Reviews voor Medewerker Klantenservice (m/v) bij De Mandemakers Groep
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Medewerker Klantenservice (m/v)8 reviews
Locatie
Nederland8 reviews
Sorteer op
8 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 133 reviews
Een goed bedrijf
Servicedesk medewerker (huidige medewerker) - Waalwijk - 3 november 2022
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedEen goed bedrijf met leuk divers werk. Geen dag is het zelfde
Gezellig bedrijf
Klantenservice medewerker (huidige medewerker) - Waalwijk - 7 juli 2022
In de korte tijd dat ik hier werk heb ik veel geleerd, dat ik geen ervaring had was geen probleem. Collega's zijn vriendelijk en zullen je altijd helpen waar ze kunnen. Interne opleiding van 6 weken heeft ook erg geholpen.
Pluspunten
gezellige collega's nieuwe ervaringen op doen
Informatie over De Mandemakers Groep
Verbeterpunten
- Geen stress
- Steun van de manager
- Redelijk salaris
Hele fijne werksfeer waar je veel energie van krijgt.
Klantenservice medewerkster (huidige medewerker) - Waalwijk havenweg - 18 mei 2021
Ik vind het een bedrijf die nakomt wat er wordt beloofd. Je wordt er heel goed begeleid en er wordt veel tijd aan opleiding besteedt. En de collega's die bereid zijn je te helpen gewoon een heel leuk bedrijf waar werken met plezier belangrijk is.
Pluspunten
Alles aan werktijden is bespreekbaar.
Minpunten
Minpunten heb ik nog niet ontdekt.
Was deze review waardevol?
Goede werksfeer, leuke collega’s & goede begeleiding bij je ontwikkeling
Klantenservice medewerker (huidige medewerker) - Waalwijk - 3 maart 2021
Je begint eerst met een interne opleiding. Je word 6 weken intensief begeleid in kleine groepjes. Dat klinkt misschien lang maar die tijd is zo voorbij! Je leert keuken kennis, tekeningen maken, je gaat showrooms bezoeken & gesprekstechnieken leren! Daarna gaan ze kijken bij welke formule je het beste past. Om je zo op de beste plek neer te zetten! Je voelt je hier meteen thuis! Je werkt in een groot bedrijf maar dat gevoel heb je totaal niet. Iedereen die je op de gang tegenkomt begroet je! Dat geeft een fijne en positieve werksfeer! En nog een groot voordeel je bent elk weekend vrij, wie wil dat nou niet! Niet meer hoeven werken als iedereen werkt! Dus kortom solliciteer hier!
Pluspunten
Fijne werktijden, leuke collega’s & heerlijke lunches in het restaurant!
Minpunten
Nog niet kunnen ontdekken
Was deze review waardevol?
Al heel lang geen familie bedrijf meer
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) - Waalwijk - 26 augustus 2020
Leindinggevende en afdelingshoofd kunnen tegelijkertijd op vakantie terwijl het oorlog is op de afdeling.
Er word gezegd, heb je punten geef ze aan. Wanneer je dit doet word je het zwarte schaap. Billenlikken werkt het beste in dit bedrijf. Word door leidinggevende geroddelt over medewerkers, mensen weggepest zien worden...
Pluspunten
Mooi pand, fijne werktijde
Minpunten
-te veel om op te noemen
Gezellige werkplek
Klantenservice medewerker Montage (huidige medewerker) - Waalwijk - 6 mei 2019
Werken bij DMG biedt mogelijkheden, je inzet wordt gewaardeerd en er hangt een leuke sfeer.
Officiële reactie van De Mandemakers Groep
17 juli 2019Bedankt voor je review! De sfeer wordt mogelijk gemaakt door alle leuke collega's.
Fijne collega's maar waardeloos management
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) - Hoifdkantoor Waalwijk - 1 september 2018
Fijne collega's die hun best doen om werk te verzetten en nieuwe mensen wegwijs te maken maar management is waardeloos.
Teamleider is alleen met zichzelf bezig en meer in 'overleg" dan op de vloer en de afdelingsmanager heeft geen aandacht voor het team.
Salaris is bij start net boven minimum en afspraken daarover worden niet nagekomen. Verloop van personeel is groot. Worden van het een op andere moment overgeplaatst, zitten overspannen thuis of nemen ontslag.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Te veel
Was deze review waardevol?
hardwerkende mensen en een positieve omgeving.
Klantenservice/kassa medewerkster (huidige medewerker) - Amsterdam - 31 mei 2013
Er heerst een zeer prettige werksfeer binnen dit bedrijf.
Het leukste van deze baan is het omgaan met allerlei verschillende mensen en klachten.
Het is een mooie uitdaging om deze klachten goed op te lossen.
Pluspunten
zeer menselijke benadering.
Bekijk meer reviews over De Mandemakers Groep
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij De Mandemakers Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,5 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,5 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,4 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,3 van de 5 sterren voor Management
3,6 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk De Mandemakers Groep met
Vragen over De Mandemakers Groep
- Hoe is het ziekteverlofbeleid bij De Mandemakers Groep? Hoeveel ziektedagen krijg je per jaar?6 personen hebben geantwoord
- Hoe zijn de werktijden georganiseerd bij De Mandemakers Groep?Beantwoord door De Mandemakers Groep
- Welke tips of advies zou je geven aan iemand die solliciteert bij De Mandemakers Groep?Beantwoord door De Mandemakers Groep
- Welke arbeidsvoorwaarden biedt De Mandemakers Groep aan?5 personen hebben geantwoord
- Waarom zou je bij De Mandemakers Groep willen werken?4 personen hebben geantwoord
- Wat zijn de kortingen als je bevoorbeeld een keuken koopt bij dmg als oud medewerker en ivt famBeantwoord door De Mandemakers Groep
- Hoe geeft het management feedback bij De Mandemakers Groep?Beantwoord door De Mandemakers Groep
- Houden ze rekening met je prive? Zoals kinderen ophalen?Beantwoord door De Mandemakers Groep
- Wat is je favoriete onderdeel aan werken bij De Mandemakers Groep?Beantwoord door De Mandemakers Groep
- Hoe is het vakantiebeleid bij De Mandemakers Groep? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?Beantwoord door De Mandemakers Groep
Reviews over De Mandemakers Groep per functie
Reviews over De Mandemakers Groep per locatie
Meer informatie over De Mandemakers Groep in populaire locaties
- Bedrijven
- De Mandemakers Groep
- Reviews van medewerkers
- Medewerker Klantenservice (m/v)