Logo van DHL
DHL
3,7 van de 5 sterren.
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

DHL Reviews

Schrijf een review voor dit bedrijf
Functie
Locatie

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans

Sorteer op

RelevantieBeoordelingDatum
667 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 20.011 reviews
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

prima werkgever

Uitgelichte review

DHL heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
prima werkgever in een leuke werkomgeving leuke collega
Was deze review waardevol?
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Prima

Zeer vriendelijk.Goede communicatie.Oplossingsgericht ( meeloopdag)Vierdaagse werkweek invoeren34 of 36 uur week.Meer vrije dagen in verhouding tot 40 uur werken(20 dagen per jaar)

Pluspunten

Meeloopdag

Minpunten

40 IPV 36/34 uur 4 daagse werkweek
Was deze review waardevol?
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Slecht

Zeer slechte communicatie, je krijgt overal de schuld van, ze beweren van alles, ze houden niet van feiten en deinzen meteen terug als je er wat van zegt. Je moet de rommel van andere letterlijk opruimen en als je dat niet zint heb jij het gedaan. Je moet alles zelf uitzoeken en als je een fout maakt dan ligt het natuurlijk 100% aan jouw.Op een paar leuke collega's na is het een hoop ellende.

Pluspunten

Een paar leuke collega's

Minpunten

Slecht teamverband
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

13 juli 2021
Hello, Thank you for your input! We are very sorry to hear that your work experience with us as a delivery driver/courier has not been up to our standard. Good and open communications is one of the major pillars of our global success and therefore we try to foster it in every single branch. Shifting blame or responsibility is neither a good nor a productive way to achieve great results. This is why we also encourage are employees to make their problems, concerns and improvement suggestions known to us. Sometimes it just might be, unintentionally, overlooked until someone points it out and we can fix it immediately. Having to figure everything out by yourself though, is definitely not a way we operate in DHL. We have extensive onboarding trainings as well as continuous training and development culture, that spans all employee levels and all markets we operate in. Due to this, we are able to continuously improve in this ever-changing world and keep up with delivering excellence through and through.Again we are sorry that you have felt “a lot of misery” while working for us and that your experience has not put to good use at your local Zwolle branch. We wish you the best for the future,Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Ballentent

Houd zelf goed je uren bij want ze naaien je waar je bijstaat. De top van dit bedrijf denken alleen aan winst maken en deinzen er niet voor terug dit over de rug van hun hardwerkende werknemers te doen.

Pluspunten

Aardige collega's, vrijheid

Minpunten

Betalen niet genoeg uit
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

29 juni 2021
Hello, Thanks for your feedback. We are sorry to hear that your experience with DHL has not been as great as we would have hoped for. As a delivery person, you have been one of the dominant faces of our company and your general satisfaction is hence important to us. DHL is a people-centric company, both in regards to our customers and our employees. Also, we offer competitive salaries and bonus packages in every market we operate in. We understand that certain people will never be satisfied with the working conditions or their salary, but we always invite all our employees to openly discuss all concerns with their superiors or their local HR department. They will have an open ear and come up with a mutually beneficial solution.  Have a great day and all the best,Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Informele grote organisatie

DHl supply chain komt over als een leuke internationale organisatie met een informele bedrijfscultuur waarin veel mogelijk is qua doorgroeimogelijkheden. De sollicitatieprocedure duurde ongeveer 2 maanden en het was zeer aangenaam om te doorlopen. Je spreekt met een hoop mensen (huidige trainees, HR, afdelingshoofden) en krijgt zo al snel een goed beeld bij het type organisatie.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

22 juni 2021
Dear colleague, Thank you for your great 4-star review and for providing a sneak-peak for other people here on Indeed. Although you are currently a trainee, we have no doubt that you will stay with us for many more years to come. Also, we sincerely appreciate the fact that you pointed out how our recruitment process works and how very pleasant it was.  Welcome to our big yellow family! Warm greetings to you and our colleagues in Eindhoven,Your Employer Branding Team

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt

Deel je ervaring om anderen te helpen

Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Collega’s zijn leuk, daar is dan ook alles mee gezegd

Management is met 1 woord ruk. Communicatie dat kennen ze niet. Beoordelingsgesprek? Daar hebben ze nog nooit van gehoord, je krijgt 2 weken voor je einde contract te horen dat je geen contract verlenging krijgt. Zeer slechte zaak.Collega bezorgers zijn wel leuk, daar kan je vriendschappen aan over houden.

Pluspunten

Lunchpakketjes voor onderweg, leuke collega’s, veel eigen verantwoording

Minpunten

Supervisors mogen nog wel cursus communiceren krijgen.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

16 juni 2021
Hello,Thank you for your input. We are sorry to hear that your experience with us was not as good as we would have hoped for it to be. Our Couriers are one of the most prominent faces of our company, and their job satisfaction is very important to us. Although we are continuously working to improve our managerial structure, through different development options and trainings, but unfortunately we also understand that it is not uniformly applied. Our assessment processes are transparent and should happen on a regular basis. We are sorry to hear that this is not something that was the norm in our Zwolle branch. On the bright side, we are very happy to hear that you have enjoyed your colleagues and the friendships that have been born out of it. We wish you all the best in your future endeavors,Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Met de werknemers was het prima, met de leidinggevende minder

Mooi werk maar , weinig waardering van de leiding .

