Boels
3.0 van de 5 sterren.
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Boels Reviews

Schrijf een review voor dit bedrijf
Functie
Alle
Locatie
Alle

Waarderingen per categorie

3.3Werk-privébalans

Sorteer op

RelevantieBeoordelingDatum
Alle 129 reviews worden getoond

Als je uit de regio komt wordt je met een beetje geluk in het kringetje toegelaten

Door Indeed uitgelichte review

De nuttigste review volgens Indeed
Een half uur te laat komen door een ongeluk op de snelweg waardoor er file is wordt gezien als een eigen fout,” dan had je maar eerder aan moeten rijden thuis”
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

7 januari 2022
Hallo,Hoewel het vervelend is om te vernemen dat jouw ervaring niet positief was, waarderen we het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaringen te delen. Wij kunnen ons voorstellen dat het niet prettig is als je niet geaccepteerd wordt door collega's. Dat zou niet mogen gebeuren. En natuurlijk kunnen er onvoorziene omstandigheden zijn waardoor we allemaal wel eens vertraagd zijn. Graag zouden wij in contact met jou komen om in de toekomst een dergelijke ervaring te voorkomen. Zou je een mail willen sturen naar recruitment@boels.com? Dan nemen wij contact met je op.Nogmaals bedankt voor het delen van jouw review.Met vriendelijke groet,Het recruitment team - Eefke Beelen

Altijd de overste gelijk geven.Je kan nooit geen gelijk halen.

Zei spreken van een 40uren week,in werkelijkheid werk je minimaal 10u per dag.Meeste dagen zelfs 12uren +

Pluspunten

Maaltijdcheques en gratis koffie

Minpunten

Altijd stress, als er iets niet juist is haalt boels, samen met de klant ALTIJD gelijk.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

7 januari 2022
Hallo,Bedankt voor het insturen van jouw review. We vinden het vervelend dat jouw ervaring niet aan de verwachtingen vol deed en hiervoor willen wij onze excuses aanbieden. Om lering te trekken uit jouw ervaring, zouden wij graag met jou in contact komen. Zou jij contact met ons willen opnemen via recruitment@boels.com? Met vriendelijke groet,Het recruitment team - Eefke Beelen

goedkoop

mijn ervaring was zeer matig. geen mogelijkheden tot groei. slechte arveidsvoorwaarden en geen cao

Pluspunten

mooie vloot goed apparatuur

Minpunten

goedkoop werkkleding, slechte arbeidsvoorwaarden. geen cao. laag salaris weinig mogelijkheden tot groei
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

20 november 2021
Hallo,Bedankt dat je de moeite hebt genomen om jouw feedback met ons te delen. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over jouw tijd bij Boels. We werken hard om Boels een werkplek te maken waar je je carriere kunt starten en voortzetten. Juist daarom betreuren we dat jij dit anders ervaren hebt. We komen graag met je in contact om dit verder te bespreken via recruitment@boels.com. Nogmaals bedankt voor het plaatsen van jouw review.Met vriendelijke groet,Het recruitment team - Eefke Beelen

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf met doorgroeimogelijkheden.Als je maar wil. Wel veel druk ivm te weinig personeel.

Pluspunten

Leuke collegas

Minpunten

Weinig salaris voor wat je moet doen. Geen 13de maand
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

1 november 2021
Hallo,Bedankt voor het insturen van jouw review. We zijn blij dat je over het algemeen een positieve indruk hebt!We begrijpen dat we als organisatie moeten leren, verbeteren en groeien en daarom is jouw feedback erg belangrijk. Ons salarishuis en ons arbeidsvoorwaardenpakket is daarom ook constant in ontwikkeling. Op die manier streven wij bij te blijven met de huidige arbeidsmarkt. Voor wat betreft de druk die je ervaart, moedigen we je aan om contact op te nemen met HR om dit inhoudelijk te bespreken. Je kunt ook altijd contact opnemen met recruitment@boels.com!Nogmaals bedankt voor het plaatsen van jouw review,Met vriendelijke groet,Het recruitment team - Eefke Beelen

Uitdagende werkgever met veel potentie

Uitdagende werkzaamheden en geen dag is hetzelfde. Door de sterke groei zijn er kansen te over. Een open cultuur en de laatste jaren veel positieve ontwikkelingen op zowel arbeidsvoorwaardelijk vlak alsook de cultuur met veel inbreng van de werknemers.

