Bouwmaat
Review over Bouwmaat van een medewerkerSchijnheilig Management
Vestigingsmanager (voormalige medewerker) - Purmerend - 14 december 2021
De voorbereiding op de baan was zeer teleurstellend. Als Manager moet je wel de problemen kennen welke er zijn. Dat waren ze even vergeten. De formule van Bouwmaat is geweldig. Mijn kritiek richt zich voornamelijk op één van de frenchise nemers, Stiho genaamd. Wat een schijnheilig zootje aldaar.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Onbetrouwbaar bedrijf
Waarderingen per categorie
3,0 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,0 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
2,0 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
1,0 van de 5 sterren voor Management
1,0 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijkbare reviews
Zelfde functie
Mooie en innoverende werkgever die ondank de crisis vooruit blijft kijken
Assistent vestigingsmanager (huidige medewerker) - Delft - 3 juli 2014
dit betreft een groothandel in bouwmaterialen dat ondank de economische malaisse blijft innoveren om zijn klanten dagelijks beter te kunnen bedienen.
dit is echt een ebdrijf waar de klant centraal staat in het gehele bedrijfsproces dit is dan ook iets wat hen onderscheid t.o.v de directe concurrentie.
Zelfde functie
Gezellige en productieve werkomgeving met enthousiaste collega's
Stage, Assistent vestigingsmanager (voormalige medewerker) - Den Bosch, NB - 15 mei 2014
Gezellige en comfortabele werkomgeving. Goede begeleiding, goed werken in teamverband, een groot aanbod van trainingen en het leukste is dat het wisselende werkzaamheden waren waarbij zowel face2face als telefonisch klantencontact was.
Pluspunten
Gratis lunch, goede begeleiding, enthousiaste collega's
Minpunten
2 verschillende werktijden
Was deze review waardevol?
Fijne werkomgeving goed presteren gaat vanzelf
Informatiem (huidige medewerker) - Bunschoten-Spakenburg - 24 mei 2022
Je krijgt meer dan voldoende ruimte om je te ontwikkelen. Goede inzet wordt beloond. Constructieve wijze van samenwerken in de gehele organisatie. De cultuur is informeel en collegiaal in alle lagen. Ondernemerschap en eigen initiatief wordt gestimuleerd
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bouwmaat. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,7 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,4 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,4 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,4 van de 5 sterren voor Management
3,8 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vragen over Bouwmaat
- Hoe zijn de vakantiedagen geregeld bij Bouwmaat? Hoeveel vakantiedagen per jaar krijg je?Beantwoord door Bouwmaat
- Wie is jullie doelgroep?Beantwoord door Bouwmaat
- Wat is de bedrijfscultuur?Beantwoord door Bouwmaat
- Wat zijn de voordelen voor werknemers?Beantwoord door Bouwmaat
- Hoe zijn de werktijden georganiseerd?Beantwoord door Bouwmaat
- Als jij de baas zou zijn, wat zou je doen om van Bouwmaat een betere werkplek te maken?3 personen hebben geantwoord
- Hoe gaat ziekteverlof in zijn werk bij Bouwmaat?Beantwoord door Bouwmaat
- Wat zijn de normale werktijden bij Bouwmaat?2 personen hebben geantwoord
- Wat is het assortiment?Beantwoord door Bouwmaat
- Hoe hoog moet je kennisniveau zijn over bouwmaterialen?Beantwoord door Bouwmaat
Reviews over Bouwmaat gesorteerd op functie
Reviews over Bouwmaat per locatie
- Bedrijven