Reviews voor De Mandemakers Groep in Hulst
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Hulst5 reviews
Waarderingen per categorie
Sorteer op
5 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 133 reviews
leuk
verkoopster (voormalige medewerker) - Hulst - 26 november 2014
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens Indeedheb hier 1 jaar gewerkt en heb hier veel geleerd oa klantgericht werken omgang met verschillende type mensen was een leerzame en leuke ervaring
Slecht betaalde baan
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) - Hulst - 12 mei 2019
Echt een rot bedrijf! Geen respect voor werknemers. Slecht betaald en alleen maar kritiek! Nooit meer
Pluspunten
Geen
Minpunten
Slecht betaald . Geen respect
Officiële reactie van De Mandemakers Groep
17 juli 2019Bedankt voor je review, misschien kan je contact zoeken met jouw HR-adviseur op het hoofdkantoor. Wij willen absoluut niet dat onze mensen zich niet gewaardeerd voelen. Wellicht zijn er andere mogelijkheden binnen ons bedrijf.
Informatie over De Mandemakers Groep
Verbeterpunten
- Geen stress
- Steun van de manager
- Redelijk salaris
produktieve en gezellige werksfeer
magazijnmedewerker (voormalige medewerker) - Hulst, ZE - 9 november 2014
het laden en lossen van vrachtwagens en de klanten helpen bij de afhaal balie
Was deze review waardevol?
Leuk bedrijf om te werken
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) - Hulst, ZE - 27 december 2013
Leuk bedrijf om te werken, lange tijd gewerkt en was toen tijd voor een nieuwe uitdaging.
goede werksfeer
magazijn medewerker (voormalige medewerker) - Hulst, ZE - 28 september 2013
leuk team
werk met veel afwisseling
het werken in heel het berdrijf je wist nooit waar je de volgende dag
stond en dit zorgde ervoor dat je praktisch iedereen binnen het bedrijf leerde kennen
Pluspunten
gevarieerd
Vacatures van De Mandemakers Groep
in HulstBekijk meer reviews over De Mandemakers Groep
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij De Mandemakers Groep. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,5 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,5 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,4 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,3 van de 5 sterren voor Management
3,6 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk De Mandemakers Groep met
Vragen over De Mandemakers Groep
- Hoe is het ziekteverlofbeleid bij De Mandemakers Groep? Hoeveel ziektedagen krijg je per jaar?6 personen hebben geantwoord
- Hoe zijn de werktijden georganiseerd bij De Mandemakers Groep?Beantwoord door De Mandemakers Groep
- Welke tips of advies zou je geven aan iemand die solliciteert bij De Mandemakers Groep?Beantwoord door De Mandemakers Groep
- Welke arbeidsvoorwaarden biedt De Mandemakers Groep aan?5 personen hebben geantwoord
- Waarom zou je bij De Mandemakers Groep willen werken?4 personen hebben geantwoord
- Wat zijn de kortingen als je bevoorbeeld een keuken koopt bij dmg als oud medewerker en ivt famBeantwoord door De Mandemakers Groep
- Hoe geeft het management feedback bij De Mandemakers Groep?Beantwoord door De Mandemakers Groep
- Houden ze rekening met je prive? Zoals kinderen ophalen?Beantwoord door De Mandemakers Groep
- Wat is je favoriete onderdeel aan werken bij De Mandemakers Groep?Beantwoord door De Mandemakers Groep
- Hoe is het vakantiebeleid bij De Mandemakers Groep? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?Beantwoord door De Mandemakers Groep