Pluspunten

Thuiswerken, fietsplan, flexibiliteit
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

27 september 2021
Hallo,Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met Boels! Wij waarderen het enorm dat je de tijd en moeite neemt deze review achter te laten.We doen hard ons best om Boels een prettige werkplek te maken waar je je carriere start en/of voortzet. Boels groeit hard en groeit ook mee met de arbeidsmarkt. Zoals je aangeeft, is ons arbeidsvoorwaarden pakket constant in ontwikkeling (zoals o.a. het fietsplan, bonusregeling en huren met forse korting)Nogmaals bedankt!Het recruitment team - Boels RentalEefke Beelen

Beoordeel een bedrijf waarvoor je recent hebt gewerkt

Deel je ervaring om anderen te helpen

Große Enttäuschung

Das mittlere Management wechselt ständig die mittfristigen Ziele und Aufgabenstellungen

Pluspunten

???

Minpunten

Wochenende arbeiten
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

6 juli 2021
Liebe(r) ehemalige(r) Kollege/Kollegin, vielen Dank für dein Feedback. Durch die Übernahme von Cramo und den damit einhergehenden Umstrukturierungen kam es natürlich dazu, dass einige Ziele verändert wurden. Auch neue Prozesse wurden geschaffen, neue Toolings eingeführt. All das dauert seine Zeit bis es läuft. Schade, dass du negative Erfahrungen bei Boels gemacht hast. Wir wünschen dir dennoch alles Gute auf deinem weiteren Weg! Recruitment team - Boels Rental

veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Veel btb contact, verhuur is een vak appart en dat maakt het erg leuk.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

6 juli 2021
Hallo,Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Wij waarderen dit enorm en zijn blij te horen dat je jouw tijd bij ons zo fijn ervaren hebt. We doen ons best om voor al onze collega's een prettige werkomgeving te creeren. We wensen je al het beste en succes in de toekomst!Het recruitment team - Boels RentalEefke Beelen

Niet best

Als je alleen al naar het verloop kijkt, dan zegt dat eigenlijk al alles. Managment zeer slecht, geen ervaring, zitten er voor zichzelf en niet voor het bedrijf. Geen strategie en/of visie, ongeintresseerd. Ze hebben wel een cultuur....angstcultuur.Je gaat 40 jaar terug in de tijd.

Pluspunten

Leuke directe collega's

Minpunten

Onervaren managment
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

7 juni 2021
Hallo,Bedankt voor het insturen van jouw review. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over jouw tijd bij Boels. We begrijpen dat we als organisatie altijd moeten leren, verbeteren en groeien. Daarom zouden we je willen aanmoedigen om contact met ons op te nemen via recruitment@boels.com, ondanks dat je onze organisatie al verlaten hebt. We willen namelijk graag van jouw ervaringen leren. Ten slotte wensen we je succes met je toekomstige baan,Het recruitment team - Boels RentalEefke Beelen

Akkelig

Wat een vreselijk bedrijf de harde werkers die niet ja knikken gaan er uit
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

17 mei 2021
Hallo, Bedankt voor het delen van jouw visie op Boels. We betreuren het dat jouw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed en hiervoor willen we onze excuses aanbieden. Ondanks dat je onze organisatie hebt verlaten, zouden we je willen aanmoedigen om contact op te nemen met ons via recruitment@boels.com. We willen graag van jouw ervaringen leren.Ten slotte wensen we je succes met je toekomstige baan,Het recruitment team - Boels RentalEefke Beelen

Entreprise plus que bien gérée!

Boels est une entreprise vraiment géniale, avec un cadre parfaitement géré. Les collègues sont également géniaux, parfait expérience dans tout les cas.

