Reviews over Salaris en arbeidsvoorwaarden bij Bastion Hotels als Restaurant Manager (m/v)
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Restaurant Manager (m/v)5 reviews
Locatie
Nederland5 reviews
Sorteer op
3 reviews gevonden voor de zoekopdracht.Bekijk alle 287 reviews
Goede begeleiding en doorgroei mogelijkheden
Restaurant Manager (huidige medewerker) - Eindhoven - 1 februari 2019
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedEen prima proeftijd gehad waarin je de kans krijgt om te leren wat je moet leren en alles duidelijk wordt gemaakt wat je moet en kunt doen.
Goede werksfeer en arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
Doorgroeien, werksfeer, arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Personeelseten
Was deze review waardevol?
Leuke baan met veel verantwoordelijlheden
Restaurant Manager (huidige medewerker) - Dordrecht - 26 april 2019
Bastion is een origineel, uniek en goed in elkaar gestoken bedrijf met veel vertrouwen in het personeel.
Bastion bied de mogelijkheid om door te groeien van kamermeisje naar hotelmanager in enkel een paar jaar. Ze stellen hier hoge eisen aan maar begeleiden je hierin ook zeer goed.
Ondanks de vele hotels die door heel Nederland staan, heb je, in welk hotel je ook komt, een hecht familie gevoel. Iedereen kent elkaar en weet wat we van elkaar kunnen verwachten. De formule is simpel maar super strak wat de organisatie gestructureerd houd.
Ik ben nu een jaar restaurant manager wat inhoud dat je veel verantwoordelijkheden hebt op je eigen locatie. Waaronder de inslag, bestellingen, personeel (zowel bar als keuken), groepsdinners en het belangrijkste is natuurlijk dat je het diner goed laat verlopen voor de gasten die je in huis hebt.
Je hebt bij deze functie aardig wat vrijheid mits je je wel aan het bastion concept houd, wat natuurlijk de kracht is van alle hotels. Laat zien dat je je functie goed beheerst en ze belonen je hier dan ook regelmatig voor!
Je draait vaak dagen van minimaal 8.5 uur en soms wel wat meer. Maar het salaris is hier dan ook naar dus ook daarover niets te klagen.
Pluspunten
Leuke collega's, strakke organisatie, goed salaris
Minpunten
Soms ook in vrije tijd bezig met werk
Leuke werkomgeving met collega's
Allround medewerkster/restaurant manager (voormalige medewerker) - A4 de hoek, Hoofddorp - 10 augustus 2017
Ik heb zelf er te kort gewerkt om goed een oordeel te kunnen geven over dit bedrijf, maar ik weet wel dat dit bedrijf de moeite waard is.
Pluspunten
meerdere rookpauzes
Minpunten
zelf eten mee nemen
Bekijk meer reviews over Bastion Hotels
Je kan het volgende proberen:
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Bastion Hotels. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
124
Waarderingen per categorie
3,5 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,2 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,4 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
3,4 van de 5 sterren voor Management
3,5 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vragen over Bastion Hotels
- Wat veroorzaakt voor jou de meeste stress bij Bastion Hotels?Beantwoord door Bastion Hotels
- Wat zijn de werktijden als oproepkracht bij Bastion Hotels?Beantwoord door Bastion Hotels
- Hoe zie jij de toekomst van Bastion Hotels?5 personen hebben geantwoord
- Worden reiskosten vergoedt bij Bastion Hotels?Beantwoord door Bastion Hotels
- Gemiddeld, hoeveel uur per dag werk je bij Bastion Hotels?4 personen hebben geantwoord
- Wat is je favoriete onderdeel aan werken bij Bastion Hotels?4 personen hebben geantwoord
- Wat zou jij het management van Bastion Hotels aanraden om te voorkomen dat mensen weggaan?4 personen hebben geantwoord
- Hoe zou jij de doorgroei mogelijkheden beschrijven bij Bastion Hotels?4 personen hebben geantwoord
- Hoeveel uur kan ik werken in een bijbaan bij Bastion Hotels?Beantwoord door Bastion Hotels
- Wat is de bedrijfscultuur bij Bastion Hotels?Beantwoord door Bastion Hotels
Reviews over Bastion Hotels gesorteerd op functie
Reviews over Bastion Hotels gesorteerd op locatie
- Bedrijven
- Bastion Hotels
- Reviews van medewerkers
- Restaurant Manager (m/v)
- Salaris en arbeidsvoorwaarden