Covebo Reviews
Alle
Waarderingen per categorie
Sorteer op
Alle 72 reviews worden getoond
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens Indeed
Werken bij Covebo betekent hard werken, maar ook veel plezier maken. Samen mooie resultaten halen en die ook vieren. Ik werk nu 2 jaar bij Covebo in een jong en gezellig team en krijg de kans om me te blijven ontwikkelen.
Pluspunten
Gezelligheid
Od siebie i swoich znajomych mieszkających na domku i pracujących w covebo na produkcjach w różnych charakterach pracy mogę napisać tyle że nigdy więcej nie traciłbym czasu na pracę w tej agencji. Nie zależało mi na dobrych warunkach mieszkalnych, byłem nastawiony tylko na ciężką pracę aby zarobić i wrócić po kilku miechach. Kontaktu tam na miejscu z koordynatorem nie było. Był ale co z tego że nie odbierał nie oddzwaniał, byłem pozostawiony sam sobie bo jak już oddzwonił to kłamał aby tylko odroczyć coś co powinien już dawno załatwić. Przekładali wyrobienie sofi bo a to auto się zepsuło a to kierowca zachorował, bo to bo tam o człowiek im wierzył i czekał i się przejechał. Nie dorobiłem się niczego płucz straconego czasu bo nic nie zarobiłem i zszarganych nerwow. Ludzie z domku mówili że to norma. Pary które mieszkały w jednym pokoju płaciły za pokój podwójnie. Dojazd do pracy miał być darmowy a każdego miesiąca płaciłem z własnej kieszeni innym pobierali z wypłaty. inni tak samo, niektórzy dostawali rower za którego każdego miesiaca zabierana była kwota w euro nawet gdy go nieuzywali, co miesiąc... Kompletny brak organizacji, słyszałem setki obietnic oczywiście bez pokrycia. Przed wyjazdem obiecują opiekuna - koordynatora twierdzą żeby się z nim kontaktować w sprawie problemu. A kontakt na miejscu żaden bo ciągle zbywanie. Każdego dnia w kwaterze pracowniczej widziałem jak ludzie którzy powinni być w pracy chodzą między pokojami bo nie mieli godzin. Powrót też oczywiście jak wiekszosc tu piszących czyli z niczym bo zarobiłem 370 euro bo nie było godzin i 2 x w miesiącu chodziłem - meer...
Pluspunten
Zadnych
Minpunten
Zarobki mniejsze niż zarobiłbym w Polsce, brak godzin, w biurze w Polsce obiecują gruszki na wierzbie, czar pryska po przybyciu na adres, koordynatorzy niedoinformowani, nie pomocni, nieslowni, koszty z każdej strony
Praca fajna w rywalizacji ale nie dokonca firma jest powazna kontakt z firmą zerowy. Obiecuja gruszki na wierzbie. Miala być praca cały czas a okazało się że praca była na 5 dni w kolejnym tygodniu tylko 3dni pracy a w przyszłym tygodniu dowalili mi 2 dni pracy a za domek trzeba płacić nie małe pieniądze 109€ na tydzień oraz za dojazdy tak samo. Jak się im pisało że przyjechałem do pracy pracować a nie siedzieć to nic sobie z tego nie robili. Wiec nie będę siedział i postanowiłem zjechać do Polski.
Nie ma co się obawiać jechać do pracy za pośrednictwem Covebo, dobry kontakt z biurem, wszystko się zgadza w papierach, praca spoko.
Covebo is een buitengewoon dynamische en competitieve organisatie. Hard werken, successen vieren, en leren van elkaar staat hier dagelijks centraal. Daarbij in mijn visie een bedrijf dat buitengewoon veel aandacht steekt in niet alleen het externe, maar ook het interne personeel. Dit alles gecombineerd met een faire beloning, en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zorgt mijns inziens voor een absolute Top Employer.
Pluspunten
Open organisatie, Secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
Als timmerman kun jij snel en gemakkelijk een leuke opdracht krijgen via Covebo! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, zijn altijd bereikbaar! Facturering verliep via Covebo, dit is erg makkelijk als je geen tijd wilt besteden aan uren factureren.
Pluspunten
Projecten, samenwerking, facturering, bereikbaarheid
Minpunten
geen
Byłem, widziałem, pracowałem i nie tak dawno w sumie wróciłem. Cały czas możliwy kontakt z biurem i koordynatorami, fajnych ludzi poznałem, za jakis czas wrócę tam do nich jeśli będzie się dało.