Pluspunten

Leuke klanten

Minpunten

Slechte communicatie
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

9 juni 2021
Hello, Thank you for your input. We are sorry to hear that your experience with us was negatively colored through your interactions with the management. Here at DHL we are continuously working on improving our managerial structure and all it entails. The best way to insure this is to receive direct feedback from our current and former employees – e.g. what is going well? What is not goind so well? How can we improve in your opinion? What steps should we take to ensure such and such do not happen again, etc.Of course, appreciation for one's good work is very important, and giving credit where credit is due should go without saying.It is nice to see that you have enjoyed your work as a Courier and found your fellow colleagues to be a jolly company. We will continue improving on all aspects! Stay healthy and safe! Best wishes to Drachten,Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Leuk werk, slechte beloning

Het werk is heel Leuk. De beloning heel.slecht. Weten.iedere keer de cao te omzeilen.Bij loonsverhoging wordt het aantal.pakketten per uur ook verhoogd zodat je er niks aan over houdt.

Pluspunten

Buiten en bewegen

Minpunten

Respectloos behandeld worden, teveel pakketten per uur moeten bezorgen, niet haalbaar.
Was deze review waardevol?
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Vrijheid

Het werk al pakketbezorger is fijn. Niemand loopt in je nek mee te kijken en je kan zelf ook bepalen wanneer je wilt werken.

Pluspunten

Vrijheid

Minpunten

Regen 😅
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

4 juni 2021
Dear colleague, Thank you for giving us positive 4-star rating – we sincerely appreciate it! We are happy to hear that you are enjoying your work as a Delivery Person! You and your colleagues definitely represent the most publicly known face of our company so it is awesome that you are enthusiastic about your work! We wish you and all our colleagues in Breda all the best,Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Waardeloos Management

Kort samen gevat, je krijgt hele leuke collegá en daar houd het wel mee opTis absoluute slavendrijverij. totaal geen menselijkheid vanuit de leidinggevende.

Minpunten

lange werkdagen/fysiek zwaar/slavendrijverij
Was deze review waardevol?

Vacatures van DHL

Meer vacatures
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Fijne werkomgeving, open bedrijfscultuur

DHL is een professioneel bedrijf, waar een open cultuur heerst, je ontwikkel mogelijkheden en kansen krijgt. Er is aandacht voor de medewerkers, er wordt met goed materiaal gewerkt en de arbeidsvoorwaarden zijn prima.

Pluspunten

Er wordt veel voor het personeel gedaan.

Minpunten

Helaas regionaal weinig opties qua functies.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

4 juni 2021
Hello, We are ecstatic to see such a positive review from one of our former Terminal and Flex Managers! Thank you very much for pointing out all the positive sides of working for DHL, such as an open culture, a lot of different growth and development opportunities, attention to our employees - who are like family to us - and great terms of employment in general! On our road to becoming an Employer of Choice and a Great Place to Work, feedback likes yours give us a boost in motivation, knowing that we are doing things right and that our employees appreciate them! Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Totaal verrot

DHL in Berkel/ Bleiswijk is helemaal niet goed.Salaris word te laat gestort en minder dan dat je hoort te krijgen.Ze weten niet wat respect is.En ik vind dat er word gediscrimineerd word.En et word met niemand rekening gehouden.

Pluspunten

Niks

Minpunten

Alles is min bij hun
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

31 mei 2021
Hello, We appreciate your feedback and we truly sorry to hear about your negative experience with us. Although we are a global organization, our guidelines and policies apply locally to every branch. Hence please know that DHL firmly stands against discrimination of any kind, shape or form and that we highly value and respect each and every one of our employees. It is for this reason that we are disappointed in how you feel to have been treated in our Bleiswijk branch. We encourage our employees to immediately raise any issues they perceive with either their supervisors, their senior management or their HR department. If it’s a matter of compliance, one can always reach out to their Compliance Officer. Together we can beat discrimination and disrespect in all walks of life.  Again, we are sorry for the unpleasant experience that you had.Please keep healthy and safe in these times, and we wish you and your loved ones all the best,Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Snel snel snel moet je zijn.

