Continuum Global Solutions
Review over Continuum Global Solutions van een medewerker
prima baan!
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) - Zwolle - 14 september 2022
Ik heb het best naar mijn zin gehad bij continuüm. Er is wel sprake van een hoge werkdruk en wat ik wel vervelend vond is dat ik het gevoel had dat ze constant met je meekeken of je wel werkte. Voor de rest heb ik hier fijne vrienden gemaakt dus een overall goeie ervaring
Pluspunten
salaris
Minpunten
hoge werkdruk
Waarderingen per categorie
Vergelijkbare reviews
Zelfde functie
Gezellig
Callcenter medewerkster (huidige medewerker) - Enschede - 17 augustus 2022
De mensen en collega,s zijn leuk , maar je moet veel geklaag aanhoren van de klanten.
Pluspunten
Gezellig
Minpunten
Targets
Zelfde functie
Uitdaging voor de harde werker met skills
Customer Service Representative (voormalige medewerker) - Amersfoort - 28 maart 2022
Deze werkgever heeft hoge ambities en vraagt daarvoor veel van zijn werknemer. De werknemer wordt continue uitgedaagd en gemotiveerd om sales te maken. De beloning daar tegenover is wat mager even als het uurloon wat tegenvalt tegenover de werkdruk. De sfeer is informeel, jong en dynamisch en heb met plezier hard gewerkt bij dit bedrijf. Het management heeft soms uitval, maar vangen je ook weer op wanneer nodig. Je kunt verwachten dat je zelfstandig je zaakjes op orde moet maken als je wilt dat er wat gebeurt.
Zelfde locatie
Werken bij Continuum
Ks medewerker (voormalige medewerker) - Zwolle - 18 januari 2020
De werkdruk ligt hoog en het loon is schrijnend. Als je iets te vaak naar het toillet moet als klantenservice medewerker, wordt je hier al op aangesproken.
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Continuum Global Solutions. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
225
2,5 van de 5 sterren voor Management
2,6 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk Continuum Global Solutions met
Vragen over Continuum Global Solutions
- Welke arbeidsvoorwaarden biedt Continuum Global Solutions aan?3 personen hebben geantwoord
- Worden reiskosten vergoedt bij Continuum Global Solutions?Beantwoord door Continuum Global Solutions
- Hoe wordt iemand aangenomen bij Continuum Global Solutions? Wat zijn de stappen?Beantwoord door Continuum Global Solutions
- Wat zijn de openingstijden?Beantwoord door Continuum Global Solutions
- Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?Beantwoord door Continuum Global Solutions
- Kun je werken op afstand bij Continuum Global Solutions?2 personen hebben geantwoord
- Is het mogelijk om met de auto te parkeren?2 personen hebben geantwoord
- Wat zijn de werktijden en is het mogelijk om 18 tot 24 uur te werken ?2 personen hebben geantwoord
- Hoe heeft Continuum Global Solutions gereageerd op de Covid-19 uitbraak?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe is het ziekteverlofbeleid bij Continuum Global Solutions? Hoeveel ziektedagen krijg je per jaar?Één persoon heeft geantwoord