34: Amsterdam UMC reviews van werknemers
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland34 reviews
Sorteer op
Alle 34 reviews worden getoond
Goede werksfeer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) - Amsterdam - 28 oktober 2022
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedRelaxte en vriendelijke omgeving met kans om door te groeien
Niet fijn.
Klinisch onderzoeker (voormalige medewerker) - Amsterdam - 14 december 2022
En HRM is er voor het bedrijf en niet voor het personeel, is mij gezegd door HRM. Als werknemer sta je alleen.
Pluspunten
Kerst- en sinterklaasviering
Minpunten
Lange werkdagen
Informatie over Amsterdam UMC
Mensen waarderen:
- Redelijk salaris
Verbeterpunten
- Steun van de manager
- Gevoel van persoonlijke waardering
- Werk dat energie geeft
Slechte communicatie en weinig doorgroeimogelijkheden
Medewerker (voormalige medewerker) - Amsterdam - 14 oktober 2021
Ik heb hier 6 maanden gewerkt, kreeg heel weinig feedback en nooit reactie waarom mijn contract niet werd verlengd. Verder zelden contact kunnen krijgen met leidinggevenden en er hing een nare sfeer op de werkvloer, ook veel mensen die bang waren voor ontslag.
Pluspunten
Het salaris was wel redelijk
Minpunten
Over het algemeen viel het tegen
Was deze review waardevol?
Ik heb altijd zin in naar mijn werk te gaan. Top leidinggevende en collega’s.👍
Afdelingsassistent (huidige medewerker) - Urologie, Orthopedie, Trauma - 16 november 2020
Top bedrijf. Ik vind mijn werk zo leuk dat ik altijd zin in heb om te gaan werken. Prachtig werkplek en collega’s, goede werk sfeer, iedereen houdt zich aan de regels en neemt verantwoordelijkheid. Ik heb hier geleerd hoe moet je samen werken en voor elkaar zorgen.
Leuke mensen, ambitieus
Senior Project Manager (huidige medewerker) - Amsterdam-Zuidoost - 3 juli 2020
De UvA is gewoon mijn universiteit! Leuke mensen, ongedwongen sfeer. Wel veel werkdruk en hoog tempo
Pluspunten
Leuke mensen
Minpunten
Werkdruk
Inspirerende werkomgeving
Office Manager (voormalige medewerker) - Amsterdam - 8 april 2020
Fijne werkomgeving maar niet altijd even productief door de bureaucratie.
Was deze review waardevol?
Een fijn en betrouwbaar team.
Secretaresse op de afdeling kinderchirurgie (huidige medewerker) - Amsterdam - 19 januari 2020
Ik werk op een kinderafdeling waar het veelal erg druk is. Er is weinig voorspelbaarheid wat betreft de opnames van kinderen. Zij worden immers niet op afroep ziek. Verder is het fijn om in een veilig en betrouwbaar team te werken. De bedrijfscultuur en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima.
Was deze review waardevol?
leuke sfeer, maar saaie en lange dagen
Patienten transport (voormalige medewerker) - Maastricht - 18 november 2019
Het werk is opzicht leuk. De tijd gaat alleen heel erg langzaam.
Minpunten
lange werkdagen
Office 365
SHAREPOINT ADMIN (voormalige medewerker) - Amsterdam-Zuidoost - 5 november 2019
Teamwerk en opleiding zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden. Genoeg uitdagingen op het gebied van SharePoint en Office 365.
Pluspunten
Teamwerk
Prima werkgever
gespecialiseerd verpleegkundige O&G (huidige medewerker) - Amsterdam - 10 oktober 2019
ruimte om te ontplooien, goede werk en privé balans.
Vacatures van Amsterdam UMC
Prima werkgever
Secretaresse (huidige medewerker) - Amsterdam - 2 oktober 2019
Prima werkgever, doorgroeimogelijkheden zijn er niet heel erg.
Prima werkomgeving
Onderzoeksmedewerker (huidige medewerker) - Amsterdam - 26 augustus 2019
Het AMC heeft een prettige werksfeer en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?
Academische setting waar primair topreferente zorg en professionele dienstverlening wordt geboden
secretaresse (huidige medewerker) - nederland - 14 augustus 2019
Stimulerende omgeving met een goede mix van jonge, leergierige en rijpere, ervaren werknemers. Elke werkdag is anders. Vaak adhoc situaties die opgelost moeten worden. Primaire taak is het ontlasten van mijn leidinggevende (afdelingshoofd Radiologie). Heb een breed takenpakket. Regel veel achter de schermen en anticipeer op wat gaat komen. Heb een breed takenpakket. Mogelijkheden tot zelfontplooiing door het volgend van zelf gekozen workshops en trainingen.
Was deze review waardevol?
Academische setting, levert primair topreferente zorg, biedt hoog kwalitatieve en innovatieve zorg en professionele dienstverlening
secretaresse (huidige medewerker) - Amsterdam - 14 augustus 2019
Stimulerende en innovatieve werkomgeving met een goede mix van jonge leergierige en rijpere ervaren werknemers. Academische setting waarin werkprocessen vaak worden vernieuwd. Elke werkdag is anders, vaak adhoc situaties die opgelost moeten worden. Heb een breed en divers takenpakket. Primaire taak is ontlasten van mijn leidinggevende (afdelingshoofd Radiologie & Nucleaire Geneeskunde tevens divisievoorzitter) in de breedste zin. Regel veel achter de schermen en anticipeer op wat komen gaat. Mogelijkheden tot zelfontplooiing door het volgen van zelf gekozen workshops en trainingen.