Je moet supersnel zijn met alles.Nu begrijp ik ook waarom die bezorgers altijd zo gehaast zijn, ben je dit niet dan lig je eruit.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

31 mei 2021
Hello, We appreciate your input very much. It is true that in times of seasonal holidays or big disruptions, the stress and workload of our Delivery Drivers can increase significantly. These are factored in nuisances that we work very hard to mitigate in every way possible. Sometimes we succeed, sometimes not so much. On the other hand, should this kind of stress continue for an extended period of time, influencing the moral and work-life balance of our employees, it then needs to be addressed appropriately by the local branch. One mechanism of doing exactly that is raising this issue with your supervisor or senior management. They will have an open ear and try to find the best possible solution in the quickest time. Nevertheless, we are glad that you had the opportunity to work for us and we are thankful that you did! We wish you all the best in your endeavors,Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Informele werksfeer

Prettige sollicitatieprocedure, professioneel opgezet, persoonlijke benadering.
Was deze review waardevol?
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Dramatisch

Gaan slecht om met werknemers. Je moet elke ochtend 8 uur wakker zijn want dan krijg je te horen als je wel of niet moet werken

Pluspunten

Niks

Minpunten

Alles
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

21 april 2021
Hello,We are sorry to hear that you had a negative experience working with us. We work hard to improve the work-life balance of our employees, and that also means looking closer at shifts and how to optimize them. It is very important to us that each and every employee is satisfied with their schedule, but even more so when it comes to a position as vital to our organization as yours, a delivery driver. The preferred course of action is to address these types of issues directly with your supervisor and/or team.Thank you for your feedback - we value it highly!We wish you all the best in your professional and personal endeavors,Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Professioneel, gezellig, mooi bedrijf

Fijne sollicitatieprocedure, duidelijke communicatie en positieve werksfeer.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

25 mei 2021
Dear colleague,Thank you for your extremely positive review! It is always good to hear from a Team Leader and how they experience the company from within. We take much pride in our application procedures and maintaining a positive work environment. Needless to say, clear and open communication are also highly valued. Positive leadership examples, like yourself, are the key for DHL to become an Employer Of Choice. Keep up the good work!Thank you for being part of our team, and we hope you will stay with us for many more years to come!Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Werkomgeving goed

Een aanrader om daar te werken. Werkomgeving en werksfeer lijkt mij prima.

Pluspunten

Werksfeer

Minpunten

Geen
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

25 mei 2021
Hello,Thank you so much for recommending our Amersfoort branch as a great place to work! We highly appreciate feedback, especially when it is this positive and for one of our valued positions i.e., truck driver.Hope to see you with us again in the new future! All the best,Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

DHL is een bedrijjf met mogelijkheden en groei.

Een van de weinige bedrijven waar je tot je recht komt.

Pluspunten

Werkkring/werksfeer

Minpunten

Geen
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

25 mei 2021
Hello,Thanks a lot for honoring us with 5 stars! We are always happy to see and read such reviews. It also brings us great joy to know that you value us so highly regarding development opportunities and growth within the company. DHL offers various trainings and learning modules to every single employee, regardless of their position. Thank you for all the hard work you did for us, and we hope to see you again.Warm greetings to Amersfoort,Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

goede werkomgeving met structuur

Alles is nog vrij nieuw maar het is nu al merkbaar dat er een stevige onderstructuur is. Collega's zijn vriendelijk en willen graag helpen.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

25 mei 2021
Dear colleague,We are very grateful for your nice review - thank you very much! We are glad that you acknowledge and appreciate the underlying structure of our operations. It is how we drive excellence!Thank you for being part of our Big Yellow Family and we wish you many more good years with us,Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Leuk werk en gezellige sfeer tussen collega’s en werkgever

Werk hier nu bijna 3 jaar en dit is echt een baan waar het heel leuk en gezellig is om te werken.Werkdruk is er wel maar geen stress gewoon relax je werkweek door top baan

Pluspunten

Grote kantine met vers eten naar alle keuzes, spullen netjes voor elkaar en een eigen kluis

Minpunten

Weinig reiskosten
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

25 mei 2021
Dear colleague,Wow! Thanks a lot for such an amazing review! We always love to hear how our employees are enjoying their work and their work environment. As you have rightfully stated, there's sometimes work pressure, especially during the busy seasons, but we are always trying to optimize it and keep it in check for everyone. A healthy work-life balance is very important to us and to our employees.We are very happy that you are truly enjoying your time with DHL and we hope that you will remain part of our Big Yellow Family for many more years to come. Remember, #AllAsOne!Best regards to Wijchen,Your Employer Branding Team
Werk-privébalans
Salaris/arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur

Gezellige werkomgeving met ruimte voor procesverbetering

Net begonnen dus nog geen volledig beeld. Redelijk hectisch ivm corona maar er is genpeg ruimte en wil vanuit direct management voor procesverbeteringen

Pluspunten

Cao a la carte

Minpunten

Kennis te veel gecentreerd bij enkele werknemers
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van DHL

25 mei 2021
Dear colleague,We are grateful for your 4-star rating of us! We can understand that the stress has risen, especially due to corona times and in a prominent hub such as Schiphol, but we are glad that you are managing it. If you have suggestions for improvement or how to deal with certain processes for the time being, please feel free to reach out to you supervisor or drop a message to human resources. We are always looking for new ways to improve, innovate and optimize our operations.Thank you for being part of our Big Yellow Family,Your Employer Branding Team

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij DHL. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraag

Algehele waardering

3,7

Gebaseerd op 20.011 reviews
5
6.724
4
5.830
3
4.145
2
1.468
1
1.844

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,5Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur
  • Bedrijven
  • DHL
  • Reviews van medewerkers