnen 48 uur een voorstel, gelijk goed en redelijk en in verhouding met hetgeen ik kan brengen. De baan zelf is afwisselend met een goede werk / privébalans. Ik krijg veel vertrouwen en men staat voor mij klaar als dat nodig is. Ook interesse in mijn privésituatie is oprecht
Pluspunten
Volop ontwikkel mogelijkheden, persoonlijke aandacht en veel vertrouwen
Minpunten
Nog niet gevonden
Was deze review waardevol?
Goede en betrokken werkgever om te groeien
Senior Online Marketeer (huidige medewerker) - Amsterdam - 14 november 2019
Relaxte, toegankelijke mensen die veel aandacht hebben voor het welbevinden van hun werknemers/teamleden en voor hun wensen en groei. Goede sfeer en vertrouwen onderling en goede arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?
Informal, open, flat organization. A very nice place to work.
Business Development (huidige medewerker) - Amsterdam - 17 november 2018
Informal, open, flat organization. A very nice place to work.
Pluspunten
Free lunch
Was deze review waardevol?
Een goed begin van je carrière
Legal Professional (huidige medewerker) - Amsterdam - 9 oktober 2017
Na twee jaar gewerkt te hebben als juridisch adviseur had ik de ambitie en behoefte om meer naar de Randstad te trekken. Daarnaast was ik nieuwsgierig naar hoe het er binnen anderen bedrijven aan toe gaat. Via DPA Legal Services ben ik – in eerste instantie via een projectovereenkomst en later via een arbeidsovereenkomst – gedetacheerd op een project op het hoofdkantoor van een grote Nederlandse financiële instelling.
Wat ik het interessante aan detachering vind is dat naast de variatie en het inhoudelijke werk waarvoor je opdrachtgever je aanneemt, er ook een business aspect vanuit de werkgever is. Wat zijn de ontwikkelingen en verwachtingen binnen een project/bedrijf/sector? Waar heeft de opdrachtgever behoefte aan? In hoeverre kunnen wij – als DPA - in die behoefte voorzien door meer en/of andere mensen te plaatsen? Hoe zorg ik ervoor dat bij een volgend project de opdrachtgever wederom bij ons komt voor een oplossing.
Zoals bij elke werkgever dien je jezelf en je (toegevoegde) waarde te bewijzen door resultaten te boeken. Indien je jezelf bewijst, dan wordt je daarvoor beloond.
Ontwikkeling (persoonlijke en inhoudelijke) is een belangrijke pijler bij DPA Legal Services. Er is een ruim opleidingsbudget en legio mogelijkheden voor het volgen van cursussen, masterclasses en zelfs gehele opleidingen.
Omdat je als Legal Professional voornamelijk aanwezig bent bij je opdrachtgever, kom je niet zo heel vaak op het DPA-kantoor zelf. Dit wordt echter ruim gecompenseerd door borrels, diners en feesten door het jaar. Op deze wijze onderhoud je toch goed contact het collega’s. -
Was deze review waardevol?
Werken in de Eredivisie van mijn vakgebied, internationale mogelijkheden - DPA Privacy biedt het !
Interim privacy counsel (huidige medewerker) - Amsterdam - 18 augustus 2017
Dpa Privacy is vanaf november 2016 gestart met het aanbieden van consultancy diensten op het gebied van privacy en data protection. Samen met een aantal enthousiaste en kundige collega's kan ik mijn kennis en ervaring toepassen bij (zeer) grote ondernemingen in binnen- en buitenland. Dpa Privacy zorgt goed voor alle randvoorwaarden waardoor ik mij volledig kan focussen op datgene waar ik goed in ben.
Pluspunten
Opleidingsmogelijkheden, inspirerende collega's met wie op hoog niveau kan worden gespaard, uitstekende beloning, auto van de zaak
Vacatures van DPA Professionals
Bekijk meer reviews over DPA Professionals
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij DPA Professionals. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
4,3 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
4,1 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
4,3 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
4,1 van de 5 sterren voor Management
4,4 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk DPA Professionals met
Vragen over DPA Professionals
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij DPA Professionals?4 personen hebben geantwoord
- Gemiddeld, hoeveel uur per dag werk je bij DPA Professionals?3 personen hebben geantwoord
- Worden reiskosten vergoedt bij DPA Professionals?3 personen hebben geantwoord
- Hoe is het vakantiebeleid bij DPA Professionals? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?2 personen hebben geantwoord
- Hoe heeft DPA Professionals gereageerd op de Covid-19 uitbraak?2 personen hebben geantwoord
- Hoe ziet het sollicitatieproces er bij DPA uit?2 personen hebben geantwoord
- Wat gebeurt er als er tijdelijk geen opdracht voor me is?2 personen hebben geantwoord
- Hoe lang duurt een opdracht via detachering meestal?2 personen hebben geantwoord
- Als jij de leiding had, wat zou je dan doen om van DPA Professionals een betere werkplek te maken?2 personen hebben geantwoord
- Wat is het sollicitatieprocess bij DPA Professionals?2 personen hebben geantwoord
Reviews over DPA Professionals per functie
Reviews over DPA Professionals per locatie