Was deze review waardevol?
Prima werkomgeving maar helaas weinig drive
Clustermanager Medische Applicaties/Projectmanager (huidige medewerker) - Amsterdam - 7 augustus 2019
Amsterdam UMC is een goede werkgever waarbij salaris en emolumenten goed te noemen zijn. Helaas mis je bij de ICT een drive onder de medewerkers richting een gezamenlijk doel. Het is een eilandjescultuur die moeilijk te doorbreken is.
Was deze review waardevol?
betrof salarisadmbistratie. zeer slechte sfeer en angstcultuur
Salarisadministrateur (voormalige medewerker) - Amsterdam, NL - 28 juli 2019
Na verloop van tijd werd bijna een ieder ontslagen. Ben maar eerder vertrokken voor ik aan de beurt was. Zeer wel mogelijk dat dit buiten de PSA geheel anders was. De dienstdoende directeur van de ondersteunende diensten was geen partij wegens gebrek aan kennis en dus overwicht.
Pluspunten
salaris
Minpunten
angstcultuur
Was deze review waardevol?
Fijne plek om promotieonderzoek te doen
PhD Candidate (voormalige medewerker) - Amsterdam - 17 juli 2019
Mooie afwisseling door verschillende taken zoals lab werk, analyses, schrijven van vakliteratuur, organiseren en plannen.
Baliemedewerkster Polikliniek Seksuologie/Gynaecologie/Verloskunde
Baliemedewerkster/receptioniste (huidige medewerker) - Amsterdam - 15 februari 2019
Als baliemedewerkster maak ik afspraken voor seksuologie/gynaecologie/verloskunde patiënten. Dit is zeer plezierig werk.
Would recommend UMC hospital
Internship (voormalige medewerker) - Gemeente Amsterdam - 29 januari 2019
I performed a research internship at the UMC hospital. The facilities are very good, they provide a learning-full and nice working-space.
Leuk veelzijdig ziekenhuis
Vele jaren in verschillende functies en afdelingen met veel plezier gewerkt. Genoeg uitdaging en doorgroeimogelijkheden als je wil. Moet je wel laten zien, komt niet naar je toe.
Ik werkte er nog ten tijde van Marcel Levi. Frisse, eigenwijze, bestuurder met visie.
Voor mij ideale werkgever.
Pluspunten
open cultuur
Was deze review waardevol?
Te hoge werkdruk en het management heeft geen contact met de werkvloer
In het AMC gestudeerd, gepromoveerd en vervolgens de opleiding tot medisch specialist afgemaakt. De werkdruk is in al die jaren alleen maar toegenomen. Als arts houd je jezelf vooral bezig met administratie. Er is geen verandercultuur en een duidelijk top-down aansturingsbeleid. De JCI-accreditatie (kwaliteitskeurmerk) moest en zou geimplementeerd worden, ondanks dat de grote meerderheid van het personeel er niet achter stond. Ook het digitale patientendossier is een drama om mee te werken. Je moet zelfs de maaltijden voor de patient orderen in het systeem, anders krijgt de patient geen eten (en ja, dit is blijkbaar een taak voor de arts). In het afgelopen jaar eist de hoge werkdruk haar tol, medewerkers zijn kortaf, niemand neemt verantwoordelijkheid voor een probleem. Er zijn veel mooie praatjes over de technische mogelijkheden en open cultuur, maar als je er eenmaal werkt wordt er vooral teveel van je gevraagd tegen een magere beloning, maar nog erger: een totaal gebrek aan waardering. De enigen die mij op de been hielden waren mijn patienten die wel blij waren met mijn werk. Uiteindelijk na de opleiding direct voor een andere werkgever gekozen. Met de recente fusie is er ook veel onduidelijkheid over de toekomst en over wat dit voor de werkgelegenheid betekent wordt amper gecommuniceerd (maar we kunnen denk ik allemaal wel bedenken dat dit banen, en daarmee handen aan het bed, gaat kosten)
Pluspunten
Medisch-technische mogelijkheden
Minpunten
gebrek aan waardering vanuit werkgever, zeer hoge werkdruk, veel uitval door burn-out collega's
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij Amsterdam UMC. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,4 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
3,3 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
3,1 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
2,9 van de 5 sterren voor Management
3,4 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vergelijk Amsterdam UMC met
Vragen over Amsterdam UMC
- Hoe heeft Amsterdam UMC gereageerd op de Covid-19 uitbraak?2 personen hebben geantwoord
- Hoe is het vakantiebeleid bij Amsterdam UMC? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?2 personen hebben geantwoord
- Welke arbeidsvoorwaarden biedt Amsterdam UMC aan?Één persoon heeft geantwoord
- Kun je werken op afstand bij Amsterdam UMC?Één persoon heeft geantwoord
- Waarom zou je bij Amsterdam UMC willen werken?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe geeft het management feedback bij Amsterdam UMC?Één persoon heeft geantwoord
- Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Amsterdam UMC?Één persoon heeft geantwoord
- Welke tips of advies zou je geven aan iemand die solliciteert bij Amsterdam UMC?Één persoon heeft geantwoord
- Hoe vaak krijg je opslag bij Amsterdam UMC?Één persoon heeft geantwoord
- Wat valt er onder de levensverzekering bij Amsterdam UMC?
Reviews over Amsterdam UMC per functie
Reviews over Amsterdam UMC per locatie