Covebo is voor mij, veel vrijheid in je werk, groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen functie, gezellige club die zijn medewerkers waardeert. Normaal met grootse feesten en uitjes; nu met o.a. borrelboxen en zomerpakketten. Het management laat echt zien dat het zijn medewerkers ziet staan en waardeert.
Pluspunten
je wordt gewaardeerd
Agencja, która jest warta tego by ją sprawdzić i wyjechać. Dużo fajnych, ciekawych ofert zarówno dla osób z doświadczeniem jaki bez, polecam
Warto wyjechać z Covebo, są uczciwą agencją, można fajnie zarobić.
Agencja, której można zaufać, profesjonalni i mili ludzie, spoko kwatery
Witam ostrzegam przed podjęciem pracy dla tej korporacji nie szanują ludzi z dnia na dzień kłamstwa na temat wpływającej wypłaty a jeśli się upomniesz o swoje każą ci spakować walizki i wynosić !!!
Pluspunten
Brak
Minpunten
Nie zarobisz na powrót do kraju
Empresa de recursos humanos con un buen sueldo casa y alojamiento
Altijd met plezier gewerkt, contact was goed en ik kon altijd terecht voor vragen enz
I think it's worth working for Covebo. The company offers employment opportunities in many areas
Pluspunten
Easy work
Minpunten
team atmosphere
Miałem długo w planach wyjazd zarobkowy za granicę, od początku celowałem w Holandię i wybór padł na Covebo - muszę powiedzieć, że naprawdę jest pełna profeska, nie żałuję, że to im powierzyłem ten wyjazd.
Jak ktos narzeka na seppeters to niech popracuje a bylem
PROSZE POCZYTAC O COVEBO W SEPPETERS BYO SUPER
rosze czytac od pazdziernika do 21.12.2019..byłem w Oirlo sofi mam konto ing NL wyrabiane w Horst mam potem agencja seppetrs było ok
nie duze wynagrodzenie ok 8 brutto agencja z Robert koordynator była ok 89 za pokój internet był agencja dała rowery..bo do Aldi było ok 1,5 km do Horst 6 km z Oirlo ..ale po zakupy..praca moja przy norkach była sezonowa wiec Robertowi powiedziałem jade na swieta .Robert powiedział jak wyjedziesz to poszukaj innej agencji bo ci co zostawali szli na piekarnie agencja miała tyle ofert
...ok poszukałem covebo
uff dramat 4 miejsca zamieszkania ..jeden pan jak piłem kawe spadł ze schodów odesłano go do Polski bo alkohol, narkotyki jezdziłem z nim do szpitala jak o tłumacz angielskiego..szyto mu podbródek, i w Polsce chirurg szczękowy
w covebo obiecali mi prace przy roślinach ok zadowolony dlaczego prposze wpisac w google slawomirsoszynskiwix.....tam jest moja strona internetowa..jestem prezesem spółki z o.o. XIV wydz KRS ul Konstantyńska 100 i zajmowaliśmy sie roslinami , ogródkami , projektami
pojechałem bo covebo mi pobiecało taka prace okazało sie to
wypłata po miesiącu ok 11 euro pracowałem w vion food group przy szaszłykach potem palety..najpierw dali mi biały kask jak szedłem na obiad 12.30 Pan pokazał palec do góry ze ok dostałem niebieski kask ..pracowałem było ok ..zapoznawałem się z praca ..mówiłem koordynatorowi z covedo nie po 1 roku zostaje się oficerem..
w vion food group..prace rozpocząłem na szaszłykach ..w przeciągu dnia - meer...
Byłem z Covebo już 3 razy, 2 razy Ingram i raz Boboli i było jak najbardziej spoko, szło fajnie zarobić, kwatery spoko, koordynatorzy też w porządku
Top uitzendbureau voor mij wel, nooit problemen gehad met Covebo.
Ne gyertek dolgozni a covebo-hoz...
Hazugok és tolvajok
Nu veniti sa lucrati la covebo...
Excroci si mincinosi
Do not work for covebo...
Liars and thieves togheter with the dutch people.
Fuck you covebo!!!
trafiłem na fajną fuchę, w fajnym miejscu, zarobek na poziomie ( a to ważne jednak, nie czarujmy się), mieszkania w porządku, zwłaszcza jak na agencyjne warunki.
Pluspunten
kwatery spoko
Minpunten
nie wiem