8: A12 Personeelsdiensten reviews van werknemers
Schrijf een review voor dit bedrijfFunctie
Alle
Locatie
Nederland8 reviews
Sorteer op
Alle 8 reviews worden getoond
Top bedrijf.👍
Chauffeur bakwagen opleiding. (voormalige medewerker) - Duiven. - 7 maart 2023
Door Indeed uitgelichte review
De nuttigste review volgens IndeedFantastische uitzend en opleidingsbedrijf. Ontzettend leuk team. Hele fijne communicatie. Financieel,werkelijk Super. Fijne feestje voor jong en oud.
Pluspunten
Dikke voldoende.
Minpunten
Bijna geen werk voor B rijbewijs.
Collegal
Vrachtwagenchauffeur CE (voormalige medewerker) - Duiven - 6 januari 2023
Gezellig bedrijf om te werken Ik heb met heel veel plezier altijd bij hun gewerkt. Hun proberen altijd de beste oplossing voor je te vinden
Pluspunten
Veel feestjes voor de werknemer
Minpunten
Soms langdurend met dingen overleggen
Niet zeuren. Maar aanpakken. Geen loze beloftes
Allround medewerker (huidige medewerker) - Bemmel - 7 april 2020
500% inzet van intercedenten en andere medewerkers.
Officiële reactie van A12 Personeelsdiensten
31 maart 2021Dank je wel! We doen ons best :-) namens het team van A12 Personeelsdiensten
Leuke werksfeer
Mederwerker binnendienst (huidige medewerker) - Duiven - 23 januari 2019
Een leuke, open werksfeer waar je gehoord word als werknemer.
Er worden bedrijfsuitjes georganiseerd waardoor er goed contact is tussen zowel binnen als buitendienst medewerkers.
Pluspunten
Werksfeer, contact
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?
Top bedrijf met hart voor het personeel .
Fijn bedrijf , waar je absoluut geen nummer bent , er wordt naar je geluisterd en mochten er problemen zijn gaan ze samen met jou opzoek naar een oplossing.. Er hangt hele fijne sfeer , waardoor je je erg welkom voelt .. ze organiseren een hoop dingen voor de mensen zodat je je gewaardeerd voelt...
" ik zou nooit meer anders willen "
Mvg chauffeuse A12 ...
Pluspunten
Gezellige club
Minpunten
Niet
Officiële reactie van A12 Personeelsdiensten
18 januari 2022Leuk om jou enthousiasme te lezen! Wij luisteren altijd naar je wensen en kijken met je mee!! Tot het volgende bedrijfsfeestje
Gezellige werkomgeving
Vrachtwagenchauffeur binnenland (huidige medewerker) - Arnhem - 22 januari 2019
Ik werk al jaren voor A12 Personeelsdiensten als Chauffeur CE. Leuke collega's die er altijd voor je zijn. Daarnaast een frikandelletje op zijn tijd of gewoon een praatje. Het werk en leven als chauffeur bevalt goed en ik krijg op tijd betaald.
Pluspunten
Sfeer, aandacht
Minpunten
lange dagen
Persoonlijk contact - goede werksfeer - iets extra
Marketing medewerker (huidige medewerker) - Duiven - 22 januari 2019
Er heerst een open bedrijfscultuur. Geen hiërarchie.
Binnen het bedrijf is een fijne dynamiek. Bijvoorbeeld medewerkers van buiten komen regelmatig langs voor een bakje koffie. Daarnaast zijn er tal van leuke activiteiten naast het werk zoals bedrijfsuitjes, sinterklaasfeest, paasfeest (eieren zoeken met kinderen van werknemers) een bouwvakbbq etc...
Pluspunten
Snel & direct contact, familiair, aandacht voor de mens
Minpunten
Geen...
transport
Chauffeur binnenland (huidige medewerker) - Duiven, GE - 18 januari 2016
het bedrijf is redelijk met zijn personeel
alleen kwa scholing of opleidingen wordt een aparte manier gehanteerd kwa contracten enz
Was deze review waardevol?
Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?
Stel een vraag over solliciteren of werken bij A12 Personeelsdiensten. Onze community staat klaar om te antwoorden.Stel een vraagAlgehele waardering
Waarderingen per categorie
3,9 van de 5 sterren voor Werk-privébalans
4,3 van de 5 sterren voor Salaris/arbeidsvoorwaarden
4,3 van de 5 sterren voor Doorgroeimogelijkheden
4,3 van de 5 sterren voor Management
4,4 van de 5 sterren voor Bedrijfscultuur
Vragen over A12 Personeelsdiensten
- Wat is je favoriete onderdeel aan werken bij A12 Personeelsdiensten?2 personen hebben geantwoord
- Hoe is het vakantiebeleid bij A12 Personeelsdiensten? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?2 personen hebben geantwoord
- Hoe zie jij de toekomst van A12 Personeelsdiensten?Beantwoord door A12 Personeelsdiensten
- Hoe vaak krijg je opslag bij A12 Personeelsdiensten?Één persoon heeft geantwoord
- Welke tips of advies zou je geven aan iemand die solliciteert bij A12 Personeelsdiensten?Één persoon heeft geantwoord
- Kun je werken op afstand bij A12 Personeelsdiensten?Één persoon heeft geantwoord
- Welke arbeidsvoorwaarden biedt A12 Personeelsdiensten aan?Één persoon heeft geantwoord
- Wat zou jij het management van A12 Personeelsdiensten aanraden om te voorkomen dat mensen weggaan?Één persoon heeft geantwoord
- Als jij de leiding had, wat zou je dan doen om van A12 Personeelsdiensten een betere werkplek te mak…Één persoon heeft geantwoord
- Wat is het sollicitatieprocess bij A12 Personeelsdiensten?
Reviews over A12 Personeelsdiensten per functie
Reviews over A12 Personeelsdiensten per locatie