Pluspunten

Chèque repas
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

17 mei 2021
Bonjour,Nous sommes ravis de votre commentaire enthousiaste et de vos efforts ! Nous travaillons dur pour faire de Boels un endroit idéal pour commencer et développer votre carrière. Merci encore pour votre commentaire !L'équipe de recrutement - Boels RentalEefke Beelen

Goede werk omgeving

Als spoelchauffeur zeer zelfstandige banen arbeidsomstandigheden goed arbeidsvoorwaarden redelijk fijn bedrijf om voor te werken

Pluspunten

Vrijheid

Minpunten

Geen
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

23 april 2021
Hallo,Bedankt voor het delen van jouw ervaringen bij Boels. We doen hard ons best om Boels een prettige werkplek te maken en we zijn dan ook erg blij te horen dat je het naar je zin hebt in jouw functie en bij onze oranje familie!Nogmaals bedankt,Boels Rental - Eefke Beelen

Agréable

Bonne société malgrès quelque inconvénient Par rapport à la direction

Pluspunten

Les horaires

Minpunten

...
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

30 maart 2021
Bonjour,Merci de nous faire part de votre feedback honnête. C'est agréable d'entendre qu'en général, vous êtes positif à propos de nous en tant qu'employeur. Mais nous sommes également heureux de recevoir votre feedback sur les points que nous pouvons encore améliorer. Nous travaillons dur pour faire de Boels un endroit idéal ou vous pouvez commencer et poursuivre votre carrière. Nous vous encourageons donc d' aborder vos questions en interne. Vous pouvez aussi toujours contacter recruitment@boels.com!Merci encore d'avoir posté votre feedback,Cordialement,L'équipe de recrutement

Excellent company to work for

During my time working within the Hire Direct department as a Hire Controller I found the atmosphere to be productive, supportive and enthusiastic. a fast passed environment, however with always time for a well done and a thank you for your work at the end of the day which does go a long way. I cannot fault the support given by both management and fellow team members both professionally and personally. Fellow staff within the wider company are helpful and supportive which aided me to do my job effectively. Boels developes and promotes from within the business. I give great merit to the time and energy taken by my former manager for his time, training and professional development, helping me to reach my full potential whist in my role as Hire Controller therefore aiding me to move on within the company to a role which is more suited to my skill set.

Pluspunten

Career Progression, Salary, Working Atmosphere
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

30 maart 2021
Hi, Thank you for sharing you review. Ofcourse each company has things to develop and be better at, but we work hard to create and maintain a positive atmosphere for each employee. We are therefore thrilled to read that your experience with Boels is so positive! This is a great compliment to Boels in general but also your team members and management. Again, thank you for your time and review,Recruitment-team Boels

Fast paced environment with supportive staff and management who are very knowledgeable and take pride in performance

Boels rental is a friendly hardworking firm that are always willing to go the extra mile for the customers and colleagues I worked their for 2 years and my experience working for boels is one I will never forget , you have a very good benefits package with a cycle to work scheme and 23 days holiday plus bank holidays once passed probation (which will not be difficult if you have worked in a hiredesk/depot environment before). Every Christmas you will get a hamper or gift from the CEO/Owner which is also a really nice touch as you can see from working their that they are a really family based firm.Everyone treats everyone like their family but in a professional way at all times , the manager in the hire desk is nice , friendly and supportive to his staff in regards to holidays , appointments and even in family crises which is also really fair when all he asks for in return is hard work and commitment.I went from just working in a depot to learning about all types of equipment from powered access to diggers and dumpers and all kinds of wonderful things you find in the construction world and on site and this isn't just from working their , this is from the manager and staff helping you throughout your boels journey .This company even paid their staff when they were off sick with vivid instead of offering SSP , so if you want a family based company with working in a very knowledgeable professional hire desk then go for it , it will not disappoint

Pluspunten

Hard working, fast paced style business, family oriented and all knowledge leads to oppertunities

Minpunten

N/a
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

30 maart 2021
Hi,First of all, thank you for sharing your experiences with Boels. We are so glad to read that you had a great time working at our company and that you are so positive about Boels! Because, we work hard to make Boels a great working environment for everyone, where you can start your career and develop it! Being a family company we also strive for that unity within the company and making each employee feel part of the big orange family. Thanks again for your time and review,Recruitment-team Boels

Große Enttäuschung 😕

Am Anfang war alles gut... Zum Schluss war ich froh das ich eine "Betriebsbedingte Kündigung" bekommen habe... Natürlich wegen Corona.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

12 maart 2021
Lieber ehemalige Kollege, schade dass du enttäuschst bist. Es ist richtig, dass uns aufgrund von Covid ein paar Kollegen verlassen mussten, auch wenn sie gut waren. Wir können als Unternehmen dennoch von Glück sprechen relativ unbeschadet durch die Krise gekommen zu sein, ohne Kurzarbeit oder Ähnliches. Es tut uns leid, dass du uns verlassen musstest. Wir wünschen dir alles Gute und weiterhin viel Erfolg bei allem und bedanken uns nochmals für deine Arbeit bei Boels.

Vervelende mensen en slechte cultuur

Het bedrijf Boels is zeer amateuristisch aan de binnenkant. Er is een zeer hoog verloop onder de medewerkers en dat komt met name door de slechte werkomstandigheden. De vastgeroeste medewerkers die er al langer werken zijn niet veranderingsgezind. En de nieuwe medewerkers houden het in bijna de helft van de gevallen niet lang uit. Arbeidsvoorwaarden zijn slecht, werktijden zijn heftig en van de sfeer word je moedeloos. Iedereen denkt in hokjes en de middel-managementlaag heeft totaal geen management skills. Senior overigens ook niet. Ik raad dit bedrijf dan ook zeer sterk af als werkgever.

Pluspunten

Geen

Minpunten

Met name top-down
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

15 februari 2021
Beste, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met Boels. Hoewel het vervelend is om te vernemen dat jouw ervaring niet positief was, waarderen we het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaringen te delen. We begrijpen dat we als organisatie moeten leren, verbeteren en groeien en daarom is jouw feedback erg belangrijk voor ons. We vinden het jammer om jouw negatieve ervaringen te horen en daarom willen we je graag kort meenemen in de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. We hebben hard gewerkt aan het upgraden van onze arbeidsvoorwaarden (denk aan o.o. verhogen verlofdagen, transparant functiehuis + salarisschalen). Tevens is er een op maat gemaakte training ontwikkeld voor onze managers. Kortom wij werken hard aan verdere professionalisering van onze organisatie!Mocht je nog graag in contact komen met ons, kan dit via recruitment@boels.com.We wensen je succes!Boels Rental – Eefke Beelen

Mädchen für alles.

Als kaufmännisch technischer Angestellter ist man bei Boels ein Mädchen für alles.Die Arbeiten sind abwechslungsreich, man lernt immer dazu. Von der Angebotserstellung, bis zum Mietvertrag, Kundengespräch, beschaffung diverser Geräte und Disposition geht's zum Geräte reinigen, prüfen, reparieren u.v.m..Grundsätzlich macht es Spaß und ich gehe gern zur Arbeit.Das Management sollte Entscheidungen, Empfehlungen, etc. zusammen mit den Filialen erarbeiten, da diese an der Basis das tägliche Brot verdienen und mit dem Mietsortiment täglich arbeiten müssen.Einfach gesagt, man muss sich in der Filiale darum kümmern, das der Laden läuft, dann lassen sie einen auch in Ruhe. Die ein oder andere Zigarretten- Kaffeepause oder mal ein längeres Gespräch mit Kunden oder Kollegen ist immer drin.Je nach Jahreszeit ist es denn einen Tag mal stressig, den anderen dann mal wieder ruhiger. Bezahlung ist okay, könnte wie überall aber auch besser sein, es sollte leistungsgerechter bezahlt werden.Überstunden werden bis zu einer gewissen Anzahl aufgebaut, was drüber ist wird monatlich ausbezahlt.Es gibt diverse Bonuszahlungen, betriebliche Altersvorsorge, E- Bike Leasing, Urlaubs- Weihnachtsgeld, kleine Anerkennungen zum Geburtstag, Ostern, Weihnachten, diverse Rabatte bei vielen Händlern, kräftige Rabatte bei selbst gemieteten Geräten , Gutscheine etc..Ich denke, wenn die Kollegen in den Filialen ein gutes Team bilden ist das ein Job in dem man locker bis zur Rente bleiben kann.Ich kann die Firma als Arbeitgeber empfehlen.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

12 maart 2021
Vielen Dank für deine ausführliche und positive Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass du Boels als Arbeitgeber empfehlen kannst. Deine Verbesserungsvorschläge nehmen wir gerne auf und werden diese weiterleiten. Vielen Dank und weiterhin alles Gute für dich!

Fijne collega's meer ook niet

Zeer slecht salaris 1999 euro en dan ook nog eens bruto. Ben per 1 februari weg en kom nooit meer terug. Alles was goed waren tevreden over mijn geleverde werk maar contract word niet verlengd, was ook niet erg want was toch wel gegaan.

Minpunten

Komen afspraken niet na slecht bedrijf om voor te werken
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

19 januari 2021
Beste, Bedankt voor het delen van deze feedback met ons. We vinden het erg vervelend om te horen dat jouw tijd bij Boels niet goed is bevallen. We werken hard aan het verder aanscherpen van ons Performance Management. In combinatie met het vorig jaar geïntroduceerde functiehuis brengt dit duidelijkheid en inzicht op het gebied van salaris en groeipotentieel. Mocht je nog een keer persoonlijk over jouw ervaring willen spreken, stuur mij dan een mail naar eefke.beelen@boels.nl met jouw contactgegevens. Ik zal dan z.s.m. contact met jou opnemen. Ik wens je veel succes in de toekomst!Met vriendelijke groet,Eefke Beelen - Boels Rental

Fijne werkgever

Boels is een zeer prettig bedrijf om voor te mogen werken. Veel vrijheid en veel waardering vanuit de direct leidinggevende.Een zeer leerzame omgeving waarbij de ontwikkeling van de medewerker centraal staat. Veel afwisseling en klantcontacten in een informele sfeer. Een echte aanrader om bij Boels te komen werken.

Pluspunten

Vrijheid en afwisseling

Minpunten

geen
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

4 januari 2021
Hallo,Ten eerste de beste wensen voor 2021. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve, duidelijke review te schrijven! We zijn blij dat je Boels als een hele fijne werkomgeving ziet en we hopen dat dit zo blijft voor jou.Een fijne dag nog,Eefke Beelen - Boels Rental

Gezellige werkomgeving

Ik heb in korte tijd veel geleerd. Heftruckcertificaat gehaald en Hoogwerkercertificaat. Mocht ook veel rijden als chauffeur.
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

4 december 2020
Hallo,Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. We zijn blij dat je jouw persoonlijke ervaringen + mening over Boels Rental deelt! Wat fijn dat je zoveel hebt kunnen leren en ervaren! Een fijne dag,Eefke Beelen - Boels Rental

My best role so far!

I absolutely love working at Boels. My team and line manager are really supportive and friendly. I feel that I am given the chance to grow and develop.The whole team is consulted on new developments and always asked for ideas and suggestions. This has to be one of the most harmonious environments that I have worked in. The senior managers and directors always say hello and take a genuine interest in your work. When in the office, our team sits and eats lunch together and shares anecdotes and laughs. It is such a nurturing and positive environment.I do not get micro-managed, but I do not get abandoned either. The level of support and encouragement is fantastic. I can work from home if I do not feel well enough to travel to work. I am not made to feel ashamed or distrusted. It is not an issue. I am treated like an adult!

Pluspunten

On site parking, staff canteen, staff discount on equipment rental, friendly environment

Minpunten

none so far
Was deze review waardevol?

Officiële reactie van Boels

17 november 2020
Hi,First of all, thank you for taking the time to write your detailed review about your work experience at our orange family Boels Rental! We are so glad to hear that you are loving your job, team and our company! We are glad to have such great ambassadors like yourself. Have a great day,Eefke Beelen - Boels Rental

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Boels. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraag

Algehele waardering

3.0

Gebaseerd op 129 reviews

Waarderingen per categorie

3.3
Werk-privébalans
2.9
Salaris/arbeidsvoorwaarden
2.9
Doorgroeimogelijkheden
2.6
Management
2.9
Bedrijfscultuur
  • Bedrijven
  • Boels
  • Reviews van medewerkers